-
selam arkadaşlar bende 8000xcam plus var 05/06/2007 yazılımını attım aa tps yapmıyor daha doğrusu 20-25 sn açık kalıyor sonra kanala şifre giriyor ayrıca sarı tuşa basarak tps yaptığını sanıyorum bana acil bir yardımcı olursanız çook sevineceğim nasıl halledeceğiz şimdiden teşekkürler
-
@thebest01 Cıhazınızı komple resetleyip tekrardan cıhazınızı taratınız ve EMU SISTEMI'nı actıktan sonra HORT BIRD UYDU LISTE'de bulunan FRANCE 4 uzerıne gelıp kumandadan SES KESME TUŞUNA VE ARDIN'DAN YEŞİL TUŞUNA basip bekleğiniz yayın geldiği anda diğer kanallara gecıp seyrediniz şimdiden iyi calişmalar iyi seyirler.
Burdan tekrar hatırlatayım cıhazınıza aıt olan bıönceki yazılıma aıt olan setın dosyasını yeni yazılımda kulanmayiniz aksı taktırde böyle durumlar ilk zamanlarda cıkmasa bile ilerki zamanlardan olmaktadır bilgilerinize.
-
teşekkürler ama olmadı acaba makineyi resetlemeden kasıt cihazda bulunan fabrika ayarlarına dönmü yoksa next 8000xcam plus için verilen Ana şifre ( master ) = menü --> sistem ayarları --> cihaz reset--> 4132 bu işlemimi yapmakmı
-
yazılımdan sonra cihazı kesin resetlemen gerekecektir yoksa dediğin gibi sorunla hep karşılaşacaksın diyer bir kısımda Mute+yeşil tuş eskisi gibi güncelleme yapacaksın şifreleri
-
showtime acmak icin hangi keyleri girecegiz.
-
9000 ultra pvr nin sorunsuz yazilimi ne zaman cikar acaba..*
-
:49::praying:serkan hoca benim bilgisayarım xp ve cihazım nex 200 süper pulus bu cihaza göre uygun bir yazılım gönderirmisin şimdiden sana kolay gelsin senden cevap bekliyorum teşekkürler
-
serkan hocam benim sorunum bilgisayarım p4 xp cihazım nex 2000 süper pulus fta bu cihazım için bilgisayarıma senden bir program istiyorum sana şimdiden teşekkür ederim cevabını bekleyeceğim:(:praying::(
-
serkan hocam benim bilgisayarım p4 xp cihazım nex 2000 süper pulus fta bu cihaz ve bilgisayarıma göre senden bir yazılım istiyorum sana şimdiden teşekkür ederim cevabını bekleyeceğim:(:praying:
-
nextye2000cıplus cıhazım var cıhazbilgisinde ınf614k yazıyor bunedemektir ınf614L yazılımı atabiliremiyim hangi loderı kullanacağım sofcam da hangisini yardımcı olursanız sevinirim