Ben aciko 4222 cı cihazıma ac 4225 sky yazılımı attım sorunsuz çalıştı Bilginize demekki üst model alt modeli desteklemiyor
Ben aciko 4222 cı cihazıma ac 4225 sky yazılımı attım sorunsuz çalıştı Bilginize demekki üst model alt modeli desteklemiyor
CRYPTOWORKS modül ekranda göstermiyor nerede acaba
Nasıl ekranda göstermiyorAlıntı:
murat demir Nickli Üyeden Alıntı
Olabilir bilader. Ben bugün cw yazılımı için denedim çalışmadı. Sana iyi seyirler.Alıntı:
Kosavalı Nickli Üyeden Alıntı
Saygılar.
Bende denedim aciko 4222 cı. 4225 e olmuyor.Ama 4225 SKY YAZILIMI 4222 bende denemiştim daha önce olmuştu ama çok önce şimdide oluyor demekki .Valla 4225 sky yazılımlarını bekliyoruz bakalım emreye tekrar sordum şu an cvp yok pc basında uyuyormu nedir :)
ya *** giriyoruz ya orada viakses nagra conaks yazıyor ama CRYPTOWORKS
yazmıyor nereden belli oluyor
CRYPTOWORKS Menusu yok .Keyler yazılıma adepte edilmiş durumda
Emre kendi formunda dini konulara vermiş kendini. Pc başında filan uyumuyor.Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Haberin olsun dedim.
Saygılar.
:49: :49: hala soruyorum cvp yok :)Alıntı:
emmi Nickli Üyeden Alıntı
teşekürler eline sağlık
bu seriye cw destekli yazilim cikmayacak mi
daha çooooook bekliyecez gibi görünüyo
4222 Cı ya çıktıysa diger serilerede çıkacaktır.Ayrıca yeni konu açmayınız konuyu bu topicten devam edelim mümkünse
:49: arkadaşlar biraz önce goldmaster 11400 e denedim maalesef sonuç alamadım.işlemlerin hepsini doğru yaptım ama tps,absat hiç biri yok.acaba hata nerede?????
hata yok kanallar şu an açılmıyorAlıntı:
almetbil6 Nickli Üyeden Alıntı
Selam ustalar.
Bende Aciko AC 4222 CI cihazım ve X Dream modülüm var.
Kanalların hepsi şifreli yardımcı olursanız sevinirim.
Sirios filan bişeyler yazıyor bana bu konuda biraz bilgi verirmisiniz.
Hotbird ve Hispasat var bende başka bir uydu mu lazım sirios için
Şimdiden teşekkürler.
evet başka bir uydu lazım sirius için..Alıntı:
ekomiy Nickli Üyeden Alıntı
Açiko 5225 Cım 27.07.2006 cw paketler eklenmiş,srg swiss auto Yazılımı Foruma alınmıştır.Hayırlı olsun.EMPRESARIO ya teşekkürler.
Bende 7225sky var ama şuanda fullx leri çözmüyor 2010 a kadar çözecek olan lardan :)
Neyapabilirim sizce
Ya arkadaşlar bu yazılım GM 11400 cime oluyor muydu? Bilen acilen bir cevap verirse çok makbule geçecek bilesiniz. Çayda ısmarlarım valla.
Saygılar.
Oluyormuş arkadaşlar. 5225 sky yazılımı GM 11400 cime yükledim oldu. Hod Birtteki 10723/29900 frekansındaki jenix ve europe kanalları açıldı.
Yalnız şifrelerin bulunduğu bölümde cw bölümünü göremedim. İlerde şifre girmemiz gerekirse bu bölüme nereden gireceğiz. Bilen bi vatandaş açıklarsa menmun kalırız.
Başta empresario ya ve diğer emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.
Saygılar.
