Galibiyet coşkusuna kanlı gölge
Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yenmesinden sonra, yurdun çeşitli yerlerinde sarı lacivertli taraftarlar derbi galibiyetini büyük bir coşkuyla kutlarken, zaman zaman istenmeyen olaylar da meydana geldi.
DERBİ KUTLAMALARINDA YİNE KAN AKTI: 2 YARALI
Adana'da 2 kişi, Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki derbi maçının ardından rastgele açılan ateş sonucu yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Dumlupınar Mahallesi 9. Sokakta Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra çevreye tabancayla rastgele açılan ateş sonucu bakkal dükkanı işletmeciliği yapan Ahmet Sever (38) iş yerinin önünde kolundan, 5 Ocak Lisesi öğrencisi Hüseyin Haydaroğlu da (18) yolda yürürken ayağından yaralandı.
Numune Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin
bulunmadığı bildirildi. Polisin, olayla ilgili soruşturma başlattığı kaydedildi.
MUĞLA
Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray'ı 2-1 yenmesinin
ardından Muğla'da farklı noktalarda sevinç gösterisinde bulunan Fenerbahçeli taraftar grupları, kent merkezindeki Atatürk anıtı önünde toplanarak Fenerbahçe marşını söylediler.
Yaklaşık 300 kişilik taraftar grubunun, Galatasaray Derneği'nin bulunduğu caddeye doğru yürüyerek caddeyi trafiğe kapatmak istemesi üzerine hazır bekleyen çevik kuvvet ekipleri grubun önüne geçerek engel oldu.
Polis ekiplerinin izin vermemesi üzerine grupta bulunan taraftarlar olaysız
bir şekilde dağıldılar. Polis ekipleri kent merkezinde bulunan Galatasaray derneği önünde de tedbir alarak burada toplanan Galatasaraylı taraftarla Fenerbahçeli taraftarlar arasında zaman zaman yaşanan sözlü atışmaların tartışma ve kavgaya dönüşmesini engelledi.
ŞANLIURFA
Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında oynanan ezeli derbide Fenerbahçe'nin kendi sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmesinin ardından Sarı-lacivertli taraftarlar, Şanlıurfa'da sokaklara döküldü. Maçın bitiş düdüğünün ardından Vilayet kavşağı önünde toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, galibiyeti marşlar söyleyip, takımları lehine tezahüratlar yaparak kutladı. Polis, Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarların biraraya gelmemeleri için büyük özen gösterdi.
Şanlıurfa'da bazı Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar, büyük derbiyi bir çay bahçesinde ayrı ayrı dev ekranlarda izledi. Fenerbahçe'nin derbide ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-1 yenmesinin ardından Şanlıurfa Abide Kavşağı'ndan Vilayet Kavşağı'na kadar yolu trafiğe kapatan Fenerbahçeli taraftarlar, davul-zurna eşliğinde halaylar çekerek galibiyeti kutladı. Sarı-lacivertli taraftarlar, bayraklar ile takımları lehine tezahüratlar yaparak, meşaleler yakarak galibiyetin coşkusunu yaşadı. Yolun uzun süre trafiğe kapatılması üzerine polis, taraftarlara uyarılarda bulundu. Kutlamalar, olaysız bir şekilde sona erdi.
Maçın bitiş düdüğüyle caddelere dökülen Sarı-lacivertli taraftarlar, takımları lehine tezahüratlarda bulundu, araçlarıyla konvoy oluşturup şehir turu attı. Fenerbahçe taraftarları, Cumhuriyet Caddesi'nde bir süre dev Fenerbahçe bayrağı taşıdı. Taraftarlar, daha sonra Havuzbaşı'ndaki Atatürk Anıtı'nın bulunduğu yerde buz tutmuş havuza girerek kaydı.
Öte yandan, taraftarların şehir turu sırasında meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası sonrasında, sürücüler arasında çıkan kavgayı polis ekibi büyümeden önledi.
ADIYAMAN
Fenerbahçe'nin ezeli derbide Galatasaray'ı 2-1 yenmesinin ardından Adıyaman'da galibiyeti kutlayan Fenerbahçe taraftarları ile Galatasaraylı taraftarlar arasında kavga çıktı.
