teşekkürler
teşekkürler
saollll:wave:
süper sssss
teşekkürler
teşekkurler
yazılımı yüklemeden önce uydudan güncelleme seçeneği vardı ayarlarda ama yazılımı yükledikten sonra bu seçenek kayboldu.. bunu geri getirmenin bi yolu var mı acaba? goldmaster sat 76500 fta uydu alıcısı
harika olmuş elinize saglık
goldmaster 74200 fta irdeto2 destegi ne zaman gelecek acaba bir bilgisi olan varsa cevap versin arkadaşlar
Tesekkurler
hocam emeğine sağlık
teşekkürler
hocam öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim. ben bu forumda 3-4 aylık üyeyim. benim bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak. goldmaster 76500 fta kullanıyorum ve şu anda cihazımdaki yazılım 28-04-2009 tarihli olan... ve cihaza ondan sonra başka hiç yazılım yüklenmedi... benim sorum şimdi bu son çıkan 25-02-2010 tarihli yazılımı 28-04-2009 tarihli yazılımın üzerine yüklememde sakınca olurmu.? Yani arada geçen yazılımların da yüklenmesi gereklimiydi? bilgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar merhaba bende 76500 var 1 ay önce aldım uydudan güncellemesi vardı fakat ben uğraşırken bu özelliği sildim galiba tekrar nasıl getiririm.
Yükleyici versiyonuL 1.07
76100 yeni yazılımı yokmu
teşekkürler emeğe sağlık
Goldmaster 76500 FTA uydu alıcının en son güncel yazılımını ve softcamının nereden bulabilirim.
teşekürler
teşekkurler emeğinize saglık
teşekürler
super bir paylasım:clap2::
Emeğinize sağlık
teşekkürler ememğine sağlık çok iyi oldu bu
74400için yazılım varmı
teşekkür edrim destekleriniz için:45::45:
bahsedilen kanallar açılmıyor 74200 kullanıyorum açan arkadaş varmı acaba
cok ii oldu saolasın:45:
teşekkürler