well come kaon team ı hope you do your best for us thanks for everthıng ı wish you good luck for your working my favorite hw 12.03.a5 see you soon
well come kaon team ı hope you do your best for us thanks for everthıng ı wish you good luck for your working my favorite hw 12.03.a5 see you soon
yes 12-03-a5 let there please emu exist with crypto for this h/w:(Alıntı:
digiman2005 Nickli Üyeden Alıntı
ardaşlar herkese merhaba..öncelikle hayırlı olsun kaon team...
bilgilerini aşağıda verdiğim cihazımna en son hangi yazılımı atabilirim multileri ve tps leri izleyebilmek için teşekürler
at 1030 dci skyz
İnfo:10.05.21-D24C
S/W.V02.00.07
H/W:V12.03.A5
loader.V2.1.9.V3
CA:2.2.4
cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekürler
Bİr Kaon Team Ve Ar/ge Club Turkey ÜYESİ OLARAK Olarak Burda Toplanmaktan Mutluyum Herkese BaŞarilar
burayamı geldiniz snopy özlemiştik ,hoş geldiniz.hani nerede elindeki 12.01.a5 yazılımları,inşallah foruma verirsiniz.Alıntı:
SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı
Herkese BaŞarilar Dİlerİz
Hayırlı olsun Foruma,bizlerle ilgilendikleri için KAON TEAM TR Ustalarınada teşekkür ederim saygılar selamlar.
SNOPY ustam sizi görmek ne büyük mutluluk
:49: :49: :49: :8[1]: :8[1]:Alıntı:
serefkh Nickli Üyeden Alıntı
Benim sorunum,yeni kanal ilave ediyorum,trans,ve vertikal ayarlarını giriyorum
hata,yazısı çıkıyor hafızaya almıyor,yeni kanalları uyduyu taratınca yeni kanallar çıkıyor yazılım hatası olabilirmi yoksa hata benim cıhazdamı cıhazım 911AZ 12 03 A5 yardımcı olursanız sevinirim.
SAYGILAR.
kullanmadığın tp üzerine yaz kaydet olur veya kullanmadığı uydu tp lerini sil okAlıntı:
dede1955 Nickli Üyeden Alıntı
burası Kaon Team TR Burada Fake Yazılım Verilmez..!
snopy önce öbür sitede verdiğin sözü tut hani 2 saat içinde bütün yazılımlar geliyodu çok duyduk kendin bunları cevapla neden yapıyorum dedinde 15 gündü r bu milleti beklettin
Dostum Kullandığın yazılımı ilgili bölümden alabilirsin..!
Zaten şuanda Digital + Ve Tv Cabo İzlenilmiyor..!
TPS de her yarım saatte yaptığı aes *** değişikleri ile illegal izlenime bir nebze çare bulmuş durumda..!
Polsatın da durumu ortada..!
Anlayacağınız Kara günler yaşıyoruz..!
hotti 76 arkadaşım verilen yazılımlar tamamiyle arkadaşların kendi çabaları bilgileri dahilinde yapılmaktadır bunlar için bu arkadaşlar hiç bir üçret almıyor kimseden bunlara emek ve zaman sarf ediliyor burada bir emek vardır yazılımlarda GÖZDEN KAÇAN BİR HATA OLABİLİR bu dogaldır ama emek verenleriAlıntı:
hotti.76 Nickli Üyeden Alıntı
fake yazılım veriyor diye suçlamak yakışık bir durum almaz çünki bu yazılımları editleyen bu arkadaşlara hanginiz kaç lira verdinizde suçlama geregi duyuyorsunuz yazılımları yüklemezsiniz olur biter kimse size zorla yazılım yükletmiyor bir daha düşünün..
saygılar
Kafanızı bu işlere yormayın.Bizler gerekli kişilerle irtibata geceriz bu konuda hiç merak etmeyin siz.Ama @snopy arkadaşımız sizlerin yakından tanıdıgınız snopy yani turkeyforum daki ok:45:Alıntı:
hotti.76 Nickli Üyeden Alıntı
Hayirli olsun.
Benim istegim Kaonun harddiskle daha uyumlu calismasi. Yani hizli ileri ve geri gösterimde cihazin cökmemesi. Bu her seferinde aynen. Bir VHS-kaset bandi yada pc de film seyretmek gibi olmali, ileri geri tekrar ileri yada geri sarilabilmeli. Bu islem kaydedilmis filmler icin de gecerli.
