diyer forumlar bu 4.70 icin cok karısık su anda
diyer forumlar bu 4.70 icin cok karısık su anda
teşekkürler
tesekurler sagolin
teşekkürler arkadaş
emeğine sağlık
teşekkürler üstadd....
dreamboxla ilgili herşeyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler
teşekkürler
teşekürler
arkadaşlar genini 4.70 yüklettim ama önceki kanallarım çoğu kayıp taratıyorum çıkmıyor ne yapmam gerek
teşekürler
tsk kardes bir deneyelim bakalim nasilmis
teşekkürler hocam ellerine sağlık
teşekkürlet
Teşekkürler
teşekkürlerrr
teşekkürler
arkadaşım teşşürlerAlıntı:
başarılı bir çalışma olmuş. yalnız kafa takılam image flashwizar ile geri gömülüyor.. bendeki fiahızın boot bozuk ethernetten erişemiyorum. haliyle rs232 bağlanıyor. flashwizardın gördüğm kadarıyla ****** desteği yok. dreamup serail desteği var..
kısaca dreamup imagelari .bin .img formatında attach etmiş olduğunuz image nasıl convert ederim yada dreamup için image nsaıl temin edebilirim.
saygılar
teşekürler usta
birader yüklemeye çalışırken tüm sistem gitti. artık ip adresini de tanımıyor. şimdi ne yapmam lazım?
emeği geçenlere teşekkürler
bakalım nasıl
teşekkürler...
teşekkürler....
bu sağ daki reklam yüzünden ileriki sayfalara gidilmiyor ne bu yaa eşşeğin kulağı kadar reklam sayfayı kapamış
teşekkürler....
başka bir siteyeyönlerdiriyor ordan hangisini indireceğiz yardımcı olrsanız sevinirim.
cok saol birde dosyayi bulabilsem:)
teşekkürler eline sağlık..
backup 1, mesajda güncellenmiştir
Inşallah çaliştirabilirim
ellerine saglık kardes
tşk emeği geçenlere
slm arkadaşlar yaa şimdi bende linux 2.6 ccam 2.1.4 yüklü öle görünüyor hani yeniyim ya 4.70 dediğiniz linux 2.6 yımı değiştiriyor ve server kullanıyorum bağlıyım. bu ayarlarım gidermi. yükseltirsem. bi bilgi verseniz ne yapmalıyım.teşerkkürler.
backup nasıl almalıyım üzxerindeki için?
osman4345
kardeş server için yardımcı olabilirim sorunsuz çok iyi ben kullanıyorum.memnunum yayınlardan:)
Sağol ustam eline sağlık
backup 1, mesajda güncellenmiştir
bu backup ı kurdum cccam 2.2.1 yüklü degil addons gemini server da çıkıyor ordan yüklesem herhangi bir sorun olurmu
iyi geceler arkadaşlar.dreambox 500 s cihazım önceleri çökmüştü.formda bulunan gemini4.70 yükledim.formdaki bilgilere göre bugün cihazdaki kanallar silinmiş ve int.bağlantı yapmıyordu.yeniden dreamup ile yükleme yapmak istiyorum.dreamup açıp com 3 yapıp connet tuşuna basıp fişi taktığımda drekt disconnet yazıp hiçbir işlem olmuyor.acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.aşağıdaki linke göre
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
cihazom klon yaklaşık 20 dk da bir fişi çıkarıp takmaktan bıktım .. benim makinaya uymadı :(
cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.dediğiniz gibi.com 3 .com 1 yaptım.3 sefer flası sildim.dosyayı masaüstüne indirdim.zipten çıkardım.flash yazdırmak için zipten çıkardığım dosyayı masa üstünde göremedim.mecburen bir önce indirdiğim.4.70 vardı.flash yüklemeye bastığımda direk o dosya çıkıyor onu atmak zorunda kaldım.daha sonra dosyayı cihazdan indirerek 2.1.1. kurdum.
slm usta bu backup da bulsat açarmı denedinizmi
ustam vermiş olduğum4,70 zip olarak indiriyorum.içinden masa üstüne çıkarıyorum.dreamup ile cihaza bağlanıyorum.2-3 kere flash era yapıp siliyorum.sonra flasha basıyorum.ancak masa üstüne çıkardığım dosyayı görmüyor.uzantıdan olabilirmi acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim
yardımcı olacak arkadaş yokmu cihaz önümde bekliyorum.iyice moralim bozulmaya başladı
masa üstüne getirdiğim Gemini_4.70_DM500_Maxvar_Non_Bomb_Turkish_Original_Mod_Borsalino dosyasını görüyorum.cihaza yükleyebiliyorum.yeni indirdiğim gemini 4,70 (28 08 2010) cccam214 mgcamd 1,35a hallederiz backup.fw2.fwz dosyasını flasha bastığımda yüklemek için görmüyor.kafayı yiyeceğim 2 saattir uğraşıyorum.
arkadasim Flashwizard görür , Dreamup görmüyor.Siz Flashwizardla deneyin olur
teşekkür ederim.arkadaşım.şu anda dediğiniz gibi flashwizerd ile yükledim..bir yardım daha isteyeceğim.server kullanıyorum.flashfxp ile bağlanıp server şifresini eskisi gibi mi atacağım yoksa başka bir şekildemi.daha önceki imagede yapıyordum.
tamam arkadaşlar onuda nihayet hallettim.biraz sizi yordum.kusura bakmayım iyi geceler.
teşekkürler....
tesekurler allah razi olsunn
server hakkında yardımlarınızı beklıyorum
:rtfm::rtfm:BEN bu kişinin sitesine üye oldum dengesizce saçma bir yazı ile beni süresiz uzaklaştırdı hakarete dayanan söze dayanamayarak yazıyorum bu şahıs kocaelide oturuyor ve hiç bir bilgisi yok yada ben öyle anladım bu şahsı sınırsızca uzaklaştırırsanız sevinirim