Derbinin bitiş düdüğüyle Atatürk heykelinin bulunduğu Sümer Meydanı'nda toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, sevinç gösterilerinde bulundu. Bu sırada Galatasaraylı bir taraftar, Sarı-lacivertli taraftarların arasına girdi. Bunun üzerine taraftarlar arasında itiş kakış yaşandı. Galatasaray taraftarının olay yerinden uzaklaşmasıyla kavga büyümeden yatışırken, bu kez bir grup Galatasaray taraftarı ile Sarı-lacivertli taraftarlar arasında yumruklaşmalar başladı. Olaylar, polisin müdahalesiyle daha fazla büyümeden önlendi.
GALATASARAY TARAFTARLARI, POLİS KONTROLÜNDE STATTAN AYRILDI
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'ye yenilen Galatasaray'ın taraftarları, polis kontrolünde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan ayrıldı.
Maç sonrası yaklaşık 1.5 saat statta bekletilen sarı-kırmızılı taraftarlar, daha sonra burada polis kordonuna alınarak Kadıköy'e getirilmelerinin ardından buradan dağıldılar.
Kadıköy çarşı içine sokulmayan taraftarlar, çevre yolu üzerinden Kadıköy'e getirilirken, bu sırada tüm yollar emniyet güçleri tarafından trafiğe kapatıldı.
Ayrıca Salı Pazarı içinde taraftarlarla polisler arasında arbede yaşanırken, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olayın büyümesi önlendi.
Bu arada emniyet güçleri arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası Galatasaraylı bazı taraftarlar Salı Pazarı'nda gruptan ayrılırken, daha sonra emniyet güçleri bulabildikleri taraftarları getirerek gruba dahil ettiler.
04-12-2006, 11:41
CABBARİ
Hakem Dereli penaltıyı atladı mı?
FB-GS derbisindeki bir pozisyon tartışı-lıyor. Sabri "Bariz penaltı", Önder "Elime çarptı" dedi. Hakem Dereli, Yorumumu sahada yaptım" derken Toroğlu'nun cevabı netti. Kim ne dedi?
SABRİ: BARİZ PENALTIYDI
Galatasaray'ın milli futbolcusu Sabri , ikinci yarıdaki penaltı pozisyonu
için ''Bariz penaltıydı'' yorumunu yaptı.
Sabri, hakemin penaltı pozisyonunu net bir şekilde gördüğünü ama vermediğini öne sürerek, ''Bir hafta önce hakemler konusunda yaygara yapılıyordu ve şimdi sonucunu gördük. Hakem bariz penaltıyı veremedi. Biz de insanız ve burada ter döküyoruz. Bariz bir şekilde emeklerimizin çalınması bizi isyana sürüklüyor. Lütfen görmedim demesin, bariz penaltıydı'' şeklinde konuştu.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda hep küfür olmadığı ve yabancı madde atılmadığının söylendiğini kaydeden Sabri, ''İlk yarıda yedek kulübesinde kafamıza her şey atıldı, hocamızın kafası yarıldı, küfürler edildi. Bizim stadımızda olduğunda sahamız kapatılmıştı. Bakalım şimdi ne olacak? Adalet istiyoruz. Herkese aynı uygulama olsun'' dedi.
ÖNDER: ELİME ÇARPTI
Fenerbahçeli Önder Turacı ise Galatasaraylı futbolcuların penaltı itirazı yaptığı pozisyon için, ''Elime çarptı ama bilerek yapılmış bir şey değil. Top sadece çarptı, kasıt yoktu'' dedi.
Önder, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetin kendilerini sevindirdiğini, Ankaragücü maçını da kazanarak ligin ilk yarısını tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.
DERELİ: YORUMUMU SAHA İÇİNDE YAPTIM
Maçın hakemi Selçuk Dereli ise zaman zaman oyun içinde tansiyonun
yükseldiğini, ancak daha sonra yatıştığını belirterek, ''Akıcı bir karşılaşma
oldu'' dedi.
Lugano'ya sarı kart gösterdiği pozisyon için, ''Hareketlerini tahrik edici
olarak değerlendirdim'' ifadesini kullanan Dereli, Galatasaraylı futbolcuların penaltı itirazında bulunduğu pozisyon için de, ''Yorumumu saha içinde yaptım, zaten pozisyona yakındım'' diye konuştu.
