hayır
Printable View
hayır
Hamdosulsun HAYIR ! Gemiler dolusu HAYIR.. Hayırla kalın, hoşçakalın...
en kötu sıvıl anayasa darbe ıle hazırlanmıs anayasadan bın kat daha ıyıdır.cocuklarımızın ve torunlarımız gelecegı ıcın evvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvet.
bende evt am bu hayırcılar bir az cok neden hayır demelerin sebei ne acaba bu anket beni şaşırdı ben 3 yildir SupersatForum dayım ilk defa böyle bir anket cıktı
Türkiye demokratikleşiyor ve daha liberal , bireyci toplum oluyor. hayır diyenlerin içi gidiyor ....neden mi ? çünkü: dinci dedikleri , bidon kafalı dedikleri , göbeğini kaşıyan ayı dedikleri AB nin de desteklediği müthiş bir reform niteliği taşıyan anayasa değişikliği yapıyo....bunların partileri bile hayır diyemedi...olur vekillerimiz evet oyu kullanır diye oylamaya kayılmadılar...Ama halka hayır dedirtmeye çalışıyolar....peki kendiniz neden hayır demediniz ?
%50 nin altında evet çıksın bende taksim meydanında eşşek gibi anıracağım , hayırcıların alacağı oy % 30
yazın bunu biryere
sonuna kadar EVET !!!
Tabiki Hayır
Özgürlüklerin önünün bir nebzede olsa açılacağı için kocaman bir EVET...
evet düşüncesinde olanların gözü kapalı açmakta zordur.
evettt
anayasanın 35 maddesin askeri hukumler net bir acıklama yapılmadıkca ve bazı degisikler eksik bunlar net olmadıkca evet diyemen..
Ülkemiz adım adım kanlı bir uçuruma sürükleniyor. Acemi ve devlet bilmez idareciler de sadece seyrediyor. Vatandaş da sağ duyusunu kaybediyor ki vay halimize...
kesinlikle HAYIR............
Anayasanın deyişmesin diye hayır diyecem
Oyum hayır yönünde olacaktır.
dokulmazlık kaldırılsın ekle milletvekili sayısını 200 düşür al eveti ve ölene kadar benden 22 oy
kesınlıkle hayır.. memleketın hali ortada... ve ili amacları kendı pişlıklerını kapatmak... vantandasa...hıc.bır faydası yok.. icerınıne bak dıkatlı okuyun.. dokunulmazlıkları kaldırsınlae herkes le esıt olsunlar....ve san inegol olaylari.. besır atalay nerdesın.. sındıye kadar.. her olayn ardından provokasyon dedınız.. papuan gıbi.. halkı cok gerilimli hale getırdıniz... sız bızlerı yonetemnler ...sıze her konuda hayır tsk....
hayırda hayır var :)
bana göre sadece tartışma deyil EVETveya HAYIR mesajı yazılmalıdır kolay gelsin
hayır diyelim hayra yoralım arkadaslar hayırda hayır vardır
Milletimizin artık uyandığını gördükçe inanın çok seviniyorum.Bravo Türkiye.
akp yi sevmediğim için ve yapılan değişikleri onaylamadığım için kesinlikle hayırrrr
kesinlikle evet
ne olursa olsun 80 anayasası askeri anayasa
kısmi de olsa değişmeli
söylemler ve yapılanları samimi bulmadığım için ve genel anlamda bir anayasa değişikliği yapılmadığı için hayır diyorum.Sadece işlerine gelen maddeler de değişiklik yapılıyor yanına bir iki tanede vatandaşı az da olsa ilgilendiren madde koyuyorlar,artık bu uyanıklıklara karnımızın doyduğunu düşünüyorum,sonucun milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
darbecilere karşı evet
Ya bu güne kadar Devleti düşünenler nerdeydi, Birileri arı kovanına çomak sokunca kötü oldu değilmi? Bu güne kadar defalarca uyguladıkları devalüasyonlarla, darbelerle, asıp kesmelerle bu millete etmediklerini bırakmayanlar, durmuşlarda hayır diyeceklermiş, E değin de görün anyayo konyayı... Selanızı bile verecek imam bulamazsınız bu ülkede ondan sonda.... Sahi onlarda da şuur denen bişey yokda maaşlarının bir kısmını vatandaşlarla paylaşmayı, onlara bir çay bile ısmarlamayı çok görerlerya...Ben hepsini çoook iyi bilirim de ....Valla geriya adım atmak çok zül bir harekettir. Sen bunlardan daha iyisini yapacaksınki ondan sonra vatandaşın teveccühünü kazanacaksın. Bunlarda onlardan esinlenerek bu alışkanlığa büründüler... Kimse kimseye bahane bulmasın? Durmuş ne ................... birisi Recep Bey'de Recep By. diye tutturmuş başka türkü filan bildiği yok...İnsan hiç olmazsa bazen makam değiştirir. Artık millete gına geldi bu recep by gandisinden
pireye kızıp yorganı yakan forum sakinleri varsın yaksınlar 30 yıldan beri memleket yanıyor zaten..yakanların ekmeyini yağlayın sonrada burada vatan millet edebiyatı yapmaya kaldığınız yerden devam edin...
arkadaşlar memleket yanıyor her ilde türk-kürt çatışmaları çıkmaya başladı.polisler bişey yapamıyor arabalar devriliyor yakılıyor devlet iyice aciz olmuş.ortam hiç iyi değil hergün polis ve askerlerimiz şehit oluyor.evlere ateş düşüyor.bir hükümet yetkiliside ağzını açıp konuşmuyor.ben terör konusunda bu kadar sus pus olan bi hükümet görmedim.daha öncede yazmıştım hükümetin yaptığı herşeye oyum HAYIR.
yok öyle birşey canım kardeşim malum medyanın uydurmaları bunlar memleket dubai gibi herşey dört dörtlük nereden çıkarıyorsunuz bu haberleri diyeceğim ama yok öyle birşey sizie kral çıplak diyebildiğiniz için teşekkür ederim
memleketimin selameti için tabii ki EVET
Hayır da hayır vardır
Tabikide HAYIR dicem...
