üstad ben bir türlü yeni yazılımım yükleyemedim bilgilendirirseniz sevinirim ve hangiler var
Printable View
üstad ben bir türlü yeni yazılımım yükleyemedim bilgilendirirseniz sevinirim ve hangiler var
Atacan ben hem eski hem yeni yazılımları denedim. Maalesef 4 gündür jsc ler hariç hiç bir kanalı açmıyor bu konuda bilgisi olan arkadaşların buradan yardımcı olacaklarını ümit ediyorum.
dostum sana soyle yardımcı olayım.olayın yazılımla falan alakası yok.tamamen server ıle alakalı.bende de durum aynı.gerıye donuk 4 yazılım denedım.hepsı aynı.jsc ler dısında hıcbırsey yok.bende son yazılımı attım beklıyorum belkı acılır dıgerlerı dıye.acılırsa tabı.?????
Dün bu mesajı yazdıktan sonra eve gittiğimde bir baktım kanallar geri gelmiş son yazılım yüklüydü.Yazılımla alakası yok demişsiniz ben yazılımla birlikte server ayarları da değişiyor gibi algılıyordum sürekli. Eğer server sabitse yazılım değiştirip durmanın da bir anlamı yok tabi.
beni bilgi sahibi yaptığınız için çok teşekür ederim sizlere.?
ciyobox yeni yazılım w3 7e
selam arkadaslar bana da alman kanallarini izlemek icin bäyle birsey lazim,yardimci olursaniz sevinirim.19 derece astra.bu cihaz hala calisiyormu calisiyorsa hangi kanallari aciyor,yardimlar icin simdiden tessekkurler.
sonmohikan tesekerler kardes yardimici olmak istedigin alman kanallari hakkinda bir bilgin varmi kardes.