ERMAN TOROĞLU: Önder kafası ile vurmak niyetinde, ancak koluyla da oynuyor… Müdahalen var.. Sen çarpması için çanak tutuyorsun. Penaltı.
ŞANSAL BÜYÜKA: Selçuk Dereli maça tesir etti mi?
ERMAN TOROĞLU: Selçuk dereli her zaman ki gibi yumuşak iniş yaptı.
ŞANSAL BÜYÜKA: Ama Türkiye’nin en iyi hakemi. Avrupa’da temsil ediyor…
ERMAN TOROĞLU: Türkiye’nin iyi hakemi yok ki… Hocam, kafasına atılan patlayıcıdan sonra Mondragon oynayamıyorum dedi. Takım soyunma odasına gitti. Galatasaray olarak “can güvenliğim yok” dedim. Hangi güç çıkartır beni sahaya… Futbol Federasyonu sahaya çıkmadığı için 3 maç ceza verdi.. Galatasaray’da topladı kasetleri UEFA’ya gitti. Ne olur sonucu… Takımlar bilmiyor ki… Ah böyle takımlar bana düşecek.
04-12-2006, 18:25
CABBARİ
Cimbom'a sürpriz 10 numara
Galatasaray 10 numara transferine hız verdi. Sarı Kırmızılı takımın Vestel Manisaspor'la yollarını ayıran Zelenka'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi...
Cimbom'a sürpriz 10 numara
Vestel Manisaspor ile yollarını ayıran Zelenka'nın devre arasında G.Saray ile masaya oturmak için konuştuğu öğrenildi.
Vestel Manisaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Zelenka, Galatasaray yolunda. Gaziantep maçı öncesi kampı terk edince yönetim ve teknik kadronun tepkisini çeken Çek futbolcunun geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı yöneticilerle görüştüğü ve devre arasında sarı-kırmızılı takımla masaya oturacağı öğrenildi. Zelenka'nın
takım arkadaşlarına, teknik direktör Ersun Yanal ile yıldızının barışmadığından şikayetçi olduğu belirtildi.
YANAL DOĞRULADI!
Huzursuz olduğu için Vestel Manisaspor'dan ayrılmak isteyen Zelenka'nın takım arkadaşlarına Galatasaray'a gidebileceğini de söylediği öğrenildi. Sarıkırmızılı takımda oynamaya sıcak bakan Çek futbolcunun devre arasında imza atacağı iddia edildi. Yanal da haberi doğrulayarak, "Zelenka bizim değerlerimize uymuyor. Bu yüzden kendisiyle yollarımızı ayıracağız" diye konuştu.
07-12-2006, 12:46
CABBARİ
Cimbom'da Yanal operasyonu
Galatasaray'da Gerets yönetimi ikiye böldü. Bazı yöneticiler bu işin Gerets'le yürümeyeceği, bazıları da Yanal'ın acilen transfer edilmesini istiyor...
Yanal operasyonu
Yönetimde Polat'ın başını çektiği bir grup, "Bu iş Gerets'le olmaz" fikrini daha yüksek seslendirmeye başladı. Belçikalı'nın yerine düşünülen isimlerin başında Yanal geliyor.
F.Bahçe mağlubiyetinin ardından G.Saray'daki Gerets tartışmaları bir kez daha alevlendi. Otoritelerin büyük bölümü Belçikalı hocanın derbide takımı iyi yönettiğini savunsa da, sezon başından beri hem ligde hem de Avrupa'da alınan başarısız sonuçlar yönetimin bir bölümünü harekete geçirdi. 'İki Adnanlar' olarak bilinen Adnan Polat'ın seçildiğinden beri, Adnan Sezgin'in de Futbol AŞ'nin başına geçtiği günden bu yana Gerets'le yıldızının barışmadığı biliniyor. Bu ikilinin Belçikalı teknik adamın performansından duydukları rahatsızlığı sık sık dile getirdikleri de sızan bilgiler arasında.
