Arkadaşlar tiwing sorunu olanlar çip değişmesi lazım cihaz içindeki tiwingin üstündeki çipin üzerindeki kod SCT 11 f 02 yazıyorsa bu yeni çip tir yazılım atınca aljera 2 üzerinde açıp kapatınca açılacaktır kolay gele....
Printable View
Arkadaşlar tiwing sorunu olanlar çip değişmesi lazım cihaz içindeki tiwingin üstündeki çipin üzerindeki kod SCT 11 f 02 yazıyorsa bu yeni çip tir yazılım atınca aljera 2 üzerinde açıp kapatınca açılacaktır kolay gele....
çipsiz açıyor yazlımla çipleri elinde patladı arızalı çıkmış diye dıydum
Salve Mai Box 2010 30 yeni bir aile - 3-2011
W3 her iki tarafında ve Hint ve Ergonomi 100/100 gelen tecrübeli
Ve aşağıdaki cihazlar üzerinde çalışır:
digibox 2000me
9900usb trumax
redline br 1000 1500
next1000
FREEBOX_IIII
NEST 1000
VENUS 1000
CROW 1000
bravo sat
casper x1 pvr
keşif 2010
süper Starcom 5000 xps
v-max 500
hi-z-1 yeni sürümü teknoloji
Hitech Z-1 oku
Hi-tech xps III
İlave z1
Kırmızı Hitech Hd-7500
x3 süper Hitech
benim data uydum w3 sinyal oranlarım 60-65 civarında yalnız w3 ü ayarlarken 5. derecedeki surius uydusunu da alacak şekilde twin lnb ile ayarladım acaba sorunum buradan kaynaklanıyor olabilir mi ? yoksa lnb yi teke çevirip sadece w3 e mi almam gerekiyor
sen makur33 dostum ile irtibata geç
data w6 bende 2. yazılım olarak yükledim , br 2000 cihazm var.
güncelleme felan alıyor da toplamda 25 kanal kırmızı. bunların yarısından fazlasını açmıyor bile acaba ana yazılım mı değişsem ?
oldu teşekkürler.
Yeni dongle yazilimi ciktimi
06.05.2011 yeni yazılım data thor hellassat
Erişsat kardeşim, matrix kablo için yine redline servisini ara diyeceksin ama göndermiyorlar, redline servisine yönlendiriyorlar. Sende görüyorsun 2-3 günde bir yazılım değişiyor her seferinde cihazı kapıp servise gitmektense bu kabloyu kendimiz yapalım senin bu konuda bilgin olduğuna eminim, yardımlarını bekliyorum. Saygı ve Selamlarımla.
msn adresni özele yaz
Erişsat kardeşim özel mesaj gönderemiyorum senin ziyaretçi sayfana msn adresimi verdim, ilgilenirsen sevinirim. Saygılar.
emegine saglık
ne olacak bu tivinlerin hali birgün birileri var diyer gun diyerleri var duzgun bir paylaşım sunamadılar gitti
yayınların hepsi var gardaş
nat geo wild paylaşımda novanın wildi
NSS6_ intlesat_w6_OK
eline sağlık
39 hellassat ve thor 1w yazılımı:45:
saol kardeş
teşekkürler
indirip deniyelim
teşekkürler
Kardeş bu yazılımın tarihi nedir ve şimdiki tarih itibariyle geçerlimidir......acele cevap.
paylasımınız icin tesekkurler
TeŞekkÜrler hocam
cok saolun teşekkurler
thanks a lot
çok tşkler
dtgdtgd
redline red box twin olarak hangi kanalları acıyor tesekkürler
redline redbox kullanan arkadaşlar bu cihazda suan actığı kanallar varmıı??????????????
arkadaşlar cs 100x olurmu bu yazılımlar kart paylaşımı için
emegine saglık
teşekkürler
Kardeş
saol...
TEŞEKKÜRLER