Cihaz: KAON 570H PVR, H/W 13.41.6D (AD: orijinal yazilimi)
arkadaslar hayırlı ugurlu olsun bı ıcraat gorelım.ha dıyeceksınızkı sen de yap senı gorelım.ama bu team ı kuran ve calısan ben degılım.ayrıca boyle team kurmayla bu ısler yurumez.yapılan sadece edıt ısı yazılıma hıc yenılık katılamıyacaksa team kursanız ne olur kurmasanız.(bu benım gorusum).hazır yazılıma edıt zaten bırcok kısı yapabılıyor.lutfen sov yapmadan verılıcekse yazılıma bırsey katılacaksa oyle sov yapalım bızde takdır edelım sızı kutlayalım.gerısı bos olur lutfen kımseye bos umut vermeyelım.burada ve dıger forumlarda bırcok kısı umutla bı cw yazılımı beklıyor.habugun ha yarın verılecek dıye ama verılenler hep yabancı yazılımlar.hatırlayın ılk cw yazılımlarının geldıgı gunu az sonra verecez dıye hanı nerede.yınede bır guzellık yaptıgınızda tsk ve takdır etmesını bılırız.hepınıze kolay gelsın.ıyı calısmalar.soyledıklerımden kımse alınmasın ben sadece ıyı bır kaon kullanıcısıyım.ve gonlumden gecenlerı cekınmeden belırtmek ıstedım.yalakalık yapmadan.
tekerlekleri olmadan arabayı sürmeye çalışın bakalım nasıl olacak burdaki arkadaşlar devamlı söylüyorlar ellerindeki imkanlar sınırlı biraz sabredin arkadaşlar
peki sevgili arkadaşlar kaonun 12.c1.a5 cw yazılımın neden cı si çalışmıyor fta bu program cı olanı yokmu veya yapılamazmı lütfen açil yardım
iii olmuş ama kaon team çokk geri kaldıı umarım yenilikleri iyii sekilde takip ederiz
kolay gelsin
görüşlerinize aynen katılıyorum ben kurdum oldu bitti ile bu işler olmuyor,icraat isteriz.icraat arkadaşlar, snopy de teama geldikten sonra artık bizleri ha bugün ha yarın vereceğiz diye oyalayıp dururlar, snopy nin en iyi yaptığı iş insanları oyalamak zaten snopy yide bu işi yapsın diye aralarına aldılar.Alıntı:
ebo83 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞIM ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR SİZLERE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ LÜTFEN YARGISIZ İNFAZ YAPMAYINIZ BİZ SİZLERE HİZMET SUNMAK İÇİN BURDAYIZ LÜTFEN BİRAZ DAHA SAYGILI DAVRANIN TEŞEKKÜR EDERİZ... Kaon Team Tr By MeMaTi®
Ben anlamıyorum ya herkese bedava ücretsiz hizmet eden arkadaşlarımızı eleştiri boyutunda yapılan sözlere hala inanamıyorum sırf bu insanlar yüzünden acaba SİTE ACMAKLA hatamı ettim diyorum kendi kendime
arkanda bu ekiplemi hata yaptın:45: bir kendini bilmeyen mutlaka olur :46:Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
hotti
Banlanmadığın forum kalmadı..! Hala tuhaf tuhaf yazılar yazıp duruyorsun..!Lütfen eleştiri ölçütünü kaçırma..!
Çekik Gözlülerdeki imkanları sen bana ver Bak Neler Yapıyorum... Biz sizlere onu yaparız bunu yaparız diyormuyuz..!
Yazılımları yüklemezseniz olur biter..!
Hotti arkadaş emek verip; Kısıtlı imkanlarda çalışmalar yapıyor.Teşekkür edip destek olacakken, köstek olmayın.
Dostum sen receiver aldığında emu varmıydı bide şu açıdan düşünün bu emular ya olmasaydı ne yapacaktınız almayacakmıydınız kullanmayacakmıydınız...
BU olaydan ellerini çektilermi ne olur bu piyasa biliyormusun bu saatten sonra.
Lütfen emeğe saygı gösterelim Bİraz daha uslüplu konuşalım lütfen.
Hiç birinde mecburiyet olmadığından kimse suçlanamaz. Siteler ise destek amaçlı olup kimseye karşı sorumlu değildir.
Ben vereyim belki burayı göremeyeceksin ama yine olsun Banlandınız....
Yapmasaydın arkadaşım vermeseydin sana kimse al demedi kur demedi emu yükleyip flaşını uçurda demedi herkez gibi sabırlı olmasını bilseydin...
Bİ dahaki geldiğinde okursun inş.
