dogum gunun kutlu olsun nice yıllara
Printable View
dogum gunun kutlu olsun nice yıllara
basri kardeşim doğum günün kutlu olsun pastanı yemiş kadar olduk tekrar doğum gününü kutlar sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu ve huzur dolu seneler temenni ederim!
dogum günün kutlu olsun
Doğum Günün Kutlu Olsun basri yaşlanıyorsun bakalım :)
vay beee.
senelr nasıl geçiyoo. Hayret.
Bir doğum günüm daha geldi :)
Arkadaşlar Bugün Doğum Günüm 3 EYLÜL 1981-2008
MUTAF önce dogum gününü kutlar sağlık ve sıhhat dilerim arkadaşım...sonrada bu 1981 yanına 2008'in hiç yakışmadığını yani mezar taşı gibi durdugunu hatırlatırım...ALLAH sevdiklerinle birlikte uzun yıllar yaşamanı nasip eder inşallah...
Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..
Senin yaşın kaç olduğu önemli değil,önemli olan sen kendini kaç yaşında hissetiğindir.
Doğum günün kutlu olsun.
Sağolun arkadaşlar.
askerden yeni gelmiş gibi hissediyorum
(şimdilik)
valla pastaları görünce iştahım kabardı:) doğum gününnüzü kutlar nice nice sağlıklı huzurlu ve mutluluk dolu yıllar temenni ederim basri artık yaş ilerliyor şu evlilik hazırlıklarına yavaş yavaş başla artık bu gidişle evde kalacaksın:)
dogum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun benimkide 16.06.1974
Nice mutlu ve sağlıklı yıllara kardeşim.
saglıklı ve mutlu nice yıllara............
31 oldum iyimi....
Hayırlı ömürler
Sevgili Mutaf ve Kanberoğlu Dostlar'a,
Yeni yaşınızı kutluyorum.Gelecek günler,yıllar yaşanmışları aratmaz inşallah!:wave:
dostlar doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız ve ileriki yaşlarınız hayırlı olsun
Sevdiklerinizle beraber nice mutlu yıllara.
Böyle acılı bir günde Mutlu bir haber... Nice Yıllara
Doğum gününüz kutlu olsun.
tesekur ederim arkadaslar.
dün şehit haberlerini duyunca konuya yorum yazmayım dedim.
doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara arkadaşlar
Zaman su gibi geçiyor. :(
doğum günün kutlu olsun kardeş
Deeğerli Mutaf kardeşim seninde doğum günün kutlu olsun. Nice senelere hep birlikte inşallah.
Vay be 5 sene önce açmışssın konuyu 5 yaş daha yaşlanmışsın mutaf usta
değerli abilerim doğum gününüz kutlu olsun daha nice senelere sağlıkla sıhhatle ve dua ile:wave:
Yeni yasinin hayirlara vesile olmasini diler sevdiklerin ve sevenlerinle nice yeni saglikli yaslari yuce ALLAH tan dilerim
Selam ve selametle
Basri Mutaf ve Kanberoğlu Dostlara,yeni yaşınızı kutlar gelecek günlerin sizleri mutlu etmesini dilerim!...:wave::wave:
dogum gününüz kutlu olsun usta
Güzel dilekleriniz için hepinize candan teşekkürler dostlar. Nice yıllarda hep birlikte inşallah. Saygı ile.
Doğum gününüz kutlu olsun.