elinize saglık
elinize saglık
Arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum,fakat gelen yazıları okudum,hakikaten problemli bir cihazmıdır yada ne tavsiye edersiniz saygılar:ranger:
Arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum,fakat gelen yazıları okudum,hakikaten problemli bir cihazmıdır . KORAX ıda muadil görüyorlar ne tavsiye edersiniz saygılar:ranger:
Bende Please Wait hatasıyla karşılaştım bakalım çözebilecekmiyim bunlarla
Tesekkurler
cihazımda please wait yazıyor ne yapayım
ekrana görüntü gelmiyor
flash diski taktım 1234 yazmıyor
teşekkürler
emeğiniz için teşekkürler.
Yeni başlayan biri olarak çok faydalı buldum. Emeğinize sağlık
ilgimizi kazandığınız kesindir
Emegi gecen herkese cok tesekkürler,sayenizde ön panelde pease wait de kalip acilmayan cihazi tekrar eski haline getirdim,
Teşekkürler
tsk..
arkadaşlar cihaz açılmıyor plase wait yazıyor
yazılımı atamıyorum bana yardımcı olurmusunuz cihaz hala aynı plase wait yazıyor normal 1.2.3 100 kadar gidiyor 2.17.2.227.2.41 yazılımları atıyorum yine
plae wait yazıyor yardımcı olursanız çok tşk ederm
Ben bilmiyorum ama sizin mesajınızdan önce aynı sayfada yazılmış bir mesaj var.PARADİSE 06 isimli arkadaş sizin sorununuza benzer olayı çözdüğünü yazmış.Arkadaşa özel mesaj atarsanız belki size faydalı olur.Selamlar.
Cihazın ön panelinde 1-2-3-4 diye saymaya başladı ise her şey yolunda demektir.Alıntı:
Bu kısım çok önemli lütfen dikkat.
Yükleme bitince cihazın ön paneli kapanacak ,sadece küçük kırmızı bir nokta kalacak
Cihazın elektrik bağlantısını kesmiyoruz..Flaş diski çıkartıyoruz.
Bilgisayara tekrar takıyoruz.
İçindeki UPDATE isimli dosyayı siliyoruz.
En son guncel yazılımı indiriyoruz. Zipi açıyoruz.
UPDATE isimli dosyamızı kopyalayıp Flaş diske atıyoruz.
Flaş diski cihaza takıyoruz.(elektrik bağlantısını hiç kesmeden)
10 saniye bekliyoruz ve cihazı kumandayı kullanarak standby tuşu ile açıyoruz.
Cihaz panelinde tekrar 0-2-4 diye sayılar ilerliyorsa işlemi bitirmek üzereyizdir.Yazılım yüklenecek ve cihazınız otomatik olarak açılacaktır.
Allah razı olsun sizlerden.Cihazım açılmıyordu.Sayenizde açabildim.
teşekkür
Fdbvfsdfvsdnbfvnsbddsf
Bu güzel ve faydalı bilgiler için çok teşekkürler.
once ana kod yazılımını yükle sonra güncel yazılımı yükle işlem tamamdır
emeğinize sağlık çok işime yaradı tş.k
ana kod yazılımı yükleniyor bittiğinde ekranda kırmızı işik. sonra flash belleği çıkarıp 2.45 yazılımını atıyorum flash belleğe cihaza takıp 10 sn bekliyorum standbye tuna basınca kırmızı ışık gidiyo ekranda hiç bir şey kalmıyo bilen varmıdır acaba
not:cihaz çift modüllü medialink
çok teşekkürler
çok teşekkür ederim bilgi için
Teşekkürler...
Bu önerileri uyguladım ve please wait sorununu (zor da olsa) çözdüm. Zorluk, yeni 16 Gb lık flash bellekte ısrar etmemden kaynaklandı. 2 Gb lık eski flash belleği formatlayıp denedim ve oldu.
Bu dosyaları bulamayanlar için önerim Atlanta'nın download sitelerini kullanmalarıdır. Flash bellekle önce FAT32 ile fabrika ayarlarına dönüp, 2.45 yazılımının update'ini kullanın. 2.47 yazılımı, özellikle D-Smart'ın birçok HD kanalını çalıştırmıyor. Problem yaratıyor.
:45::45::present::present::present:
güzel
Teşekkürler
çok faydalı oldu
çok teşekkürler:45:
emeğine teşekkürler ellerine sağlık
ellerine kollarına sağlık..çok sağol
Tskler emeğiniz için
Anlatımlar için atlanta_ali ye teşekkürler.
saol dostum
Hayat kurtardı teşekkür ederim
Açılış ekranında Error:Nim yazısı çıkıyor ve hiçbir uydu bulamıyor sorun ne olabilir..
teşekkur
tesekkurler
bir deneyelim kardeş
arkadaşlar atlanta hd palse sorunu
tskler
SAGOL YSK
tesekkur ederim
emeğinize sağlık
sağolun arkadaşlar
Elinize sağlık
üstadım merhaba. Bende Atalanta HDbox cihaz var. Kanal ararken sonunda yaklaşınca kilitlenip kalıyor. Bunu yeni yapmaya başladı daha önce böyle bir problem yoktu. Tüm kanal listesini sildim yeniden kör tarama yapıyorum yok. Arama bitmediği içinde kanal listesinide kaydetmiyor.
arkadaşlar ben atlanat g4 aldım aldıgıma pişman oldum neden diye soracaksanız servis hizmeti sıfır çok kalitesiz bir tane geri zekalı bayan var (kusura bakmayın söylemek zorundayım beni sinir etti) bir şey bildigi yok suratımıza telefonu kapatıyor ayrıca aradığımızda işim var diyor ben ilk defa aradıgımda bana işim var sonra ara dedi bir hafta sonra aradım benim bildiklerimi tekrar ediyor cihaz üzerindeki biraz bilgim var sonra telefonu kapa tıyor 2, soru sormaya fırsat vermiyor atlanta yetkili ali bey görüştüm ancak hale o kadın orada duruyor aynı bilgini tekrar ediyor bir malın kalitesi servis ten belli olur diyorlardı arçelikte goldmaster da next öyledegil susnny de hiç degil keşke dremabox alsay dım klonda olsan kullanır atardım alacak arkadaşlar uyarım olsun almayın benim arkadaşta alacaktı aldırmadım dreambox aldı çok mmenum diger arkadaşta sunny vardı oda memnun valla sunny alsam ondan iyidi yazıklar olsun atlanta yetkilerine servis kalitesi diyorsa en basiti arçelik vestele bak adamlar manisadan aradı vestelle bak ıptvden topluca kanal silme işlemini bile anlata mıyor ayrıca ıptv durdu diyoruum silme işlemin te tekrar yükle yeniden yap diyor hepsini yapıyorum ama sonuç aynı geriz zekalı servis elemanı bayan hale aynı şeyi tekrar ediyor
atlanta almayın başınıza bela etmeyin bu kadar okudunuz için teşşekür ederim