sağol
Printable View
sağol
teşşekürler
saolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
teşekkürler
Tesekkurler
Tesekürler
rrrrrrrrrrrthhfffffffffffffffffff
tşk emeğe saygı
teşekkürler çok lazımdı
eyvallah kardeş güzel anlatım
tşk ederim usta guzel çalışma için...
sagolun bilgileriniz memmun etti
teşekkürler
Sağolun tşklr.
Selam dreambox lara cccam paylaşımı yapmak için hangi server programı kullanıyorlar.
SERVER SİSTEMİ KURABİLİRSEM CFG DOSYASINI O ZAMAN DÜZENLERİM
YİNEDE PAYLAŞIM İÇİN ÇOOK TEŞEKKÜRLER USTA...
kanalın hangi server tarafından görebilmek için kumandadan info tuşuna basınca ccam info açılmıyor.bu durumda cihazın fişini çekip tekrar takıyorum. bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar. ccam infonun versiyonundan olabilir mi.
teşekkürler
teşekkürler çok lazımdı
tesekkurler guzel paylasim
TeŞekkÜrler...
tessekürler egmegine
tsk.....
teşekkürler:common001:
eyvallah
teşekkürler
Tsk :d
sagolasin:wave:
teşekürler iyi olmuş
teşekkürler
teşekkürler
tskler
teşekür ederim aydınlatınız
ellerine emegine saglik ustad .Harika anlatim ve bilgiler.Tesekkurler:present::45:
selam cfg dosyasını indirdikten son ra masa üstü yapıp cihazın içine nasıl atıcam başka dosya indirecekmiyim birde her cihaza olurmu saygılarımla
cfg dosyasını açamadım acaba hangi programla açmalıyım yardım lütfen
TeŞekkÜrler
teşekkürler
teşekkürler
Merhaba Volkan hocam!Benim serverim son günlerde çok geç bağlanmaya ve sık sık donmalara neden oluyor.Netle ilgili sorunum yok.Eski cihazların kullanımı ile ilgili bir alışkanlıktan da kaynaklanıyor olabilir:Ben yeni cihazımda her yeni Image deneyişimimde sürekli fabrika ayarlarına dönüyordum.Oysa buna hiç gerek olmadığını yeni öğrendim.Sorun şu;fabrika ayarlarına dönüşümde muhtemelen Cccam Prio dosyalarını silmiş olabilirim.Başka bir neden göremiyorum.Sizden ricam,kurlu anten düzenimde:Astra 19.2-Hotbird 13-Eutelsat7 uydularım var paylaşım aldığım.Bu üç uydu için etkin prio dosyası lazım.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler!:wave:
ArkadaŞlar botech bc207 mİnİ ydu alicisana cccam server nasil yapabİlİrİm. TŞk
teşekkürler
tşkrler
Sagolun
teşekkürler...
teşekkürler emeğinize sağlık arkadaşlar
Ben aranizda yeniyim
Teşekkürler...
tşkler...
suprerrr
teşekkürler bilgi için
niye cevap yazyozki