arkadaşlar karamsar olmayalım bu aparat keyleri aldığınız arap sitesinin adresini yazabilirmisiniz takip etsek
Printable View
arkadaşlar karamsar olmayalım bu aparat keyleri aldığınız arap sitesinin adresini yazabilirmisiniz takip etsek
next x-box ta böyle uzun süreli olmuştu.ama tekrar gelmişti.
şuanda paylaşım yok bütün kanallar kapalı demekki bişeyler var gelir inşallah bekleyip göricez:stop:
birde syk lar gelecekmiş :Dbiz bakalım elimizdekiler gitmesin:frown:
umut abii guzel haberler ver bize
Arkadaşlar deneyen varmı arab sitelerinde malum uydudan data alımı başladı yazıyor
Özür dilerim şuan evde çocuklara denettim ama maalesef beklediğimiz olmamış umarım düzelir.
tam bir hayal kırıklığı olacak gibi
cevap yazacak kimse yokmu arkadaşlar
novalar paylaşımda
fakat mac oynamıyoruz!...
osn cınemalar paylaşımda degil
cyfra+larda var animal planet nationol bunlarında gelmesi cok iyi oldu
7 e....
w3 paylaşımla novalar theme xler açık
bidek daha denilmiyecektir türk kanalları yoktur kesinlikle herkes forum kurallarına uyması gerekiyor arkadaşlar uymayanlar hakkında işlem yapılacaktır kolay gelsin
iyi akşamlar
iyi akşamlar....
iyi akşamlar
edit edit
arkadaşlar gunaydın
günaydın star
selim usta kolay gelsin y6 aparatla w3 paylaşımla polsatlardan seyrettiğin kanl varmı tşkler
arkadaşlar hangi data uydusu daha sorunsuz ve çok kanal açıyor
arkadaşlar hangi paylaşım uydusu daha sorunsuz ve çok kanal açıyor acaba
arkadaşlar bugun baya uraştım 21 datayı bulmak icin fakat buldum bu sever hic bir kanalı acmadı ve y6 da bile yeşil ışık bile yanmadı en sonunda bıraktım cünkü güneş kafama vurdu.
İyide Sevgili kardeşim Ben Bu cihazı kim kullanıyor ise Hangi yazılımda ben nereden bilebilirim. Adamlar yazılımı veriyor 2 uydu için diyor ve genelde en çok tercih edilen uydu W 3 zaten . Hayır Arkadaşlar sakat şeyler yazıyor ama Diğer uyduda ne var ne yok yazmıyorlar sonra burada Pirincin taşını ayıklamak bizlere düşüyor.... :49:
şu an için en iyi data w3 ten normal yayınına devam ediyor ..
şu sıralar donmalar sıklaştı
su an zaten data da giitti donmada yok)))
dogrudur abii
suan paylaşım yok..
jsc yok , show time yok . v.s
hic biri yok
3.8 çıkmış ama err hatası veriyor yazılım: ((
yazılım hatalı biliyorum ben sabah verilmişti ..