teşekkür ederim yeni yazılım için
Printable View
teşekkür ederim yeni yazılım için
Emeğine Sağlık
ok ok ok
teşekkürler
TeŞekkÜrler
amstrad 17000 usb yazılım lazım yardımcı olurmusunuz
amstrad 17000 usb yazılım lazım
selam bu amstrd 16100 yenı yazımlada gunceleme yapmıyo gunceleme bııttımı yoksa bana lütfen yardımcı olun
önce teşekür ederim umarım işe yarar birde loaderin nalı kullanacağımı yzarsanız sevinirim :ty::49:
teşekkürler
selam ya işşalaah boşa uğraşmıyorumdr
tsekkkurler
hocam hehinizin ellerine sağlık
tsk:mad2: ama gunceleme yapmıyo
teşekkürler
Emeğine sağlık :8[1]:
merhaba arkadaşlar amstrat 16400 pro pulus var güncelleme durdu yaklaşık 1 aydır neden acaba bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekürler kolay gelsin.
ustam benim cihaz ota yapmıyor ya ota basıyorum uydudan güncele yazıyor yapmıyor
Lütfen yardım, 16100 plus bende ki cihazda 11946 gözükmekte. ben bunu nasıl değiştererek uydudan güncelleme yapacağım. Açıklarsanız sevinirim.
tskler
EmeĞİnİze saĞlik
eyw:D birader
arkadaşlar amstrad 18000 cihazım var ve yazılım yüklemek istiyorum ama yazılımı ve programını bulamadım yardımcı olurmusunuz
deneyelm
Amstrad 16100 uydum hİÇbİr kanal aratmiyor bulamiyorum sebep
TeŞekkÜrler
Çok teŞekkÜrler
bir bakalım
eyvallah
selam naber
eline sağlık.tskler..
teşekkürler
sağolun çok teşekurler
Teşekkür ederim.
emeğiniz için şimdiden teşekkürler. umarım yardımcı olur
amstrad uydu cihazlarının oto güncelleme frekansı değişti ise lütfen yazınız.12729 v 30000 frekansından güncelleme yapılamıyor.güncelleme bitti mi yoksa frekans mı değişti? ilginize şimdiden teşekkürler.
Bu en sonuncu olanı mı?
tesekkurler
teeşşeekkrr
bir bakalım
teșekkürler
teşekkürler
İndirmek için böyle bir kural olması çok saçma. birde saçma sapan mesajlar yazmayın demiş ne yazak hayat hikayemizimi :D
TŞK KRLER
tşkrler
tesekkürler ellerine saglık
:D
teşekkürler