kasım ayı 14 gb
aralık ayı 13 gb
ocak şimdilik 9 gb
Printable View
kasım ayı 14 gb
aralık ayı 13 gb
ocak şimdilik 9 gb
şunda cok fark var arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce dsn ayarlarını söyle yapmıştım 8 8 8 8 8 8 4 4 bunu yaptım kotayı cok aştım 1 ay 8 cıgabeyt 2 ay 6 cıgabeyt 1 haftadan beri kota aşmıyor eski yerien aldım dsn ayarlarını cok fark var dahada dsn ayarları ile oynamıyorum
4 gb kotalı kullanıyorum sanal fatura olayına geçildiği için ttnet in verdiği mail adresine faturalar geliyordu ve benim otamatik ödeme talimatım var.
maalesefki ttnet in mail hesabını kurmadım ve uzun zamandır yaşadığım rahatsızlık dolayısı ilede konunun takipcisi olamadım.
Gecenlerde ne oldu ise faturaları merak edip araştırma gereği duydum ve aman allahım en düşük faturam 65 tl yani I am enayi olmuşuz.
Sınırsız üyelik 49 tl iken biz her ay dünyanın parasını ödemişiz tek baktığım olay facebook ve birde oğlum seafigt denen oyunu oynar o kadar download falan sıfır.
online oyun bu kadar çok kota yermi acaba.
Günde en fazla 3-4 saat bağlı.
arkadaşlar bende aşıyorum ne film izliyorum ne dowland anlayamadım
bendeiki aydır kotayı asıyor radon tv yi indirmistim fakat cok kullanmadım yınede kota yı astı ben o programı sildim tekrar deneyecegim bakalım.
valla 2 aydır aşıyoruz bizde anlam veremedik.öyle aşırı dowland vs yapmıyoruz. birtek facebooktan farmville oynuyoruz oda ne kadar kota yerki.
bu ay bende aşmışım kotayı.şaşırdım doğrusu
ben de iki aydır kotayı aşıyorum hem de ikiye katlayarak .. karar verdim ay sonunda sınırsıza geçiyorum...
Bu konuyu 4 sene önce açmışım yedekten falan bahsetmişimde supersatforumun yedegi 7 gb olmuş :D sınırsızdayım 3 yıldır
maddi olarak pahalı olmasına rağmen sınırsızın keyfi süper.