tşkler eline saglık
Printable View
tşkler eline saglık
tesekkurler
teşekkürler
mükemmel
Tşk........................
tesekkurler
teşekkürler
teşekkürler
ellerinize sağlık-ben yeniyim bu konularda umarım yardımcı olur
TŞkler
merhaba arkadaslar benim sormak istedigim bana verilen server bilgilerini ilk girdigimde server calışmıyor ugrastırıyor bir iki deyişik satırı denedikten sonra calıştırmayı basarıyorum acaba bu cihaz server mı seciyor acaba sizin de casınıza geliyormu bu proplem ?
iyi paylaşım tesekkurler...
selam arkadaşlar yeni üyeyim Medialink Black Panther cihazdan tv kumandası ile kayıtlı server bilgilerini alabilirmiyiz teşekkürler
Teşekkürler...
teşekkür ederim
Teşekkürler
çok tşklrer sağolun
medialink server bilgilerini göremiyorum lütfen yardım edin
teşekkürler
iyi paylaşım tesekkurler
emeginize yüreginize saglik super
teşekkürler
iyi anlatım
tesekkürler
emeğinize sağlıkkk
çok makbule geçti..
cok tsk ederim faydili bir site yeni uye oldum.. tsk ederim bu bilgileri paylastiginiz icin
emeğinize sağlık
sağol çok süper makina anladım kadar kanal ekleme sınırsız dogrumu ana sayfa sından yazılım desteği var internete bağlanılıyor fiyatı 740 tlmiş
tesekkurler
media link cihazıma nasıl sorver kaydı yaparım
teşekkürler
Öncelikle Merhaba Arkadaslar... Medialink black panther satın aldım.İstedigim internet üzerinden **** Hotbird uydusunda Bulunan Sky kanallarını izlemek. Bu konuda pek bilgim yok Ama ufak bi araştırma yaptım kendi çapımda Paylaşım satın alınması ve ardından senin dedigin bu işlem yapılması gereiyor kanımca .. Dogru anlamışmıyım? artı bu paylasımı nerden ve nasıl satın alabilirim 1 yıllık paylasım fıyatları ne kadardır ( ortalama )Alıntı:
İlgilenen ve emegi gecenlere şimdiden Teşekkürler.
Cok sagol kardesım uye olduktan sonra uyelık bılgılerı bana gelecek ondan sonra o bılgılerı dedıgınız gıbı explorer uzerınden gırecegım degılmı ? birde mazur gorun bılmedıgıme*** göremedim ben listede
teşekkürler
TEŞEKKÜR EDERİM.sonunda medialink ile ilgilenen bir forum buldum :)
tesekkürler
tşkler
cok tsk ederim aradigim herseyi burda bulurum
teşekkür ederim
Teşekkürler...
tsk.....
emeğine sağlık
tesekurller
tesekkurler
tesekkürler usta--
teskler
tesekurler