D+ on astra or (and) hipasat ?
what firrware works AES auto and D+ on astra
Thank's for your help
Printable View
D+ on astra or (and) hipasat ?
what firrware works AES auto and D+ on astra
Thank's for your help
the hispasat link's digital+ choose.not choose tps auto.be careful this information.Alıntı:
jeffenet Nickli Üyeden Alıntı
ustad ya bundan 15 gun once bisli conax menulu yazılımlar vardı ara ara bulamadım ne oldu o sayfa sunny 1030 sky cıhazım lınkını bulamadım
yaw ben bu milleti anlamıyorum o kadar emek veriliyor karşılığına bak????
illa ki polsatları seyretmek isityorsan kolayı var alırsın bir yasal abonelik seyredersin kimseden yazılım beklemek zorunda kalmazsın öyle forumda atıp tutmayla olmuyor.
USTALARIMIZI DESTEKLEMEK YERİNE KÖSTEKLEMEYELİM SAYGILAR EXALANS USTAMA
işte bu yaaa süpersiniz yahu arkadaşlar
hepinizin bayramını kutlarım..
dünya forumu arkadaşlar kaliteyi gören geliyor
polsat heclekdıyse yazılım varsa exselans polsat algolarını verinde bizlerde degerlendirelim ortada bir algo varsa açıklayın verin buraya bilgiyi paylaşın saklamayın lütfen gerçekten polsat nagra 2 algosu varsa elinde bekliyoruz
SELAM arkadaslar benım elımdekı cıgazım sıstem bılgılerı bunlar..
AT_1030DCIZ SKYZ
ınfo:10,05,20-D1C7
S/W:V02.00.07
H/W:V12.03.05
loader:V2.1.9 v3
C.A:2.2.3
bu yazılımda kanal kılıtlerıyle sıstem kılıtlerının sıfrelerı farklı.bırbırlerıne uymuyor.ve daha once sıfreledıgım kanalları seyredemıyorum.ne yapmam gerekıyor.sımdıden ustalara tesekkur ederım.
[QUOTE=selcuk]SELAM arkadaslar benım elımdekı cıgazım sıstem bılgılerı bunlar..
AT_1030DCIZ SKYZ
ınfo:10,05,20-D1C7
S/W:V02.00.07
H/W:V12.03.05
loader:V2.1.9 v3
C.A:2.2.3
bu yazılımda kanal kılıtlerıyle sıstem kılıtlerının sıfrelerı farklı.bırbırlerıne uymuyor.ve daha once sıfreledıgım kanalları seyredemıyorum.ne yapmam gerekıyor.sımdıden ustalara tesekkur ederım.[/QUOT
:clap2: menü +sistem ayarları uzerine gel ok bas cıkan şifre sogusuna sıra ile kırmızı+yeşil+sari+mavi bas bütün şifreler sıfır olur