biliyorum benim haberim olalı 15 gün oldu bende dedim ya belki bilmeyenler olur diye sağol cayna bilgilendirdiğin için bu arada sanada hayırlı bayramlar varolasın eyvallah
Printable View
biliyorum benim haberim olalı 15 gün oldu bende dedim ya belki bilmeyenler olur diye sağol cayna bilgilendirdiğin için bu arada sanada hayırlı bayramlar varolasın eyvallah
arkadaşlar herkese slmlar, iyi pazarlar sizlere bir sorum olacak son günlerde ab sat kanallarının bazıları sharingle açılmamakta örnek v9 bein sportlar dahil sizlerde de öylemi
merhaba arkadaşlar Redline TS 5000 HD CI Plus uydu alcım var card sharing bende de olur mu youcam serverim bitince kendisi açılırmı kanalların saygılar
zaten cihazında youcam serveri olduğuna göre mantıkan sharing çalışıyor, yani ccam bittiğinde uygun bir bütçene göre server alırsın gel keyfim gel ondan sonra cihazın güzel güle güle kullan. birde listede çözdüğü kanalların yeşil olmasıda ayrı bir güzellik keşke normal serverdede çözmüş olduğu kanallar bizdede yeşil renk olsa iyi olurdu.
arkadaşlar...hotbird uydusuna panama ve bolivya televizyonları eklensin isterim...:)
İstemesine ben de isterim.Kolay bir yol.Ama her iki ülkenin coğrafi konumlarını düşününce olmazlığını da görürüm.Olsa olsa sadece IP Tv mümkün olur.Bu da ayrı bir yatırım ve donanım gerektirir.Yani dostum kolay gibi görünmüyor...:wave::wave:
arkadaşlar...hotbird uydusu yıllar önce revaçtaydı fakat rakip astra uydusu şimdi revaçtadır çanak antenimizi çevirmek gerekir süpersat forum...:warn:
iyi hafta sonları arkadaşlar herkese kucak dolusu sevgiler bende biliyorum mavi şehirli ayarlamaya eğriniyorum yoksa çoktan ayarlar bakar beğenmezsem geri dönerdim hotbird uydusuna ama bir türlü vazgeçimiyorum hotbirdden türkçe kanalları,spor, dahası ikinci çanağa yerim olsa hemen ayarlardım Astra uydusuna ama yok ne yapalım hotbirdi bile çok hassas ayar yaptım uydu konumunda yüksek binalar ağaçlar zorluyor uyducu çağırmıştım önceleri bana absat çekmez yeriniz uygun değil demişti bende merak ettim şu işe bir de ben el atıyım dedim ve halasını yaptım şimdi cayır cayır tüm kanalları izliyorum.
süpersatforum arkadaşlarımının kurban bayramını kutlar,Allah nice bayramlar görmeyi nasip eder inşallah arkadaşlar sizlere bir sorum var mtv live hd hotbirdde yayındamı paylaşımda yok sizde nasıl aynımı
iyi bayramlar çakır arkadaşım. MTV LIVE HD kanalı eski frekansı 11075 v 27500 frekansında açık.Alıntı:
Yeni bir frekansda da yayına başladı 11432 v 27500 burada 2 mtv live hd kanalı var nagra olan açılmıyor.diğeri conax üzerinden açık.bu kanal supersat serverda açık seyrediliyor rahatça.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.