sen diyorsun ki koyun gibi nereye sürerlerse oraya gidelim kusura bakma ama ben koyun değilim.
Printable View
yasasin tsk defolun yobaz takimi.
belontis burada hepimiz arkadaşız ve bir konu hakkında paylaşım yapıyoruz her insanın fikri bir olacak değil o yüzden senden ricam ve herkesden ricam fikirlerimizi ve düşüncelerimizi yazarken kırıcı usluplar kullanmayalım !
alperen herkes müslümanlığını yaşamakta serbesttir yapılan ibadet ve inanç allahla kul arasındadır ben tekrar ediyorum hiç kimse başına örtü takıyor diye yargılanamaz ve dışlanamaz o onun inancıdır ve saygı duyulmalıdır hiç birimiz koyun değilsek o zaman bu örtü ile sınırlı kalmasın bende diyorumki yıllarca iktidara gelenler zam dedi sustuk haburda asker kanı dökenlere halay çektirdiler sustuk bu gün işsiz kalanlar sgk dan yanlızca 10 gün faydalanabilecek deniyor yine susuyoruz devlet ATADAN KALAN tüm yerleri satıyor ve özelleştiriyor yine susuyoruz köylüye yapılan onca eziyete ve çileye susuyoruz çöpten ekmek toplayanları görüp yine susuyoruz hakimini savcını ismail tarikatı hakkında soruşturma yapıyorlar diye içeri atıyorlar susuyoruz rahmetli türkan saylan gibi kanser hastası bir insanı türkiyenin en büyük değerlerinden birini ergenokoncudur diye soruşturmaya alıyorlar yine susuyoruz ama iş tsk ve başörtüsüne geldiğinde nedense isyan ediyoruz bana bunun mantığını biraz anlatabilirsen sevinirim hayırlı akşamlar!:49:
nedir bu son günlerdeki ordu düşmanlığı acaba hiç düşündünüzmü?
aynen abi fikirlerimiz ne olursa olsun bizler bu form çatısı altında arkadaşız,abi kardeşiz dolayısı ile paylaşım yapıyoruz ve benim bu forma değer vermemin sebebi buradaki sağlam dostluk hatta dostluk ötesi kardeşlik fikirlerimiz birbirinle uyuşmayabilir saygı duyarım ama bizim formumuzun özelliği, bir arkadaşımızın başına bir iş geldiği zaman herkes tek bir yürek tek bir bilek oluyor bir arkadaşımızın üzüntüsü varsa tüm form dostlarımız üzülüyor bir arkadaşımız müjdeli bir haber verirse hepimiz seviniyoruz belkide beraber ağlıyor beraber gülüyoruz işte SUPERSAT FORUMUN diğerlerinden en büyük farkı buradan geliyor burada olmaktan tüm kalbimle tüm samimiyetimle sev,inç ve gurur duyuyorum! o yüzden siz eskilerden sayın moderatör ve adminlerimden kısaca tüm ustalarımdan bir tek ricam var bu ruhu hiçbir zaman kaybetmeyelim foruma yeni katılan arkadaşlara da bu sıcaklığı gösterelimki bu form uzun yıllar boyunca bu sıcaklığı bu güzel insanları ve bu ruh ile dimdik ayakta kalsın saygılar!:present:
gün geçmiyor ki yeni bir senaryo olmasın bugün gündem başbuğ ve akp kapatma adamlar kendilerini oylarını kurtarmak icin yapmadıkları yok tabii yapmayacakları da yok oyüzden dikkatli olalım akp nin ve cemaatlerin istediği kounluğu yapmayalım akp bizi sadece mee meee letmek istiyor bakın hep söyledik yine söyleyeceğiz bizim akp veya dinimizle bir sorunumuz yok bizim sorunumuz düzen adamlar ceplerini dolduruyor millete geldi mi zam zam zam yada laf söyledik mi sen solcumusun dinsiz misin ama kendilerine geldimi gece yarısı coçukların kazandığı para millet vekilini bakanı başbakanı ilgilendirmez diye gece yarısı kanun cıkarmak bakın hak arayan tekel işçisine birgün laik birgün pkk lı birgün ergenekoncu oldu bunu görmek lazım asker dinsiz iyi valla 25 sene askerken rahatlıkla namazımı kıldım dualarımı yaptım oruç tuttum gecen yeğeni ziyaret ettim namazda dediler bekledik 10-15 kişi geldiler namaz kılıp hepimiz bekledik burada kandırmaca var diyorum ki hadi türbanı hallettik yarın dinimizi başkaları istismar ettiği zaman ne yapacağız
veysel kardeş gönlüm seninle her dediğine imzamı atarım saygılar
Demokratik açılımla ilgili başbakanımız sn. Tayyip Erdoğanın sanatçılarla yaptığı konuşmayı dinledim. Bence bu ülke insanı demokretikleşmek ne demek, insan hakları ne demek, İnanç ne demek, Başkalarının haklarına saygı duymak ne demek, onu öğrenmeleri lazım.