Bugün ikinci banlama, hayırdır inşallah gerisi gelmez. bazıları rahat durmuyor nedense
Alıntı:
sincere Nickli Üyeden Alıntı
eğer bunu kaon team tr ye sölüyorsan zamanla herşey belli olacak...
İlk mesajınızda oldukça ağır yazmışsınız. Kimin için yazmışsanız daha açık ve net yazmalısınız.Alıntı:
sincere Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ticarette herşey olabilir kar da edersin zarar da bu cihazların sırtından para kazanırken hiç sorun yok ama değil mi iş biraz para kaybetmeye gelince ondan sonra veryansın ediyorlar çok saçma bi olay bu yaptığı arkadaşın.
dükkanı açarken ve de cihazlara para bağlarken sanki süpersatforuma ve yetkililerine sormuş gibi şimdi gelmiş aklınca hesap sormaya kalkıyor öyle saçma şey olamaz hayatta o zaman ticarette her zarar eden kendine bi günah keçisi bulsun ve ona gidip hergün ağlayıp sızlasın böyle mi olacak yani çok saçma çokkkk.
burası sanal ortam ama burada da insanlar yaşıyor unutmayalım abuk sabuk yazılarla kimsenin canını sıkmaya gerek yok ne bu yaww gerçek hayatta yapsın bakalım böyle hergün gidip bi toptancıya sızlansın senin yüzünden zarar ettim ne olacak halim benim desin bakalım ne cevap alacak o toptancıdan:pepper: :crashs: :devilprv: :boese157:
Yapılan eleştiriler supersatforum adına ve kaon team adına neden elit firmasına konuyu açmıyorsunuz .Gecenlerde beni digiturk ün adamı olarak sucladılar şimdide digiturk bitti kaon mu başladı
iki mesaj yazıyor, ikiside kasıtlı. ortalık karıştırmak için görevlendirilmişler gibi, ya da başka art niyet var.
@Sincere
Sen gerçekten anlama özürlüsün..! Hangi Yazılımı Ben Yaptım dedim.! Bir Gösterin.. Yazılım adını bile editlemedim.!
Sabrımı taşırmayın buraya adam gibi yazmayacaksanız hiç yazmayın..! iyi niyetimizide suistimal etmeyin...! Sizi buraya zorla alan yok zorla yazdıranda yok..!
Avrupa boardlarında adamlar bilgi alış verişinde bulunurken sizler gibi ahmaklar vakitlerini Abuk sabuk mesajlar yazmakla geçiriyorlar..!
Amaçlarını ne hala anlamış degilim eleştiri boyutu olur ama bu kadar da olmazkii.Ne isteniyor bu siteden anlamış degilim birileri hacklemeye çalışır.biri kalkar digiturk yazılım ve keyleri vermiyoruz diye bizi suclar.birileri kaon firmasının adamı der.bırakın bunları ben kaon firmasının servisini bile tanımam supersatforum sadece uydu forumu degildir:Alıntı:
Ödül Avcısı Nickli Üyeden Alıntı
Genel içerikli bir sitedir.isminin basından uydu vs seyler yazmamakltadır..lütfen bunları göz ardı kimse etmesin kaltıki 27 temmuzda 1 yasına girecek bu sekil davranışlarla bu işten bizleri lütfen sogutmayın
Ayrıca bu geri zekalıları hiçbir forumda barındırmaycağım..! Göreceksiniz bakalım kimin ak kimin kara olduğunu..! Yeter Yahu Yeter.!
Birileri yine düğmeye bastı, amaçları ise tam belli değil. Ama, bunlar kolay savuşturulabilir türden.
İyide hanımefendi bunun powervu ile ne alakası var neden powervuya direk laf söyleme geregi duyuyorsunuz anlamadım:49:Alıntı:
marliyn_monre Nickli Üyeden Alıntı
Eleştiri Yapılabilir Ama onun da bir sınırı var değilmi ???
İlk mesajı bu kadar bilgi sahibi olarak yazmak biraz ilginç. Bir mesaj yazmak için üye olunmuş sanki.
Bakalım neler olacak??:)Alıntı:
Yaban Ali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
marliyn_monre Nickli Üyeden Alıntı
Sizin amacınız forumu kıskandığınızdan yöneticileri kıskandığınızdan tatsız olaylar çıkarmak istiyorsunuz ama bu forum öle şeylerle gaza gelecek forum değil merak etmeyin...:8[1]:
Katılıyorum Sana Herkes Elinden Geleni Yapsın Ama Şunu Bilinki Ne Kaon Team Tr Grubuna Zarar Verebileceksiniz Nede Supersat Forum Yönetimine Zararlı Olan Sizlersiniz Unutmayın...!!!Alıntı:
guzz... Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bunlarla uğraşmaya bile değmez biz kulağımızı tıkayalım işimize bakalım hepinize saygılar
Nankörlük dizboyu saatlerle tpsyi izlerken anında gıkınız çıkmıyordu.Polsat cabo gelirken agaydık paşaydık da şimdi böyle mi oldu yazıklar olsun böyle düşünenlere.Evet kardeşim biz sizin gibilerin isteklerine yanıt vermek için varolmadık.Herkesib belirli amaçları ve belirli hedefleri var.Ayrıca bazı arkadaşlar kaon team forum forum gezmiş diyor.Hangi forumda gezmişiz acaba?Amacınız sırf laf olsun diye yazmaksa lütfen fikirlerinizi kendinize saklayın.
Benim derdim değil siz CW izleyemiyomuşsunuz banane evimde ss2 var sizin gibi düşünseydim oturur izlerdim kingstonu veya thordaki digitvyi.
Ve kimseye de tek kelime yardım etmezdim.Radiac 2yi ne çabalarla TR ye çevirdim de bugün hepiniz yazılımcı oldunuz başıma..?
Şimdi emek veriyoruz karşılığında saygı bekliyoruz onu dahi çok görenler var.
Çok açık ve net söylüyorum.
Biz birileri mutlu olsun diye kurulmadık.Dün kurulmadık senelerdir varız.Sizler TPS algo değiştiğinde yazılımı bizden alıyordunuz.Polsat tvcabo Digital+ hep gittiğinde biz verdik.Bunları unutan ve bizi firma yerine koyup azarlamaya kalkışanlar varsa açsınlar bir tel firmaya cvp alsınlar.
Bundan sonra tüm yazanlardan eleştiri yaparken yapıcı veya mantıklı eleştiriler bekliyorum.
Saygılarımla
AR/GE Club Administrator
arkadaşlar lütfen emeğe ve kişiye saygı duyalım yapılan iş harcanan emek az değil kırmak kolay ama kazanmak zor irdetofun arkadaşımız ve diğer emek veren arkadaşlarımızı küstürmeyelim kazanalım lütfen yapılan işe ve harcanan emeğe saygı
kaon team deki arkadaşlardan ricam bu yazılım çıkarsa eğer hangi kanalları izleyebiliriz.hotbird de hangi frekansları izleyebiliriz.ayrıca çalışmalarınızda başarılar
arkadaşım bende s dragon cihazla hepsini seydiyorum ama 12.01.a5 cşihazlara yazılım yok deniyor amaç yazılım verilsin niye verilmiyo var ama hep sorunlu deniyor vermek istenmiyorsa neden topicler açılıyor kapatın olay bitsin böyle bakıyoruz denince herkes takipte çözüm sizde ya var ya yok kimsede sizi vermediniz diye yargılayamaz çünkü böyle bir mecburuyetiniz yok herşey için teşekkürler elinize sağlık yardımlrınız içinAlıntı:
irdetofun Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar üzülüyorum böyle kişilere,bizler için emek verenlere saygısızca yaklaşanlara hakaret edenlere, yahu bunlar ne fesat insanki emek verenlere saygısızlık yapıyorlar.Ustalar siz aldırmayın bunlara işinize bakın,bu fesatların agızlarının suyu aksın,bizler her zaman yanınızdayız.Biz sizin gibi ustalardan (USTALAR BENİM GÖZÜMDE BİRER ÖGRETMEN'DİR)çok bilgiler ögrendik yardımlar aldık,ögrenmeye ve yardım almaya devam ediyoruz,allah eksikliginizi göstermesin.Saygılar selamlar.
arkadaşlar sunny 9030 ftaz kanal düzenleme yaparken kaydet çık deyince kiliyleniyor acaba bir bilen varmıdır
arkadaşım lütfen iki konuya mesaj yazmayınız bir yere yazınız
kaon team deki arkadaşlardan ricam bu yazılım çıkarsa eğer hangi kanalları izleyebiliriz.hotbird de hangi frekansları izleyebiliriz.ayrıca çalışmalarınızda başarılar
Kaon team e snopy ve ulaş 55 de katıldı Bilginize
herkese hayırlı olsun
hayırlıı olsun
kaon ksc 12-01-a5 ne zaman ilgileneceksiniz..
millet aya gittii yazılımlarda bizimkiler yaya...
adamlar 4 aya oldu seyrediyoo bir şürü kanall.. hispasat türksat astra . eutalsat7 ... hotbor ....biz hala tırmalıyozz .. h