sağolısın abican
Printable View
w1 yanı thor uydusundaki data hortbirtteki acılan kanalların frekansını 1 mesajda bulabileceksiniz bugun kolay gelsin
1 mesaj guncelenmiştir
bis tv ler açıkmı abi
90 lık antenle nilsatı alırmıyım
sen vanlıydın değil mi arkadaşım alındığı söyleniyo arkadaşım batıdan alınmıyo osn ve showtıme pakewti alınamıyo ama doğu taraflardan alındığı söylenıyor
ben kayseriliyim burda görevdeyim j.komando uzman
thor data için sadece burdan devam edlim konuya kolay gelsin
günaydın abi
absatlar ne zaman gelir abi paylaşıma
sağol abi bende twınde açıyor baya donmalı
absatlarlar geldimi
yeni yazılım hazırlanıyor gelince burdan vericeyim kolay gelsin
sağol abi
yni yazılım verilmiş yazılım denenmedi deneyen arkadaşlar sonucu buraya yazsın
bu yazılımın data uydusu hangisi dostum
yazılımı deneyen arkadaş yokmu ben evde olsam ben denicem ya w3 ten yada thordan data alıyordur bu uydulara anteni ayarlı olan denesin
yeni yazılımla sonuç nedir?
w3 ve w6 yok
3.24 yazilimda sct paketi paylasimda yok
data frekansı thor astra ve 16 derece paylaşımda değil artısı hötbird te skylar xxx full cyfra+ jsc ler nilesat full
bu sct lere ne oldu arkadaşlar 3.24 yazılımında gittiler
77 permalınkte verılen yazılım(3 26) ıle 3 21 yazılımı arasında fark varmı arkadaslar w3 data da soruyorum bunu.
çalışmıyo 3.26
w3-w6 data lar kullanılmaz mı oldu şimdi üstatlar
Thor data nasıl hemşerim uğraşmaya değermi ben de sadece w3 var data uydusu olarak
ainen 3,21 w3 data ile açan uydu sayısı fazla arada gidip gelmeler olsada bu normal zaten ama şuan bence en ii si bu derim
burası w1 yani thor data w1 de sorun yok kolay gelsin
yeni eklenen kanal var mı abi
inan abi 90 lık ofset antenle thorun sinyalini yükseltemedim 120 var oda merkezi lojmana bağlı w3 e ayarlı orda kaldım
hotbirt uydusunda 3.24 yaziliminda sct paketi gitti gelicekmi bu paket paylasima
thor datada animaxlar geldimi
dıgıtal 52 ustam bu thor data nasıl gıdıyor acaba.bıraz oturdumu yerıne taslar.gecıs yapalımmı thor a ne dersın.yanlıs anlama sen kullanıyorsun dıye soruyorum ustam.?
diği52 ustam bu aralar yok galiba
kürşat bizim iş ne oldu
arkadaslar ne ıstır kımseler yok ortalıkta bu thor data cıktıktan sonra pek bı sakınlestı ortalık.kımseler ugramaz oldu foruma.nedendır acaba???????
abi noldi ki hayırdır canını sıkanmı oldu sıkan olsa kafasını kopartırız evel ALLAH[/COLOR]
arkadaşlar 3.27 yalılım ile astradaki anımaks abmotor belgeseller acık duyurulur.
3.27 data w 3de acık.
hotbirde değişen var mı bu yazılımla
3,27 ile w3 data ile 16 19 13 7 derecedeki uydular açıkmı kullanan arkadaşlar tşkler