Emeğine sağlık
Emeğine sağlık
güzel paylaşımlar teşk
teşekkürler...
tesekurler
paylaşım ve bilgi için teşekkürler
kardes ben bu cıhazdan alcam ama ıcıne sorver atabılırmıyım eskı cıhazlara rs232 atıodum bu daha kolaya benzıooo sorver dosyalarını nasıl bulabılırım ve ekleye bılırım tsk
teşekürler volkan hocam güzel bir anlatım olmuş
bu iki proğramı BAFF 2000 HD cihaz da da kullanabilirmiyiz daha doğrusu kullanma imkanı var mı
volkan ustam.üçgün evveline kadar fxp ile bağlanıp arkadaşımın verdiği c.line ları var/etc içinnde cccam cong.dosyasına atıyordum.fakat bir hata yaptım herhalde tüm dosyalar silindi görülüyor yada bana öyle geliyor.ne yapmam gerekir,bilgilerinizi rica ediyorum.
teşekürler eline sağlık
ustam iyi güzel hepsini anlatmışsın resimlerle ama birde dowland linkini zshare değilde dosya olarak verseydin daha makbule geçerdi.bizi ordan oraya aktarmazdı en azından.
teşekkürler
eLine sağLık voLkan usta...
ben fLashwizardLa cihazın backup unu aLdım...
FXp ile de CCcam.cfg config dosyasının yedeğini aldım...
şimdi benim cihazım kitlendiği zaman bu iki yedek benim işimi görür dimi Rs232 kablo ile image atıp server bilgilerini girdiğim zaman cihazım kullanıma hazır oluyor dimi ?
ben resim falan göremedim desem:S
teşekkürler usta güzel anlatım emeğine sağlık
çok teşekkürler paylaşim için...
teşşekürler
ustad ellerine saglık be günlerdir arıyordum sagol
teşekkürler
tşklerr üstad...
tesekkür ederim
arkadaşlar hepinize slm ben bu siteye yeni geldim server nasıl yuklenir yardımcı olursanız svinirim:wave:
tşkler
ustam cok tsk edrımm allah razı olsunn sızlerdenn
ellerine sağlık kardeşim
elinize sağlık teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
tam aradığım bilgiler. eline sağlık
çok teşekkürler; emeğine ve bilgine sağlık
cute ftp olsun flashfxp olsun olmuyoooooooo bendeki sorun şu iki programıda kurdum ip numarasını girdim root yazdım passworde dreambox yazdım bağlandım açıldı 2 tarafta dosyalar sonra mesela *** dosyasını atacağım transfer diyorum izin yok diyor chmodda 777 yapıyorum yine izin yok diyor nasıl atacağım dosyayalrı yada cccamı birtürlü yapılmıyor ama dreamdaki dosyayı pc ye atabiliyor anlamadım gitti varmı bir arkadaş analatacak
ellerine sağlık
Elinize sağlık güzel payLaşım. .
sagol usta teşekkürler
link çökmüş sanırım çok eski bir konu:(
güzel
Cute ftp link çökmüş. Bilginize......
gzel paylaşım sağol
kardeş eline emeğine sağlık herşeyi engüzel şekilde nasıl yapılacağını anlatmışsın birde fxp poroğramının enter kodunu verseydin dahada güzel olurdu.
güzel çalışma. teşekkürler
bu konularda yardım etmezseniz maç izleyemeyeceğiz. teşekkürer
teşekkürler...
teşekküurler
sayın volkan ustam.cuteftp ile bir türlü bağlantı kuramadım.windows 8 kullanıyorum.flashfxp.i ile sorunsuz bağlantı yaparken diğer proğramla bağlanamıyorum.sebebi sizce nedir.bilgilrinizi bekliyorum selamlar.
atlanta hd box var. ccam dosya atamıyorum.
teşekkürler
teşekkür ler ustacım
teşekkürler emeğine sağlık
tesekurler kolay gelsin:45:
teşekkürler inşallah ayarlıyabilirim
teşekkürler
acaba hala güncelmi bu konu ??
tsk ler
TeŞekkÜr ederİm
Teşekkür ederim ellerine sağlık.
teşekkürler...