onlar saygısızlık yapmış forumdan atın unutun gitsin,emeğinize sağlık.Hakkınızı helal edin.
Printable View
onlar saygısızlık yapmış forumdan atın unutun gitsin,emeğinize sağlık.Hakkınızı helal edin.
bana bir kelime ögretenin 40 yıl kölesi olurum .. ben bu görüşteyim teşekkürker arkadaşlar
çok ayıp ediyorlar insanlara hizmet sunuyorsun karşılığına bak siz devam edin o kişilerin söylediklerini dikkate almayın
Serkan üstadım.
Bu ülkenin sizin gibi insanlara ihtayacı var. Sizler bizleri her yeni konuda
aydınlatıyorsunuz ve bilgilendiriyorsunuz. Siz ve diğer arkadaşlara bu
konuda bizlere yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim. Emin olun ki
bir çok önemli bilgiyi ben sizden mail' olarak alıyorum. Benim fazla zamanın
olmadığı için sizlere yardımcı da olamadığımız için bundan da üzüntü duyuyorum.
Bazı serseriler veya dangalaklar sizin bu hizmetinizden memnun olmaya bilir. İstemiyorlarsa SİTEDEN ÇIKABİLİRLER biz kimseyi dorla tutmuyoruz.
ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Saygılarımla. MURTAZ.
Bunlar cehaletin birinci versiyonları.Bu tür olaylar her zaman olacaktır.
sen doğarken seni bekleyenler gülüyordu. öyle yaşaki seni ebediyete yolcu edenler ağlarken sen gülesin..............
kesinlikle admin hiç rahatsiz olurmuyuz. rahatsız olsa idik buraya üye olmazdık. estf.......
paylaşım için teşkkürler.....
burradakı yazan tumarkadaslara katılıyorum gercekten çok terbıyesızlık yapmı o sahıss bende yenı uyenızım kı o sıkkı ben kendım ışaretledım kı bılgılendırıleyım sıte tarafından tesekkurle herkeze ıyı gunler
toplum içersinde her turlu insanlar var
bunlarda kör insanlar formu doldururken herhalde gormediler
kufur etmek yanlış kınıyorum
Sizler bizlere yardımcı olmaya çalışırken böyle densizleri kınamaktan başka yapacak bir yeteneğim olmadığı için üzgünüm ..............
Serkan Üstadım.Alıntı:
daha öncede belirttiğim gibi sizin gibi insanlara bizim ihtiyacımız var.
sizler her konuda bizlere ışık tutuyorsunuz. İstemeyen arkadaş var ise
lütfen siteden çıksın. O çıkmaz ise üstadım siz atın. Bizim sizin MAİL'lerinize
ihtiyacımız var. Ben birçok olayı sizden öğreniyorum.
Herzaman MAİL lerinizi bekliyorum.
Saygılarımla. MURTAZ, Ankara.:45:
Arkadaşım dalgınlığıma bağışla inanın dikat etmemişim o yüzden geç farkına vardım e mail linizi süreki bekliyorum ilginiz için teşekürler
e-maili bende bekliyorum.teşekkürler.
siz bize imal gonderin o gerizekalılar boşlerin
sayın adminim ben e-mail almak istemiyorum çünki gece gündüz forumdan hiç çıkmıyorum ki:8[1]: :8[1]: :8[1]: :45:
hocam siz takmayın kafanıza biz sizleri çok seviyoruz emekleriniz için sağolun bir gün onlarda anlarlar herhalde hatalarını herkezin ayıbı kendine
Sayın hocalarım birinci sayfada okuduğum kadar bu konu hepinizin ortak konusuymuş ben çok şaşırdım böyle cahillerde varmış demekki gelen güzel bilgi verici meğilleri bile istemeyen siz onları boş verin siz işinizi en güzel tarafıyla başarıyla yapıyorsunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum meğillerinizin devamını diliyorum kolay gelsin...:present:
bu mesaj da ilk serkan arkadaşımız tarafından 2006 nın 7 inci ayında yayınlanmış.
bu günlerde eski mesajları sık sık hatırlıyoruz. bakalım eski tarihli rekor kimde olacak. :)
selametle... :)
Şu anda baya süredir uyarılarımızdan sonra artık geri dönüş e postaları gelmemektedir.Biz sizin için buradayız bir sey yapıyorsak karşılıksız yapıyoruz
Herkese tekrar teşekkurler..
her konuda sizinle hem fikiriz bilgi için teşekkürler
hayvanlar iyilikten anlamıyorlarsa isimlerini yazında bizde bilelim izmir hayvanat bahçesi açıldı çok büyük çoğu kafesler boş evcil hayvan lazım olabilir forum yüneticilerine teşekkürler kampanya ve bilgi amaçlı bilgiler için. izmir"den asl elektrik san.tic.ltd şti
sayın yönetici arkadaşlar ben uygulamadan çok memnunum her zaman gelen mailleri dikkatlice okuyorum inanın işime çok yarıyor teşekkürler istemiyen okumaz bu gibi insanları kınıyorum kalın saglıcakla
sizlerin göndermiş olduğu her türlü maili bekliyoruz çürük elmalar olacaktır onlarıda sizler anında temizliyorsunuz.Her topluluk içerisinde böyleleri çıkıyor takmayın kafanızı selamlar
tavsiye ederim.Alıntı:
İzmir Hayvanat bahcesini hakikaten çok güzel
Şaka bir yana kimseye zorla birşey yaptırılmaz.E posta almak istemiyorsa bırakın almıyıversin
O akıllı arkadaşlar bunun bir hizmet olduğunun,Her eposta yollandıgında foruma bir yük getirdiginin farkında bile degildir.
Sevgilerimle
gönderdiğiniz maillere teşekkür ederim. herzaman her konudaki maillerinizi beklerim.
hertürlü konuda sizinle beraberiz bilgi içinde teşekkürler iyi çalışmalar
oden gesizler nediye bu forumda yer alırlar blinmez meilsiz insan yarım bilgili insandır.
üstad: sizler bizlere yardımcı oluyorsunuz.kötü mail atanları süresiz devre dışı bırakamıyormusunuz.bizler sizlerin yardımlarınızı bekliyoruz.böyle terbiyesizleri de kınıyorum.sizler bildiğiniz yoldan devam edin.selamlar
bence mahsuru yok kardeşim.. hiç olmassa bağlantımız sürekli devam ediyor.
yeni birşey biz onu aramadan (sayeniz de) o bizi buluyor.
teşekkürler ve kolay gelsin...:nod:
tüm çalışanlara teşekür edEr SAYGILAROIM sUNARIM
Sayın site yetkileri sizleri taktir ediyor üylerle yenilikleri paylaşıyorsunuz emeği geçenlerin elerine sağlık diyorum.Anlamamayanlar anlamamazlıktan gelsin bence paylaşım güzel.Bu arada yeni yılınızı kutlar,sağlık,esenlik ve mutlu yarınlar dilerim.
teşekkürler aynı temenniler bizden taraf sizin içinde geçerli mutlu yıllara:45: