hayırlı teskereler kardeş allah gidip gelmek nasip etsin.allah sevdiklerine kavuştursun.
Printable View
hayırlı teskereler kardeş allah gidip gelmek nasip etsin.allah sevdiklerine kavuştursun.
hayırlı teskereler kardesım.kafana takma sayılı gundur cabuk gecer.bır bakmıssın askerlıgı yapalı 5 yıl olmus.allah sevdıklerıne kavustursun kardesım.
Hayırlı teskereler dilerim
yahu ne yapalım gıdıyosan bıze ne herkes gıbı yapıp geleceksın ıste
Hayırlı teskereler dilerim
amma yag yakıyorsunuz be yagcılar
En büyük asker bizim asker kıbrıstan sevgiler sayğılar...
Arkadaşlar acemilik bitti 7 günlük izindeyim çok kötü hastalandım. Şimdilik bukadar.
burdurun havası baska yere benzemez.
seni ilgilendirmiyor olabilir ama kalkıpta bu şekilde yok yağcılar yok balcılar diye burada iyi dileklerde bulunan insanlarıda yargılama hakkının sana kimse vermezAlıntı:
ayrıca bizim sevgimizde tezahurat olmaz bu kalpten gelir oramız buramız oynamaz kelimelerini dikkatli kullan:devilprv::devilprv::devilprv:
kardeşim öncelikle hoş geldin ve geçmiş olsun bir an önce iyileş askerliğini hayırlısı ile bitirip gel allaha emanet ol!
tekrar hoş geldin.
gecmiş olsun kardeşim
xxman abi özlettin kendini:)
xxman kardeşim hayırlı teskereler ve geçmiş olsun
hoşgeldin....
şimdiden hayırlı teskereler. takma kafana kepten başka birrşey.:)
bende gidince askerlik bitmez diyordum,biteli 9 yıl olmuş :D
hayırlı teskereler
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Sivas askeri hastanesine gittim bugün kan tahlili ve akciğer filmi çektiler ciğerlerimi fene üşütmüşüm. 10 tane iğne yazdılar antibiyotik şurup falan filan. İlaçlara bugün başlayacam inşallah usta birliğine gidene kadar iyi olurum.
Bu arada usta birliğim DENİZLİ'ye çıktı.
hoşgeldin kardeşim geçmiş olsun
İyi teskereler kardeşim.Güle güle git güle güle gel.
hoş geldin yeni yerin neresi
Hoşgeldin @xxman özledik seni ayrıca geçmiş olsun
Hoşgeldin kardeş. geçmiş olsun. "Hadi bakem Denizliye gidiverde askerliği bi çırpıda bitiriver"
hayırlı tezkereler
Arkadaşlar yemini ettik artık çarşı izininede çıkacam inşallah ve çarşı izinlerinde buralarda olacam. :)
Yeni yerim DENİZLİ'ye çıktı. 11. Motorlu piyade eğitim tugayı gibi bişeler yazıyordu. Ben oraya Ulaştırma olarak gidiyom.Alıntı:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Askeri hastanesinde tahlilleri yaptırmadan önce dayımı aramıştım malatyada Albay kendisi o da Sivas'taki Askeri hastanesinin baştabibini aramış baş tabibde Albay bana dedi koçum sonuçları alır almaz yanıma gel dedi. Sonuçları aldım zatüriye başlangıcı oluşmuş bende. dün ve bugün iğne vurundum eğer düzelmessem hastanede yatırarak tedaviye başlayacaklar.
Ülen yasak yerlere giripte yakalanma ha :)
Arkadaşlar bügün iznimin son günü ve bu gece saat 12 de Ankaraya gidecem oradanda Denizli'ye geçecem. Artık çarşı iznimizde olduğu için hafta sonları ALLAH'ın izni ile buralarda olacam. Ama Denizliye gider gitmez tedavimi devam ettirecem. Buradaki askeri hastanesine kontrole gittim Albay baştabib bana oraya gidince tedavimin devamı öngörüldü de onlar tedavini devam ettirirler dedi.
sağlığına bir an önce kavuş sağ salim git gel daha sana izmirden gelin bakacaz allaha emanet ol!
yardımcı oluveririk gari tanıdık çok denizlide
Şu askerlik bi bitsin bakarız abi. :) Zaten komutanlar başlamak bitirmenin yarısıdır diyorlardı. :)Alıntı:
Abi bi sorun olduğunda çarşı izinlerinde yazarım sana. Birde Malatyada Albay dayım var sağolsun acemi birliğinde beni aramıştı ve komutanlar bana pek bişey diyememişti 1 ay boyunca. Denizliye gidincede arayacakmış hastalığımla ilgili komutanlarımla konuşacakmış.
hayırlı teskereler.
hayırlı teskereler
Sağolun arkadaşlar haftaya görüşürüz inşallah.
sende sağol her konuda ara
iyi tezkereler..
xxman hayırlı teskereler birde gittiğin yeride yazsaydın sayılı gün gelir geçer sağlık önemli olan allaha emanet ol
aynen dogru
Hayirli teskereler.Insallah ,sag salim gidip gelmek nasip olur.Tüm asker arkadaslarina bizlerden selam olsun.Nöbet tutarken,dua ediniz.Insallah asker duasi kabul olur.Peygamber ocaginin ne kadar önemli oldugunu ancak teskere aldikdan sonra anlarsiniz.Bu bir .Ikinciside nöbetde duy ederken bizleride unutmayin.Amin insallah.Tekrar hayirli teskereler,tüm er ve erbaslara.Allah sizlerle olsun.