son yazılım la 2 uydudan kanallar acılıyor hotbird ve astra kapalı
Printable View
son yazılım la 2 uydudan kanallar acılıyor hotbird ve astra kapalı
üstad son yazılım hangisi lütfen cevaplarını bekliyom
ve hangiler var acaba
ben motorlu kullandığım için 57 derece yok bende onun için
.........................
tüm kanallar sorunsuz acılmaktadır hotbird ve astrda dahil
walla çok işime yaradı arkadaşilar çok teşekkür ederim lililililill
Arkadaşlar kafayı yicem bu cihaz yüzünden w6. da acaba arkaşlar denedinizmi? lütfen bu önemli w6 altı nekadar iyi
önemli arkadaşlar bu tür cihazların server gibi desteği yoksa benim görüşüm hiç bulaşmican ? çünkü aldığın yerden güvence ve senin aldığın kişide aldığı fabrika ve sayre nerden aldısa ordan güvence alıcakki bizim gibi müşterileride mağdur kalmasın bence bu nedemek paranla rezil olmak demektir ......?
Ve ben bir kural koydum kendime alacağım yer güvence almışsa karşı taraftan o şekilde alırım neyse parası veririm ama babalar gibi kullanırım saygılar ....?
o dediğiniz biraz zor hiç guvence ile uydudan paylaşımlı cihazlar ve dongler satılmaz..ne kadar gideceği belli olmaz su an için data w3 te problem yok....ama devamlılık isterseniz datayı 57 e yapınız
hacı kardeşim bu cihazın fiatı nedir bilgilendire bilirsen memnun olurum selamlar.
Arkadaşlar yokmu bir gelişme ciyobox ta birde 57 ile w3 arasında açılan kanal bakımından farklılık varmı? Saygılar
var var.dun aksam paylasım yoktu mesela.valla bu cıhazıda aldık ama.bu y6 yı aratacak gıbı gelıyor bana.57 dereceden acılan yabancı kanallar bıraz daha fazla.baska bır fark yok gözlemledıgım kadarı ıle.
ama 57 e datadan da hd ler az
Dün akşam üzdü bizi cihaz ilk 25 dk hiç yoktu sonra geldi ama çok donmalı idi. Yeni yazılım yokmu acaba gün geçtikçe giden kanal sayısı artıyor gibime geldi.
umut55 usta.. evision dongle hakkındada bilgi verırmısın bu cihazida övüyorlar bir araştır.:49:
w3 data malesef problemlı bıraz.ınsallah duzelır dıye umut edıyoruz hep beraber.
Arkadaşlar bu aralar bende hotbird te donmalar başladı bir çok kanalda gitti yeni yazılım falan varmı bilgisi olan yokmu acaba? data W3 Saygılar
57 derece iyiymiş duyduğuma göre
abi ben kullanıcısı değilim ama 57 derece iyi demiş data için
su an en randımanlı data 57e
üstad niye ciyobox adam gibi yazılım çıkartmıyor inan hiç iyi deyil ne 57 nede w3, 2 side aynı diyerini al diyerine vur.???????
bana 57 derece pek randımanlı gelmedi hem HD ler yok hem astra hem diyerleri ve bir çok uydu yok hotbird dışında motorlu çanak kullanıyordum ve 57 derece yüzünden ayrı çanak kurdum kurmasaydım w3 100 kat iyi ondan ama sorun ise adam gibi yazılım çıkmasa boş hepsi.....?
15.05.2011 yeni yazılım
arkadaslar yazılımı deneyen varmı.dun aksam w3 ıle data yoktu cıyo da.yenı yazılım da durum nedır acaba.??
arkadaslar 3 gundur cıyo da w3 data yok bılgısı olan varmı.su an durum nedır acaba.???
Umut üstad nasıl bu yazılım denedinizmi
yazılım aynı değişen bir şey yok..serverle ilgili sanırım yayınların gitmesi
arkadaşlar birazdan 57 den, de ve w3 te de test yapacam sizleri için tek tek..??
yarın sabah bilgilendiririm
Günaydın öncelikle forumda ki tüm arkadaşlara arakadaşlar 15.5.2011 yazılımı denedim ne 57. nedede w3, 1 tane dahil yok açmadı data ışığı yandığı halde
ama eski 13.3.2011 yazılımı 57.w3.den açıyor
arkadaşlar bu gönderdiğim üstteki linki tıklayın orda new ciyobox yeni yazılım var herhalde iki tane verilmiş birini buldum daha deneyemedim bu sabah akşama deneyebilirim bu 9.5.2011 tarihli yazılımla 15.5.2011 tarihli yazılımla CRC kodlarda aynı deyil ve deneyen olursa erken bilgilendirsin lütfen.?
arkadaslar cıyodakı durum nedır acaba.w3 data 4 5 gundur yok.bılgısı olan varmı acaba.
hala yayın yok verilen yazılımlar da aynıo mayıs 13 tarihli
arkadaşlar 13.3.2011 data nss12 yani 57 derec den çalışıyor ama hd ler yok
ve yukarıdaki linkte verdiğimde 57 den çalışıyor
arkadaşlar durmak yok bir çözüm çıkar muhakkak yada yeni bir data verseler iyi olur
bide bakıyom mcroboxlara ve diyer dongleler yazılım çivi gibi çıkıyor bizimkisi ise fıssssss
devamlı yazılım cıkması değil stabil çalışması daha iyidir
katılıyom üstad doğru
y6 -minione aynı yazılımla 2 aydır calışıyor mesela
sen bakma bazen yazılımlar veriliyor ama hepsi aynı yazılım sadece editlenmiş yazılımlar sonucta bir özelliği yok.mesela ciyobox verdiler 3 gun önce aynı yazılım.ama 4 gun içinde ciyoboxun calışacağını yazıyor w3 data ile..
zaten butun donglerin sorunu bu sureklilik yok devamlı datalar değişiri kanallar eksilir artar istikrar yok yani
düzelir y6 düzeldi gıcır gıcır çalışır durumda space felan laf ama y6 ya maşşallah
ciyoboxda sunucu bakıma alınmış yakında yayınların verileceği söyleniyor w3 datadan
arkadaşlar 57e de şuan data varmı bende dünden beri yok bilgisi olan varmı ?
umut55 şuan hangi data çalışıyor bilgin varmı bende iki uydudada data yok ..?
bende w3 data var onda yayın yok
bende de w3 te data sinyali yok...
57e de data sinyali var ama kanallar açılmıyor...
başka yazılımmı denesek ...eskiye dogru..?
arkadaşlar yaptıgım araştırmalara göre yeni yazılımın çıkmasını bekliyecekmişiz şunda ki yazılımların hepsi çöpe yeni yazılım gelinceye kadar beklicez
kaynak arab sitelerinden...dünden itibaren yayınlar kesilmiş arkadaşlar en son 57 e kalmıştı oda dün saat 02:35 sularında kesilmiş...
yani yeni yazılımın çıkmasını beklicez...
57e data çalışıyor
kapalı 57 data umut usta.
w3 w6 ab1 ve thor data var bende
hitechlere çıktı yeni yazılım.
yakındır ciyo yada çıkar