CW keyler yazılıma adepte edilmiş edindigim bilgiye göreAlıntı:
emmi Nickli Üyeden Alıntı
saygılar bekledigimiz yazılımlardan biriydi.ac 4225 ve diger gm 11400-20400-30300 sky kullanıcılarıda yazılımı kullanabilir.emreye teşekkur yazılımı verecez dedi geçte olsa verdigi için teşekkurler:45:
teşekürler ellerine sağlık usta
teşekkürler,verdiğin bilgiler için.
tşk ler ellerinize sağlık forumun güzellüği burada anında haberdar oluyoruz
evvele yazilim icin teşekkür ederım benım bır sorum olacak bende 11400 cım var tekrar gm yazilimina dunmem gerekırse bır sorun oluşurmu birde bu yazilimi atarsak fullxlerde bır sorun oluşurmu şimdiden teşekkür ederim
Hiç bir sorun olmaz guvenle yukleyebilirsiniz.Bende tumseri var bir şey olmaz merak etmeyin:45: aynı firma yapıyor zaten yazılımları sadece menu renkleri degişikAlıntı:
borsa53 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler ellerinize sağlık
acikonun 5225 cw eklenmiş emu yazılımını yükledim fakat tvden cihazın görüntüsünü bir türlü alamadım yardım istiyorum saygılarımla
cihazdan tv ye scart kablosumu kullanıyorsunuz yoksa normal anten yerinden mi
normal ara kablosu kullanıyorum
arkadaşım televizyonunuzdan kanal araması yapınız görüntüyü aldığınızda tv nizde belli bir kanala hafızaya alınız
Bu yazılım scartla çalışır malesef üzgünüm..Alıntı:
metalik Nickli Üyeden Alıntı
Evet arkadaşlar bende de çalışmadı RF çıkışı. Bu yazılımı yükleyen arkadaşlar Serkan biladerin dediği gibi skart kablo kullanmaları gerekecek. Hem skart kablo çok daha iyi ve güzel görüntü veriyor onu kullanın nolacak ki?
Saygılar.
slm arkadaşlar bu yazılımda sirus uydusunu açan varmı ben yükledim ve açmadı
bende gm 7400 2mb var bu yazılım yüklesem olurmu
eline saglık güzel!!!
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yazılımların RF çıkışı genelde 38 numaraya ayarlıdır. TV' nizdeki aramalarda bu numarayı bulun alıcınızın yayınını bulursunuz.
Saygılar.
Yazılım sirinüs uydusunu açar.menü 6382 yapın keyleri resetleyin.sonra menü 7777 yapın sag köşede yesil ışık yanması gerekir.Yeşil işik yanarsa emu aktif olmuş demektir.çihazı kapatıp açın.sininüs uydusu 12111 yatay 27500 pg kanalı ok.Alıntı:
kamilce Nickli Üyeden Alıntı
Çihazına talimata uygun sunny veya Kaon 12.03.A5 yazılımı yükleyiniz.Bu yazılımı sizin cihazınıza olmaz.Alıntı:
huseyingurbuz Nickli Üyeden Alıntı
hocam bir sorum daha olacak 11400cım`e boot dosyasindan sonra hangi yazilimi atayim 3 satir var orda teşekkür ederim
5225sky dosyasi
hocam teşekkürler
goldmaster 11400 kulanıcısı olarak çok teşekkür ederim.Sirus uydusu dışında 15 derece batıdaki telstar 12 uydusunda ki kanalarda açık frekans 11124-18386 h 11150-18386 h nat geo-extreme sport-reality-club europe-palyboy iyi seyirler
Bilgi için teşekkurler :45: yazılım super çalışmaktaAlıntı:
mutlu kılıç Nickli Üyeden Alıntı
Televizyonunda AV çıkışı olmayanlar aşagıda yazılanları uygulasınlarAlıntı:
metalik Nickli Üyeden Alıntı
Yazılımda Rf çıkışı çalışıyor.Yapaçağın işlemler
Çihazını Rf çıkışından Televizyona takınız.Çihazınızı çalıştırın,Çihazın kumandasından TV -SAT tuşuna basınız.Daha sonra Tvden kanal araması yaptırın.Teşt edilmiştir.Bu sekilde izleniyor.
hocam cok sordum ama ikiside yenın yazilimin bende 11400cım var ben 5225 olanı cihaza attim [GoldMaster 11300 CI-20300 CI 11400-20400-30300-SrgAUTO VE CRYPTOWORKS (ACİKO MENULU)
--------------------------------------------------------------------------------
.Bu yazılım aciko menuludur.Belki bilmeyen arkadaşlarımız olabilir diye Goldmaster bölümündede açmayı uygun buldum..
