Benim bildiğim sadece BRT var.BRT 2 Teledünya'da yayına başlamadı diye biliyorum.
Printable View
teşekkürler
arasak da farketmiyor ki... :46:Alıntı:
geçen ay cnbc-e "servis yok" oldu 1 hafta...
aradım, tabi 4440126'dakilerin bişey bildiği yok, gönderdiler ekibi...
adam daha içeri girdi, "cnbc-e içinse merkezden yok" dedi;
hatta bir de ekledi: "servis yok, sinyal yok dendi mi bilin ki merkezden"
bir şey yapmadan gitti...
ertesi gün geldi kanal kendiliğinden...
teledunya uydu rısıvırmı? çanaklarda izlenirmi?
Hayır.Kablo Tv alt yapısıyla yayın yapıyor.Kablo Tv'nin Televizyona konan kablosu yerine STB adlı cihazı koyuyorlar,üye oluyorsunuz Digital ve daha fazla kanalları izleyebiliyorsunuz.Normal Kablo tvde normal antende olduğu gibi bandlarda yayın yapıyorlar.
Radyo 9.Kanala TRT Radyo 3 Eklenmiştir.
Liste Güncellendi.
#TRT Radyo 4 Radyo 10.Kanala eklenmiştir.
#TRT Nağme Radyo 11.Kanala eklenmiştir.
#TRT Türkü Radyo 12. Kanala eklenmiştir.
Liste Güncellendi
#74. kanala France 24 eklenmiştir.
#75. kanala France 24 English eklenmiştir.
[#74. kanala France 25 eklenmiştir.
#75. kanala France 25 English eklenmiştir.[/B][/QUOTE]
BU kanallarda yayın henüz yok bilgi için sağol devamı gelecekmi 5 /6 kanalda sorun var sizdede varmı üstad:clap2::
BU kanallarda yayın henüz yok bilgi için sağol devamı gelecekmi 5 /6 kanalda sorun var sizdede varmı üstad:clap2::[/QUOTE]
Şu an hiç bir kanalda sorun yok.France 24'lerde yayın var.10-15 dakika inceledim kanal bir kaç saniye arayla yayın yapıyor biri Fransızca diğeri İngilizce ama yayınlar aynı.
İyi-güzel kanallarda memnun değilim şahsen.TRT Radyolar,France 25ler izlediğim istediğim kanallar sınıfında değiller.Kablo kanalları lazım History Channel,ESPN,Yatch&Sail,Mezzo,VH1,Disney XD...
[usta bencede sence inşallah dediğin kanallar gelir :ty::ty:
İnşALLAH...Ama çok yavaşlar ve ekledikleri kanallarda bunlar.Aylardır anlaşma yapıyoruz diyorlar anlaşma yaptıkları kanallar bunlarsa diyecek iyi birşey kalmıyor.Türksat platfromculuktan anlamıyor benim görüşümle...Avrupa Kablo platfromlarıyla bizim kablo platfromumuz arasında farklar var.Bir kanal listesini araştırdum mutlaka hepsinde Disney XD,History Channel,Nat Geo Wild,VH1 gibi kanallar var.Zaten kablo tvde eskiden Nat Geo Wild haricinde 3üde vardı.Şuan ilk eklemeleri gereken kanallar bunlardır.
173.Kanaldaki Bebe Tv'nin yerine Duck TV HD başlamıştır.
TRT Okul 130.Kanalda.
TRT OKUL TV Teledünya 130. Kanala eklenmiş.
teledunya yeniyıl kampanyasını bekliyoruz bakalım
Zaten TRT Kanallarını eklediği hızla başka hiç bir kanalı eklemiyor.Dün açıldı bugün TD'de.
:D:D
Planet kanalları anlaşma sürecindeymiş.Umarım anlaşma olurda eklenir Planetler.
inşallah güzel sinama kanalları gelir.sinema tvler baydı döndürüp döndürüp aynı filmleri veriyorlar
Ulısal Kanal Teledünya'da.
Eskiden Kablo Tv'deydi.Beklemediğim bir kanaldı.Yorum yok.
127 kanal buluyorum.Ulusal kanal ve 2 Arap kanal daha.Arapların platfromunda bile bu kadar Arap kanalı yok.Bugün biz Sinema Tvleri ve Minika'yı bekliyorduk.Emindim 3 yeni kanal bulundu deyince.Bir baktım kanallara Türkiye'demiyim,Arabistan'damıyım belli değil.Hacıdünya diyorlar haklılarmış.
