bu arada bu ameliyatın tek tavisi dondurmaymış bunuda öğrendik buz gibi yenildiği zaman yarayı çabuk iyileştiriyor çocukta bahaneyle 2 gündür dondurmadan başka birşey yemiyor:)
Printable View
bu arada bu ameliyatın tek tavisi dondurmaymış bunuda öğrendik buz gibi yenildiği zaman yarayı çabuk iyileştiriyor çocukta bahaneyle 2 gündür dondurmadan başka birşey yemiyor:)
geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin usta...
acil şifalar olsun
Geçmiş olsun kardeşim biz astımdan senelerce neler cektik biliyosun böyle böyle büyüyorlar Allah beterinden korusun.
zaten çocuk düşmeden agzı yüzü kanamadan hasta olmadan büyüyemez hayatta herşeyi görerek yaşayarak öğreniyoruz
teşekkürler iyi niyetleriniz için
selamete
Geçmiş olsun
ALLAH şifalar versin
Allahım acil sifa versin geçmiş olsun
sagolun teşekkürler arkadaşlar
senin için yazmadı bilader. bizim için yazdı. (ufaklığın dayıları oluruz) :)
selametle...
geçmiş olsun ALLAH acil şifasını versin
geçmiş olsun ustam yeğene acil şifalar dilerim
seninde bu yazıyı yazman gerekmiyordu arkadaşım
geçmiş olsun...
sagolun arkadaşlar şimdi daha iyi artık normal yaşantımıza döndük sayılır çogu şeyi yiyor az sonra kontrolü var hastanede:)
arkadaşım senin psikolojik sorunlarınmı var yoksa bizle kafamı buluyorsun
aynı mesajı xxman askere gidiyorum bölümünede yazmışsın bize ne askere gidiyorsan diye ve aynı yere hayırlı teskereler diyen arkadaşlarada yağcılar demişsin burası bir paylaşım sitesi elbette buradaki insanlar ölümde hastalıkta ve ayrılıkta birbirlerine temennilerde bulunacaklar bu insanlığın bir gereğidir he bu seni kapsıyormu onu bilemem ama buraya bir daha bu şekilde mesajlar yazma!!!!!!!!!:devilprv:
çok sabırlısınız...
sen olmak zorunda değilsin kardeşim! anladın onu sen :)
yaw kime ne diyorsunuz adamın zaten diğer mesajları ortada görmeyin geçin iki gün sonra aynı olay başına gelir o zaman kendi görür paylaşmayı
cabbari üstadım bir kaç gündür işlerim nedeniyle siteye giremiyordum, anca gördüm. büyük geçmiş olsun. Allah daha büyük dertlerden sakınsın.
ustam geçmiş olsun. bende bir müddettir elde olmıyan sebeplerden yoktum yeni geldim mesajları okuyunca gördüm. neyse ki rabbim şifasını çabuk vermiş iyileşmiş. yavrularımız hastalanınca elimiz ayağımız dolanıyor. onlara birşey olmasın. çocuktur düşe kalka büyür ama başımıza gelince ne kadar zor olduğunu anlıyor insan. tekrar geçmiş olsun.