Yazılımı yuklerken dikkat etmeniz noktalar
*Yazılımı atmadan önce boot atınız
*Yazılımdan sonra yine boot dosyası atınız(kısa suruyor zaten)
*Yazılımı attıktan sonra menu rengi mavi olacaktır.
*emu aktivasyon kodu menu 7777 tuşlarsanız altta yeşil ısık yanakcaktır.
*emuya menu 6382 master kodunun dısından modul arabirimi yerinde *** code(video link) Bölümündeden ulaşabilirsiniz..
Açiko Ac 4222 CI 07.07.2006 tarihli yazılım.
Açiko 5225 Cım 27.07.2006 cw paketler eklenmiş,srg swiss auto Yazılımı (Goldmaster 11400-20400-15400-30300 sky cihazlara yazılımı uyar
TPS - ABSAT -/(aes *** girerek ok) SRG Swiss paketleri autoroll CRYPTOWORKS OK.
070706 4222 cryptoworks eklenmiştir.Sirius uydusu test edilmiştir.Private Gold ve Blue, Kingston Inmedia Paketinde çalışmaktadır.
.
Eklenmiş Dosyalar boot_16Aug2004.zip (14.9 KB, 176 kez İndirildi)
AC_4222CI_070706.zip (482.7 KB, 157 kez İndirildi)
Goldmaster 11000-20000-30000 serisi yükleme programı.zip (136.8 KB, 70 kez İndirildi)
Goldmaster 11400 cım-15400cım-20400cım-30300 sky(27-07-2006).rar (464.1 KB, 64 kez İndirildi)
--------------------------------------------------------------------------------
Bu mesaj en son " 27-July 2006 " tarihinde saat 20:54 itibariyle Serkan Yılmaz tarafından düzenlenmiştir.... ]
bu yazilim arasinda ne farkvar şimdiden teşekkür ederim sagol hocam
yazılımın AÇİKO 4222 Cı olanı Goldmaster 11300 cı 13300 Cı 15300cı 20300cı
yazılımın AÇiko 5225 CIM olanı Goldmaster 11400 cım 13400 cım 15400 cım 20400 cım 30300 cım modellerdine uygun CRYPTOWORKS OK;yazılımıdır.
cok teşekkürler
gm9400vcılara uyan aciko yazılımları varmı
GOLDMASTER 9400 SERİSİ CİHAZLARAAlıntı:
hasanuzun Nickli Üyeden Alıntı
Kendi yazılımından başka yazılım olmaz.
Açiko yazılımı Goldmaster 11000-20000-30000 serisi jüpitech bordlu çihazlara olur.
teşekkürler adakoglu gm ler yazılım konusunda cok ağırdan alıyorlar o yüzden diğer yazılımlardan arayış icine giriyoruz
Bencede yazılımda emege geçen uydu asistani firmasına teşekkurlerimi borç bilirim:45:Alıntı:
hasanuzun Nickli Üyeden Alıntı
malesef rf çıkışı yok ama scarttan izlemek isteyenler için birebir yazılımAlıntı:
®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
Yazılımda emege geçenlere teşekkurler
tesekkürler kardas elerine saglik
öncelikle yazilim icin tesekurler, peki menude cw bolumu var mi *** girebilecekmiyiz
CW *** bölümü yok.Keyler yazılıma adepte edilmiş durumdaAlıntı:
ercili Nickli Üyeden Alıntı
tsk, peki bu keyleri değştirebilecek bir program ya da yazilim var mi acaba. varsa nereden bulabiliriz.
Yazılımı ve Keyleri degiştirip fixleyecek program şimdilik yoktur.Keyler şu an 2 aydan beri degişmiyor.Alıntı:
ercili Nickli Üyeden Alıntı