Komple değişim hedefleniyor
Polat ve Sezgin, sezon ortasında teknik direktör değiştirmenin riskli ancak 'mecburi' olduğunu savunuyor. G.Saray'daki 'anti-Gerets' cephesinin bir numaralı adayının Vestel Manisaspor'un hocası Ersun Yanal olduğu da kulislerde konuşuluyor. Yanal'ın göreve getirilmesi basit bir teknik direktör değişiminden öte anlamlar taşıyor. Bu değişiklikle, kulüpte yeniden yapılanmaya gidilmesi söz konusu. Ersun Yanal ismi, genç teknik adamın Milli Takım'da görev yaptığı dönemden beri yıldızının barışmadığı başta Hakan Şükür olmak üzere birçok oyuncunun da tasfiyesini gündeme getiriyor. Yani, Gerets gönderilirse bu, 'topyekün değişim'in ilk adımı olacak.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 16. şampiyonluk anısına hazırlanarak satışa sunulan yılbaşı paketinde, 3 adet ''16. şampiyonluk tişörtü'' ile 1'er adet ''20:45 mouse pad'i'', ''16. kupa mug'ı'', anahtarlık, ''sarı ile kırmızıyla alnımızın akıyla bayrak'' ve ''almanak'' bulunduğu kaydedildi.
Bu arada Galatasaraylı taraftarlar, Pazarlama A.Ş.'nin 16. şampiyonluk anısına promosyonlu satışa sunduğu ''Yılbaşı Özel Paketi''nde, perakende değeri 100 YTL olan 8 ürünü, 1 Ocak 2007 tarihine kadar Galatasaray Store'un online satış sitesi üzerinden 29 YTL'ye alabilecek.
08-12-2006, 16:37
CABBARİ
Cim Bom'dan ilk transfer bombası
Sarı kırmızılı takımın yeni gözdesi Ali Bilgin , "Galatasaray’ın teklif yaptığı doğrudur. Bunun dışında Beşiktaş da benimle ilgileniyor. Ama benim amacım futbolu Galatasaray’da sürdürmek" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
GALATASARAY’da üçüncü Özhan Canaydın dönemi özellikle stat projesi ve geleceğin takımını kurmakla ilgili projeler üretirken, genç yıldız adaylarıyla şimdiden temasa geçildi. İşlem de yapılmaya başlandı. Antalya Genel Direktörü Yılmaz Vural’ın Essen’de keşfettiği Ali Bilgin sağ kanattaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Büyük takımların gözdesi olan Bilgin için sarı kırmızılı yönetim harekete geçti.
Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in de dikkatinden kaçmayan bu oyuncu için menajer Doğan Ercan’a görev verildi. Ercan, Sezgin ile Ali Bilgin’i görüştürdü, yapılan görüşme sonrası genç yetenek önümüzdeki sezon için Galatasaray’a ’evet’ dedi.
Görüştüler anlaştılar
Ali Bilgin yeni sezonda sarı kırmızılı takımın formasını giyecek olmanın gururunu ve mutluluğunu şimdiden yaşadığını söyledi. Antalyaspor’un gözdesi şöyle konuştu:
"Türkiye’ye gelmeyi düşünmemiştim. Ama Yılmaz hoca Almanya’da yıpranacağımı söyleyince gelmeye karar verdim. İyi ki de gelmişim. Yılmaz hoca ile çalışmak benim için ayrı bir zevk oldu. Hem Antalya’yı hem de Türkiye’yi sevdirdi."
Gelecek için de hayallerinin olduğunu, başta büyük takımlarda forma giymek olduğunu sözlerine ekleyen Bilgin, "Galatasaray’ın teklif yaptığı doğrudur. Bunun dışında benimle Beşiktaş da ilgileniyor. Ama benim amacım futbolu Galatasaray’da sürdürmek olacak. Şu anda Antalya’da mutluyum. Seviliyor ve ilgi görüyorum. Sezon sonu hocam ve yönetimin bana izin vereceğini biliyorum.
O zamana kadar da Antalyaspor’u daha yukarılara çıkarmak zorundayız. Önce bu görevi tamamlamam lazım. Bugüne kadar bunları hayal edemiyordum. Şimdi hayallerim gerçek oluyor" dedi.