Bu anayasa mutlaka değişmeli ama AKP hukumeti varken değişmemeli.
At gözlüklerini çıkarmışım artık, kimse geri taktıramaz..
bugunde evet yarında evet hergun evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet
Yetersiz ama adamlar en fazla bu kadar ileri gidebiliyolar.Önlerinde engel olmasa eminim ki daha kapsamlı olacak ama halen ipler başkalarının elinde.O yüzden bin kere milyon kere EVET.
evet diyoruz
kim iktidara gelirse gelsin bazı kurumların başındakiler ***fi hareket ediyorlar bunları yaşadık ve yaşıyoruzda kişilere görede hareket ediyorlar o yüzden yes sör
ak partinin getirdigi her şeye hayır memleketin satılmadık yeri kalmadı geldiklerinden beri ne yatırım yaptılarda anayası degiştiriyorlar iktidara gelirken ne dediler tüm dokunulmazlıklar kalkacak dendi hani nerde :46:
bin kere evet
yıllardır ül ekmde oynanan kirli oyunu bozmak için...........
statükonun ölümünü görmek için.........
ergenekonu....pkk'yı sevindirmemek için........
kardeşlik için.......
kendimize gelmemiz için..........
ül kemin darbe anayasası ile yönetilme utancını ortadan kaldırmak için.......
sivil olmanın kıymetini bilmek için.......
demokrasi için.........
tüm türkiye'nin mutluluğu için için.............EVET......:)
tabiki hayır
evet,evet
erdal birdaha bu ülkenin odacısı olsun paşası olsun dil uzatma arkadaş , kendin süten çıkmış ak kaşıkmısın, seni babanda kimbilir zamanında darbecileri desdekliyordu açta bir tarih kitaplarını oku, bu sana son uyarı , hiç bir devlet kurumuna , çalışanına , ne laf ata , ne hakaret et , adam gibi yorumunu yap kimsede sana birşe demez ,!!!!
VOLKAN:
ankette lütfen kendi yorumunuz kendınıze yapın o neden hayır o neden evet dediği herkezın kendısıne herkez birbirini görüşüne saygılı olsun.
Bu mesajdan sonra yazdıklarımızn dışında mesaj yazanların mesajları sılınıecek ısrar edenlerden forumdan uzaklaştırma cezası alacaktır.
arkadaşlar herkesin yorumları kendini bağlar ister evet ister hayır isterse oy kullanmaz
yukarıdaki yazıyı lütfen dikkate alalım!!
Buraya yazı yazan arkadaşlar lafolsun diye yazı yazılmaz konuyu inceleyin öğrenin sonra yazın elinde bilgisayarı olan bu foruma üye olan adam boş adam olmamalı evetse neden evet hayırsa neden hayır bu bir seçim değil halkın yaşam tarzını yakından ilgilendiren bir oylama benim görüşüm adamına göre kanun uygulama devri kapanıyor türk kanunları lastiklidir sözü tarih oluyor yargı kararları denetime açılıyor birebir aynı davalarda kırk türlü karar verme ***filiği ortadan kalkıyor iki satır kanuna elli türlü yorum yapan hukukçular devri sona eriyor yasalar meclisteki çıkartılış gerekçesine göre yorumlanacak siviller askeri mahkemede yargılanamıyacak sokakta askerlik dışı suç işleyen askerler sivil mahkemelerde yargılanacak cuntacı yapılanmalar caydrılacak anayasa mahkemesi danıştay yargıtay meclisin üstünde kurum mamelesi yapamayacak bireysel olarak anayasa mahkemesine başvuru hakkı getiriliyor çocuk hakları kadın hakları anayasal güvenceye alınıyor yüksek yargı mensuplarını birinci sınıf hakimler seçiyor anayasal kurumlar kendi sınırlarına çekiliyor daha çok demokrasi getirdiği için evet diyorum
Değerli admin reklama evet tabiki sitemiz reklam geliri almalı yalnız reklamları kapat seçeneğide olmalıki siteyi okunmaz duruma getirmesin
evet...
anlamadıgım bir şeye neden evet diyeyim ne için evet acıklama varmı maddeler tek tek neden oylanmıyor koyun oldugumuzu bildikleri içinmidir içerigini acıklamaya gerek duymuyorlar .kim kimi yargılıyacak hergün sırasıyla iktidar olanlar gecmişlten intikam alıyorlar halkın dilinden anlıyan yok.bir anayasa yapılırsa halkın menfatleri dikate alınır iktidarı muhalefeti beraber ortak alınır fidel castronun kübasından ne farkımız var önümüze ne konursa ye diyorlar ister begen ister begenme kanunlar kendilerine biliyorlarki bir zaMAN gelecek onlardan hesap sorulacak akıllı adamlar. ve bu ülkenin insanı neye evet neye hayır diyecegini bilmiyor sadece partizanca olaya yaklaşıyor.bilincimiz kapalı beynimiz durmuş hembesil bir toplum olduk genlerimizde var sanırım
arkadaşlar youtubeye girmek için tıklayın yazısını indirmeyin hotspolshield dosyası virüslü bir dosya şu anda b.sayarımdan onu silmeye çalışıyorum insanları uyarmak için neden mesajlarımı siliyorsunuz eğer bi yanlışımız varsa söyleyin saygılarımla