Bir takım inançlar, düşünceler, Fikirler, bizlere ne kadar ters gelsede saygı duymak mecburiyetindeyiz. Senin düşüncen, inancın, fikrin doğru değil benimki doğru dediğimiz sürece bir yere varamayız. İnsanları bir araya getiren, asgari müştereklerde paylaştıkları konulardır. herkezin aynı düşüncede aynı inançta her konuda aynı fikirde olması mümkünmüdür. Sanatçılar topluma mesaj veren, topluma yön veren değerli insanlardır. Toplumun bilinçlenmesi konusunda bu hükümetin desdeklediğim çalışmalardan biri.
hepinize saygılar.
arkadaşlar fikirlerimizi kırıcı uslup kullanmadan söyleyelim açtıgım konular genellikle gündemin yakından takip ettiği ve birbirimize gerekli olan konular hepimizi ilgilendiriyor
benim iktidarı ve ya başka bir oluşumu savunduğum yok ama anayasa kitabını fırlatanlarıda gördük özel kuvvetlerinin parasını 25 yıl amarikanında ödediğini duyduk bu ülkeyi 80 lerde sağcı solcu 90 larda alevi sünni şimdi laik anti laik diye bölmeye çalışıyorlar biraz araştırırsan pkk 80 darbesinden sonra çıktığını bulursun ama sen diyorsun ki TÜRKİYE nin en büyük değerlerinden biri ergenekoncu diye sorgulandı bana kalırsa cumhurbaşkanı.başbakan,millet vekilleri genelkurmay başkanı,hakimler,savcılar hepsi suç işlediyse yargılanabilir.kimsenin suç işlemeye yetkisi yok dünyada kimsede yargılanamaz diye kanunda yok benim demek istediğim kim neyi istiyorsa ona inansın kim ne giymek istiyorsa onu giyinsin ama kılık kıyafette çalıştığı kurumun kuralı ne ise ona uymak şartı ile ama meclisteki uymsuzluk bizlere yansıyor onlar mecliste kutuplaşıyor biz dışarıda sonuçta bu kutuplaşmanın zararını yine biz çekiyoruz bu vatan hepimizin bu vatan yıkılırsa altında hepimiz eziliriz o yüzden ne meclisteki vekillerin ne gazetecilerin ne de diş kuvvetlerin oyununa gelip bölünmememiz lazım saygılarımla
alperen zaten bu dediklerini bende sonuna kadar savunuyorum yanlız yanlış anladığın bir husus var zannedersem ben değer olarak rahmetli türkan saylandan bahsettim lösemi hastası artık gün sayan t.c en büyük aydını olarak görülen bir insana bunu layık görmemek gerekirdi yoksa dediğin gibi herkes yargılansın yargılansın ama birilerinin lafı ile yaptırımı ile yargılanmasın yargı ve adaletin hür iradesi ile yargılansın saygılar
türkan saylan olayı bana göre tamamen kurmacaydı o kadının hastalığını pozisyonunu ve aşagı yukarı ömrünün son günlerinde oldugunu biliyorlardı o sebeple olayı hararetlendirmek babında düğmeye basıldı kaç kişi aldılar içeri hepside hasta başkanent üniversitesi rektörü değerli insan mehmet haberal kötü hastaymış bence bilerek alıyorlar ölüyor salıyorlar