11-12-2006, 12:04
CABBARİ
G.Saraylı oyunculardan penaltı itirafı
Ümit Karan, Sinan'ın penaltı pozisyonunda müdahale oldu gibi gördüğünü söylerken, Mondragon ise “Gördüğüm kadarıyla penaltı olma ihtimali var” dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Gerets: Şampanya ile sorunlar kapanır 10 Aralık 2006
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Bursaspor maçını oyunda riske girerek kazandıklarını söyledi. Belçikalı çalıştırıcı, "Adnan Polat, aranızda soğukluk olduğunu söyledi" sözlerinin hatırlatılması üzerine "İçilecek bira veya şampanya ile bu olayların kapanacağını düşünüyorum" dedi.
Erik Gerets, Bursaspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında geçen sezonda böyle risklere girerek maç kazandıklarını belirterek, "Bugün de aynı şeyi tekrarladık. Bursaspor karşısında iyi oynamadık, ancak 3 güzel gol attık. 12. adam olarak görevini en iyi şekilde yapan taraftarlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.
"POLAT İLE ARAMIZ DÜZELİR"
Gerets, basın mensuplarının “Kulüp İkinci Başkanı Adnan Polat, aranızda soğukluk olduğunu söyledi” şeklindeki hatırlatması üzerine, “Soğukluk düzelir. İki gururlu insanın aynı şeyi hedeflemesine rağmen yanında getirdiği olaylar var. Bunlar konuşarak, tartışarak çözülmeye çalışılıyor. Adnan Polat'ı insan olarak seviyor ve sayıyorum, aynı şeyi karşı tarafın da düşündüğünü sanıyorum. Sonuçta bu sorun çözülecektir, içilecek bira veya şampanya ile bu olayların kapanacağını düşünüyorum” dedi.
"MALİ SORUNLAR SÜRÜYOR"
Belçikalı çalıştırıcı, “Devre arasında transfer yapacak mısınız?” sorusuna, “Biz transfer yapacaksak, mevcut kadrodan daha iyi olan oyuncuyu almak isteriz. Bu çok kolay değil. Sezon başında transferler yapmak istedik, ama maddi açıdan da bazı zorluklar çektiğimizi hepimiz biliyoruz. Bu hala devam ediyor. Teknik heyet olarak bunlarla yaşamak mecburiyetindeyiz. Ama bu gidişat bir gün dönecektir, maddi açıdan iyi günler de gelecektir. İnşallah o günleri hep beraber yaşarız” şeklinde konuştu.
"FENERBAHÇE ÇOK GÜÇLENDİ"
Gerets, şampiyonluk mücadelesi ile ilgili olarak ise, “Geçen sezon yaptığımız mucizeyi yapabilir miyiz, bunu zaman gösterecek. Onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz, öncelikle rövanşta görevimiz onları yenmektir. Sonuna kadar mücadele edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.
"GALATASARAY İLE EVLİ DEĞİLİM"
Tecrübeli taknik adam, Galatasaray ile sözleşmesini henüz uzatmaması konusunda yöneltilen bir soruya, “Başkan Özhan Canaydın’la demeç vermemek üzere anlaştık. Sezon sonunda konuşmak için centilmenlik anlaşması yaptık. Sonuçta sezon sonuna kadar buradayım. Galatasaray ile sonuna kadar evli değilim, onlar da benimle evli değil. Ancak devam eden bu evliliğin uzun sürmesini istiyorum, oturup konuşacağız” yanıtını verdi.
Gerets, Okan'ın pozisyonunda Ayhan'ın bugüne kadar çok iyi işler yaptığını, bu yüzden Bursaspor maçında Ayhan'ı tercih ettiğini, Carrusca'nın ise sakatlandığı için kadroya giremediğini kaydetti.
Belçikalı çalıştırıcı, maçtan sonra Bursaspor'un forvet oyuncusu Sinan'ın yanına giderek, iyi oynadığından dolayı bu oyuncuyu tebrik ettiğini söyledi.
Bu arada, Ümit Karan, Sinan'ın penaltı pozisyonunda müdahale oldu gibi gördüğünü söylerken, Mondragon ise “Gördüğüm kadarıyla penaltı olma ihtimali var” dedi.
