-
AKP iktidara geldiğinden bu güne kadar türkiye cumhuriyetine ve türk halkına kaybetirdiklerini saymaya kalkarsak kitaplara sığmaz komşu ülkelerde avrupa ülkelerinde amerika dahil hiçbir itibarimız onurumuz gururumuz kalmadı şamar oğlanına döndük müsade almadan hiç birşey yapamıyoruz sömürge gibiyiz şahsım adına mhp vereceğim oyumu
-
Kocaman koltukların içinde küçücük görünen ve kendi gölgesinden korkan bürokrat ve siyasetçiler ülke çıkarlarını koruyamazlar.Ben bir şey hatırlatayaım sayın başbabakan pnarhisar cezaevinde söylediği şiirden dolayı yargılanmıştı ve cezasını çekerken günün birinde ABD nin istanbul başkonsolosu niçin geldi ziyeret etti,sebebi neydi ortada AKP falan yokyu o zaman bu gün yaşadıklarımıza bakınca bizim bu vatanı yönetenlerin küresel sermaye esiri olsa olsa uşak olan cettinin kemiklerini sızlatan bir nesil olabilir.Şöyle bir düşünün george soros var para simsarı neden bu adam bazı ülkelerde rejimleri devirebilecek güce ulaşmış.Çok çalışmış diyenler olabilir ben onlara sadece gülerim.Birde BOP var tabi işin aslı orda saklı zaten neyse benim güzel Vatanım seni koruyacak ve Milletimizi daima muzaffer eyleyen komutanların kemikleri sızlamasın bize kendi vatanımızı yönetebilmek nasip etsin ve basiretli idareciler gelsin benim temennim bunlar.Aranızda yazdıklarıma kızanlar olabilir olsun ben bütün yorumları okudum ama kızmadı sadece gülümsedim.
-
sevgili arkadaslar tabiki herkesin içinde bir parti sempazanlığı var ama lütfen kendi tuttuğumuz partiyi överken karsı görüşlü insanlarada saygı duyalım mademki burada demokrasi var herkes özgürdür vede bundan önceki secimmeydanlarında atıp tutanlar cevabı aldı unutmayalım türk milleti artık 1950 kafaları değişti onun için kırıcı olmayalım herkese saygılar
-
Arkadaşlar şunu anlamak lazım işin şakası yok ülke elden gidiyor.Türkiye Cumhuriyeti şimdiye kadar hiç bir zaman bu kadar onursuz gurursuz bir şekilde yönetilmemişti.Tamam sorunlarımız vardı ama bir ağırlığımızda vardı.Ülkemiz parça parça satılıyor,teröristler iyice azıttılar barzani bile posta koyuyor.Lütfen sağlıklı düşünelim.
-
ben saadet partisini düşünüyorum. amerika ve israile karşı tutumunu biliyorum. asgara ücrete karşı tarihin en büyük zammını yaptığınıda. ayrıca barzani köpeğine karşıda sert tavır alacağı kanaatindeyim. öyle kuru kuruya medya söyledi saadet partisi gelince diye laiklik elden gitmiyor. refah huzur bereket geliyor bereket. herkes 1997 yılında nasıl yaşadığını düşünsün
-
-
Karşılıklı polimiğe girmeyiniz...bu tür karşılıklı polemiğe girmeye müsaade etmeyeceğimizi ve bu tür polemik ve kavgaya sebebiyet veren mesajlar silinecektir...herkes hür iradesi ve forum kurallarınca öngerilen çerçeve içinde mesajlarını yazsınlar...müdahale etmek zorunda bırakmayınız...medeni insanlar gibi konuyu devam ettirelim...yoksa yine konu kapanma tehlikesine girecektir...sevgilerimle...
-
ak partiye vereccem oyum kesin alicek 8 oy))))
-
ne mutlu turkum diyene
atam izindeyiz
oyum chp ye:45:
-
bazı arkadaşlar oy kullanmayacağım diyor.kullanmadığın her oy başka birine yarar.Hayırlı olan kazansın.