tebrikler FENERBAHÇEM hepinizin ayaklarına nefesine sağlık başarılar devam edecek sizi izlemeye sonsuza dek devam edicem
tebrikler FENERBAHÇEM hepinizin ayaklarına nefesine sağlık başarılar devam edecek sizi izlemeye sonsuza dek devam edicem
Bu saatten sonra kim gelirse gelsin artık olay bitmiştir, istese Ahmet ÇAKR isterse kim gelirse geldin, ister bikiniyle, ister üstsiz ama tek gerçek FENERBAHÇE min bu tut geçtiği dir , isteyen hgerkez giyinip gelebilir, DÖNEKLİK her zmn olmuştur şaraırmam boşverin tek gerçek FENERBAHÇE dir
Maç 2-0 olduğunda Fenerli olsun olmasın çogu kimse maçın farklı biteceğini ve bir GS-Leverkusen yada Liverpool-BJK maçı gibi olacağını sanıyordu..Ama biz umudunu yitirmeyenler şuan herkesten daha çok gurur duyuyoruz takımımızla..
Tüm türkiye'ye bu geceyi yaşatan futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum..
izlerken GS -REaL MADRİD maçı gözlerimin önüne geldi.
maç skoruna ve penaltılara kadar tahminim çıktı.
maç 3-2 biter dedim oldu
uzatmalarda gol olmaz dedim oda çıktı
penaltılarda FENER ezer dedim. derken baktım mahalle çalkalanmaya başladı. korna sesleri silah sesleri. :)
Tebrikler fenerbahçe.
ucuz atlattık volkan yaktı bizi ve kurtardı bundan sonrası hayırlı herkezin ağzından duyulan gs gibi 8-10 tane yiyip gelmemizdi ama ilk başta biraz sıkınsaydık o 2 golu boşuna yemezdik teşekkürler :45:
hangi takımlı olursak olalım bütün türkiye dışarda oynayan takımın arkasındadır.yaşasın FENERBAHÇE............
fener tarih yazdı tek kelimeyle harika bir olay
zor olsada tarih yazdık çoook mutluyum beni kızdıran galata. ders olsun alın size fenerin gücü