11-12-2006, 12:06
CABBARİ
Canaydın: İlk yarıyı güzel kapattık
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Bursaspor ile zor bir maç oynadıklarını söylerken, "İlk yarıyı bu galibiyetle güzel bir şekilde kapattık" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Karşılaşmadan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Canaydın, zor bir maç oynadıklarını belirterek, ''Rakibimiz özellikle ilk yarı oldukça etkiliydi. Bursaspor 1-0 öne geçti, güzel oynadı ama maçı 3-1 kazandık. İlk yarıyı bu galibiyetle güzel bir şekilde kapattık'' dedi.
Özhan Canaydın, teknik direktör Erik Gerets'in durumu ile ilgili bir soru üzerine, ''Henüz bir şey yok. Görüşeceğiz, ilk yarı raporunu alacağız ve ona göre de ikinci yarının çalışmalarına başlayacağız'' diye konuştu.
İkinci Başkan Adnan Polat'ın Gerets ile yaşadığı gerginlik nedeniyle istifa edebileceği yönünde basında çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Canaydın, ''Olur mu öyle şey? O zaman bana değil, gazetelere inanın'' dedi.
Özhan Canaydın, ilk yarıyı Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde kapatmaları hakkında ise ''Geçen sezon da Fenerbahçe'nin 7 puan arkasında tamamlamıştık, ama şampiyon biz olduk. Yine aynı puan farkı var'' şeklinde konuştu.
Canaydın, Bursaspor'a 3. golü atan Sabri ile ilgili olarak ise ''Çok güzel bir gol attı, yanaklarından öpüyorum'' dedi.
11-12-2006, 12:06
CABBARİ
Sabri: Son gülen biz olacağız
Galatasaraylı Sabri Sarıpğlu, Bursaspor karşısında takım olarak gösterdikleri hırs ve mücadeleyle bu karşılaşmayı kazandıklarını söylerken, "Sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Yine inanıyorum ki son gülen biz olacağız" dedi..
Sabri, takım olarak gösterdikleri hırs ve mücadeleyle bu karşılaşmayı kazandıklarını söyleyerek, "Sezonun ilk yarısının en kötü oyunlarından birini oynadık, ama herkes gerçekten çok koştu. İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve tutuk bir futbol sergiledik. Ama özellikle ikinci yarı çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Geçen sene de liderle aramızda büyük fark vardı ama kazanan taraf biz olmuştuk. Bu sene de böyle olacağını düşünüyorum. Biz her zaman sonuna kadar mücadele edip, sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Yine inanıyorum ki son gülen biz olacağız" şeklinde konuştu.
11-12-2006, 12:07
CABBARİ
Okan Buruk: Çok mutluyum
Galatasaraylı futbolcu Okan Buruk, Bursaspor maçı sonrası "Tekrar Ali Sami Yen Stadı'nda gol atıp taraftarlarımızla bütünleştiğim için çok mutluyum" dedi.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Okan Buruk, şöyle konuştu: "Attığım gol, benim ve takımım için çok önemliydi. Maçın kırılma noktasında golü buldum. Bursaspor da golden sonra birçok pozisyon buldu. Tekrar Ali Sami Yen Stadı'nda gol atıp taraftarlarımızla bütünleştiğim için çok mutluyum" dedi.
Okan, Bursaspor'un çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "Rakiplerinizin puan kazanması durumunda, ister istemez sıkıntı ve stres yaşıyorsunuz. Şampiyonluğun zora gireceği maçlardan biriydi. Arkadaşlarımın üzerinde de bunun stresi vardı. Ama sonuçta bu mücadele bize galibiyeti getirdi. Bursaspor da çok iyi bir takım ve onları kutluyorum. İyi mücadele eden ve kontraatağa çıkan bir takım. Kazanmak adına onlar da ellerinden geleni yaptılar" diye konuştu.
Okan, kendisine ilk 11 'de görev verilmemesiyle ilgili olarak da, "Tabiki her futbolcu her an oynamayı bekliyor. Ama bizim içimizde kaprislere yer yok. Bizler profesyonel futbolcularız. Takımımız içinde herkes ilk 11'de oynayabilecek futbolcular. Önemli olan sahaya çıktığımızda neler yapabileceğimiz" ifadelerini kullandı.