5 yıl önceyi hatırlayalım sansui free tv uydu alıcılarını
Printable View
5 yıl önceyi hatırlayalım sansui free tv uydu alıcılarını
bencede uzun lafa gerek yok kandırdı ve kandırmaya devam ediyor kanallar gittikçe kontürlü falan derken tamamen paralı olacak gibi.Birde d smart rady diye bir cihaz çıkarmışlar önce ucuz fiyat bir ay sonra ikinci kalan fiyat uygulamasını yapıyorlar maksat abone sayısı artsın.
D.smart kullanmıyorum, yeni kanallar değil ama eski kanal ve spor kanalını kapatırsa kandırmış olur
arkadaşım sen parasal yonunden yani kendi acından bakıyorsun senın dedığın gıbı olsa tekelcılığe döner o zaman rekabet olmaz hep bana hep bana dersin kahvehanelere gelıncede o cıhazı alanlarda veya oralara satanlarda su arayın cunku işlerlerinde kullanılamayaca doldurulan bılgı formlarının ( o müşteriye yırtılıp verilen yerin arkasında ) acık acık YAZIYOR. ben d-smartın avukatı değilim ama haksızlığa gelemem ben aldığım zaman da ****** kanalları kontursuz du ve ben hala seyrediyorum yanı şifreli değil ama yenı alanlarda kontürlü ve bu kanalların kontürlü olduğunu söylüyorla kontursuz olan kanallarıda belli yani ama satıcılar bunları müşterilerine anlatmadıkları için suçlu kım d smart geçecekler bunusize bır örnekdaha dsmart bır ara 20 kontur hediye etti. bizim satıcılar ne yaptı uyanıklar ya bunları cihazların içinden aldı ve par ıle satmaya calıştılar ama yemedı bu yuzden duketıcıler madur oldu satıcıların yuzunden çünkü dsmart butun bu konturlerı iptal ettı.bu yuzden bilincsiz satıcılar zaten satmasın mumkunse sataclar isede lutfen sattıkları cihazları iyi tanısınlar satanlardan 100 tanesıne sorsan 90 tanesının evınde dsmart yoktur maglesef acı bır gerçek.:bangin:
Küsuratları saymıyorum her yüz kişiden 88'i D smart herkesi aldattı ve aldatmaya devam ediyor diyor 11 kişide aldatmadı diyor.Ortada tartışılacak bir şey yok kalmadı.O 11 kişi demekki gerçekleri kendilerine bile ifade edemiyorlar bana göre.Güle güle kullansınlar.
Türkiyede tüketici hakları diye bir kurum var
Kandırdı diyen o %88 kesim ne diye şikayette bulunmuyor.
madem kandırıldıklarına inanıyorlar, ellerinde de delilleri var gidip şikayette bulunsunlar.
bunu yasal yolla halletmeleri lazım. Kuru kuruya aldattı demekle olmaz bence bu işler, burda önüne gelen, bir fikir yürütüyor.
bu tür sorunların çözüm yeri kanunlardır. Kandırıldıklarına inanan d smart kullanıcılarının birleşip şikayette bulunmaları kandırdı veya kandırmadı iddasında bulunmaktan daha faydalı.
Kandırmadı diyen o %11 lik kesim zaten güle güle kullanıyor. madur olan %88 lik kesim.
saygılar.
1 yıl öncesine kdr söylemiştim böyle olacağını, 1. Sansui Free TV vakasını hatırlarsınız, bunda sadece isim değişik ama yine Doğan grubu yani artık bu tür şeylere şaşırmıyorum :)
sen bu şekilde kendini avutuyorsun çünkü yapabileceğin hiçbirşey yok kazığıAlıntı:
yemişsin birkere hazmedemiyorsun bu klasik aydın doğan kazığı zaten ne de
miş atalarımız devete diken millete ..... yaranır diye.iyi günlerde kullan ne diyelim.
al bir sivri zekalı daha
kendi hayal dünyasında benim d smart aldığıma karar verip bir takım saçma sapan, zırva laflar etmiş. yazdıklarımı anlamaktan dahi aciz, saçma sapan yorumluyan bu kişilerin ankete ne gibi katkısı olur merak ediyorum doğrusu.
arkadaşlar d smart basta bedava dedi sonra kontor etti digiturk bendede var bosa para yua ikiside dolandırıyo milleti valla ya