başın sağolsun arkadaşım
Printable View
başın sağolsun arkadaşım
başım sağolsum kardeş allahtan rahmet ve sabır eylesin
S.A.'İnna lillahi ve inna ileyhi raciun',('Şüphesiz biz ALLAH'tan geldik ve şüphesiz vakti geldiğinde O'na döneceğiz.')Her canlı ölümü tadacaktır.yeryüzünde bulunan her canlı fanidir.ALLAH bakidir.ALLAH rahmet eylesin.El fatiha.AEO.
Başın sağolsun arkadaşım neler hissettiğini biliyorum
ALLAH RAHMET EYLESİN
:( :praying:
başınız sağolsun ustacığım...allah rahmet etsin...sizlerede sabırlar versin...
Başınız sag olsun, mekanı cennet olur inşallah.
Allah rahmet eylesin...kanser çok büyük belalı bir hastalık...Allah kimseye vermesin...
Başınız Sağ Olsun Allah Rahmet Eylesin Sizlerede Sabırlar Diliyorum
--------------------------------------------------------------------------------
allah rahmet eylesin topragı bol olsun arkadaşım.
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. annelerin yeri dolamaz Allah yakınlarına sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin abiciğim
allah rahmet etsin mekanı cennet olsun basın saolsun
Başın sağ olsun,merhuma Allah'tan rahmet kalanlara sabırlar versin
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
allah rahmet eylesin çok acı katlanmak cok zordur allah geride kalanlara sabır versin
Allah annenize gani gani rahmet etsin.cenneti mekan olsun.
sizlerede Allah sabır versin KARDEŞİM.SELAMETLE.
Bende genç yaşında babamı kaybettim.bilirim senin acını.
:praying:toprağı bol olsun mekanı cennet fadime anamıza komşu olsun başınız sağ olsun saygı değer kardeşim
Allah rahmet eylesin... başın sag olsun...
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ustam
Allah rahmet eylesin....mekanı cennet olsun..
ALLAH(CC) Rahmet Eylesin.Mekanı Cennet Olsun
Acın acımızdır.Başın sağolsun kardeşim.
Allah rahmet eylesin ustadım allah sabır versin
Allah Rahmet eylesin , mekanı cennet olsun
alllah rahmet eylesin
forum dostları,annemin vefatından dolayı dualarınızı ve temennilerinizi eksik etmediniz.yüce ALLAH hepinizden razı olsun ve sizlerinde geçenlerinize ALLAH rahmet eylesin.annemin vede tanıdığımız tanımadığımız rahmetlilerinin yanı rahmet sahibi yüce ALLAH'Iın yanı olsun.selametle kalın.
Başınız sağolsun, bu acıyı iyi bilirim. Annenin olmadığı bir dünyada her zaman birşeylerin eksik olduğu hissedilecektir. Forumda ki ilk mesajımın bu şekilde olmasını istemezdim.:frown:
ALLAH rahmet eylesin kardeş yakınara ve size sabır ve baş sağlığı dilerim
allah rahmet etsin mekanı cenet olsun.
çok acı bir durum allah kimseye göstermesin dicem ama şu fani dünyada hepimizin başına geliyor. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin.çok zor bir durum.ama hayatın bir gerçeği. sabırlar dilerim
Allah rahmet eylesin.Ateş düştüğü yeri yakıyor.bende 2002 yılında kaybettim.Seni cok iyi anliyorum arkadaş mekanları cennet olsun...tekrar başın sağ olsun.....