Yuksek Askeri Şüra kararları ve sonucu bile Hayır dememe yetecek bir sebebtir..
NEDENMİ? : ÇÜNKÜ ZİHNİYET AKP CUMHURİYETİ KURMAK...
At gözlüğünü çıkardım çoktan.
Printable View
Yuksek Askeri Şüra kararları ve sonucu bile Hayır dememe yetecek bir sebebtir..
NEDENMİ? : ÇÜNKÜ ZİHNİYET AKP CUMHURİYETİ KURMAK...
At gözlüğünü çıkardım çoktan.
başkalarının karakarlı hakkında yorum yapmayın bu sadece anket bunu halen analayamadınız edit by Volkan.
Guzel bir anket.
Türküz doruyuz atatürkçüyüz cumhuriyetçiyiz
Sen ne mezunusun?Alıntı:
Şunu unutma kardeşim her insan çiğ süt emmiştir.
Kontrolsuz güç hitlere çıkar.
Ve biz onu maalesef yaşıyoruz.
Başbakanın her lafın ikisinde demokrasi ve hukuktan bahsediyorya işye o yukardakileri gereksiz görüp iptal eden yani seni ve beni düşünerek recep bey'in önüne set koyan şekerini yükselten hukuk.
Ama ne yazıkki hala at gözlükleri ile etrafa bakmaya devam eden vatandaşlarım var ve ne yazıkki bu ülke bölünmeye belkide iç savaşa gidiyor bunu görmemek bence cehalet.
Alıntı:
1998-1999-2000-2001-2002-2003-yıllarında nerdeyse sıfıra indirgediğimiz terör ve buna bağlı şehit sayısını 2001 ikiz kuleler baskınından sonra gelişen uluslararası siyasetin ülkemize etkisi kriz ortamı BOB eşbaşkanı ve sonucunda 2003 yılından bu zamama gelişen olaylar sarı yeşil kırmızı bez parçasına bayrağımız diyebilen ne idüğü belirsiz insanların türetildiği ve buna mukabil k....tan kelimesinin sıkca zikredilmesini bölünsek ne olur,diyebilen bence kişilikleri oturmamış bir takım medya mensubun bu referandumda evet demek için haklı tek sebebi yazının içinde gizlidir.
Son 7 sene içinde eğitim sistemindeki çarpıklıkların giderek bağımlı içe kapanık
nesiller yetiştirmesini içinize sindirebiliyorsanız evet deyin.
Ben Hakkarili,Diyarbakırlı,Van'lı dostlarımla ve dolayısı ile güney doğulu arkadaşlarım ve dostlarımla bir cephede karşı karşıya gelmemk için HAYIR diyeceğim.
Bölüm ne ANKET
Peki burda neymiş demokrasi içinde tartışılacakmış. Sizin tartışm a dediğiniz kendinizce doğru olanı başkasınıda kabul ettirmek için tartışıyorsunuz bumu demokrasi herkez istediği oyu verir daha demokrasıinin ne olduğunu bilmeyenler burda demokrasi protesto diye tutturmuşlar gidiyorlar.
Bunlarıda geçelim biz burda bu forumu yönetiyoruz biz konuda sadece oy kullanıp kararınızı acıklayın dıeye uyarı yapıyoruz ama bunun zittı yapılıyor ve mesajlar silinince neden silindi sen uyarıyı dikkate almazsan mesajında silinir forumdan uzaklaştırılırsın.
Ayrıca burda forum adminleri tarafından alınan karakları hiç kimse yargılayamaz.
iyide kardeş sizin tartışma zihniyetiniz farklıki biz nasıl yapalım..