Liste Güncellendi
89-Al Quran Al Kareem
90-Al Sunnah Al Nabawiya
Eklenmiştir.Ne bekliyoruz ne geliyor:D
Bunların yanına 1 farklı kanal getirseler.Ya ni diğer kısım.Sürekli haber,din ve çöp kanalları geliyor.Çoğu kişi kızmakta haklı.
Minika işide gerçek değilmiş sanırım.Reklamlarında Teledünya 165.kanaldayız demişti.Yıllar önce kaldırdıkları Disney XD(o zaman ki adı Jetix)'e benzer kanaldı.Kaliteli bir kanalda,bu konudada sınıfta kaldı.:clap2:::clap2::
super ya
Teledünya'dan bir cacık olmaz.Suç Türksat'ta Doğan ile anlaşma kuruyor.Şurda pırıl pırıl Disneyler varken kablo lisansları varken Smart çocuk'un lafanı yapıyoruz.Gülenecek halledeyiz Teledünya müşterisi olarak.Kanal eklenmez,bir de kıyıda kulakta 3-5 kanal var onlarda çıkarılır.
Eee Jetix'i platformundan kaldıran tek şirket Dünya'da.Kısaca güvenilmez,her an her kanal kaldırılabilir.125 kanala düştü.2 Arap kanalı eklendi 2 kanal çıktı.Bari eklemiyorsunuz,ellerinde tutsun şu kanalları.Atsam şu makineyi çöpe.Disney duruyor oda olmasa 5 dk durulmaz bunlarla.
Dünya'daki tüm kanalları desem anlaşma aşamasındayız,çalışmaları sürüyor deniliyor.
Conax Modül kullananlar 410 frekansında 3 kanal bulmuşlar.Channel One(Rus Kanalı),CCTV Belgesel(Çince ve İngilizce),Minika(Çocuk kanalı Türkçe).Yakın zamanda eklenirler.
teledünyaya ****** kanallar bekliyoruz
1-******* tv
2-penthouse tv
3-marc dorcel tv
4-passion tv
5-eros tv
6-touch tv
7-blue hustler tv
8-fantasy tv
9-intimacy tv
biz beklemiyoruz aile kanalı olarak görüyoruz.o kanalları istiyorsan başka yolları var.
Bana soracak olursanız
1-Sinema TV Aksiyon
2-Sinema TV 1001
3-Sinema TV Aşk
4-Planet Sinema
5-Planet Çocuk
6-Disney XD
7-Planet Türk
8-Planet Pempe
9-VH1
10-Mezzo
11-Fox Life
12-Fox Sports
13-Yatch&Sail
14-Karamel TV
15-Mavi Karadeniz
16-Word Travel Channel
Eklenmesini isterdim.
Liste Güncellendi.
2.Kanaldaki Teledünya İnfo 21. kanalda yayına başlamıştır.
3.Kanaldaki Teledünya 3D 20. kanalda yayına başlamıştır.
56.Kanaldaki BRT 57. kanalda yayına başlamıştır.
Liste Güncellendi
7. kanala ATV HD
8. kanala Ahaber HD eklenmiştir.
2 tane daha minika ve a haber sd yayın
Liste güncellendi..
56. kanala Ahaber eklenmiştir.
165. kanala Minika eklenmiştir.
hiçbirinde henüz yayın yok
hd pazartesi yayında imiş
Sonunda gelişmeler başladı.
Teşekkürler ellerinize sağlik
Discovery Channel Kablo Tv ve Teledünya platfromdan kaldırılmıştır.
165. Kanaldan Yayın Yapan Minika artık 168. Kanaldan Yayın Yapmaktadır.
Biraz önce bir çalışma mı yapıldı ben anlamadım bir mesaj çıktı yükleme oldu ama herşey aynı gelen yeni kanal yok değil mi ?
Yeni kanal yok,olan şey HD kutularda yazılım güncellemesi.
teşekkür ederim
Merhaba,
Mobilty Channel Teledünya 217.kanala eklendi
Merhaba,
Bursa As TV Teledünya 132.kanala eklendi
Liste Güncellendi.
Mobilty Channel Teledünya 217.kanala eklendi
Bursa As TV Teledünya 132.kanala eklendi(Kanal sayısına dahil edilmemiştir)
163. Kanaldaki TMB Yayından kaldırılmıştır.
TMB kanalı Teledünya yayını kesilmiştir
Sports TV 135.kanala eklenmiştir !!!
Nickelodeon Türkiye MTV Türkiye kanalları kapanmıştır.Dolayısıyla Teledünya dan ayrıldı