zaden enbüyük dert o 8 yıl önce ne dediler biz gelince dokunulmazlıkları kaldıracağız milletvekillerini başbakan değilde halk sececekti ne oldu yalan oldu başsavcıyı zan altında bırakmak kolay askeri sıkıştırdığını düşünmekte kolay ama secimler yaklaşınca bize yaklaşmakta bukadar kolay olur mu bilemem o yüzde iş bize düşüyor gecen ismail ağa cemaatı konuşılmaya başlandı hemen fener rum patrikanesi ruhban okulu alevlendi neden dert biziz işsiz borclu birsürü insan var biz gercekten düşünülsek bu lafları konuşmamaza gerek kalmaz gibi mehmet diye bir ingiliz vatandaşı son zamanlarda amerikalıyı boşayıp evlenen bir bakan var zamanında türkiyeyi batıran adam yabancıların yatırımlarını kontrol ediyordu o amcanın okul arkadaşları aynı dönem biri pakistan maliye olması lazım biri ırak ta görevli demeye calıştığım biri bizden daha fazla bizim hesapımızı yapıyor bizi de keriz yerine koyup sağcı solcu laik dinci diye istediği zaman catıştırıyor alperenin dediği gibi çok dikkat etmek lazım
------
örtü işini bukadar dert edenler fişlenme işine ne diyecekler acaba
fişlenme olayıda ayrı bir dert dogru
Şimdi birde Diğer bir AKP Vekilinin sözleri geldi ama bu yenilir yutulur cinsten değil.
Kendini bilmez vekilimiz çıkmış AKP yi eleştrenler için KAN TAHLİLİ lazım diyebiliyor.Hey gidi hey güzel ÜLKEM şimdilerde TSK yı ayaklar altına alanlar size sesleniyorum..Yani buraya yazanlara ben AKP yi eleştiriyorum benim KANIMMI BOZUK şimdi.!!!! Uyanın Ey Arkadaşlar
uyanın artık GAFLET UYKUSUNDAN.!! Tehlike TSK yada YARGI da değil tehlike bunların TA KENDİSİNDE...!!!
demekki şimdide hitlerden göründüler adamlar o..... gibi helal osun ama milleti nargozdan cıkarmak lazım gec olmadan yoksa vay halimize leş yeyenler takipde
Laik demokratik cumhuriyet ilkelerine bağli kalacağima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne kadar bilirsen bil karşindakinin anlayabildiği kadarini aktarabilirsin
İslâmiyette yalan söylemek şirke girer. Yani Allah'a eş koşmak. Hakiki müslüman da yalan söylemez. Askerliğini yapan herkes'e soruyorum. Sizin birliğinizde cami yok muydu? O camide namaz saatinde eger derste veya eğitimde değilseniz beş vakit namaz kılınmıyor muydu.Öyle olsaydı namazını kılan erat astsubay ve subayların tamamı ihraç edilmez miydi. E insafsız. Hiç olmazsa bu sitedekilerin %95 inin erkek ve çoğunun askerlik yaptığınıda mı düşünmedin. Lütfen arkadaşlar bu tür yazılarda kişişel yaşantılarınıza göre, değerlerdirmeler yapın. Kasıtlı olarak yazılıyor. Başörtüsü tamamen serbest. Siyasi simge olan sözde dincilerin kullandığı parti sembolü olan reklâm için takılan türban yasak. İhracın hakiki sebebini/ kararını nerede görmüş bunu yazan. Çikinlikler iftira ve yalanla örtülemez. Böyle ancak yatsıya kadar yanar.
metin o zaman lütfen bize senin anladığın laikllik kavramını anlatırmısın sence şu anda türkiyede laiklik kavramı nedir ne değildir samimiyetimle bunu ciddi bir şekilde tüm kalbimle soruyorum!
Bunların laiklik kavramı cemaatçilik ALLAHIM bu cemaatçileri başımızdan al bunlar milleti bir birine düşürüyor