w3datada 3.21 3.22. 3.23. 3.24. 3.25. 3.26. 3.27 .yazılımları sırayile denedim sadece 3.25. 13 deki belgeseller cezireler fransızlar acı diğer uydular kapalı .arkadaşlar.
Printable View
w3datada 3.21 3.22. 3.23. 3.24. 3.25. 3.26. 3.27 .yazılımları sırayile denedim sadece 3.25. 13 deki belgeseller cezireler fransızlar acı diğer uydular kapalı .arkadaşlar.
şuan elimde bir yazılım var kontrol edip foruma verecem
yerli platformları ve kanalları kapsayan, bunlarla ilgili "kart paylaşım (card sharing), k e y, şifre" içerikli her türlü yazışma yasaktır
denemedim arkadaşım
şuan foruma vere bilirsen deneyip bilgi verebilirim.
erçissattın yazılım loder hata diyor
bu yazılım ayni yazılım3.25
3.25 yazılımile data w3..
novaların bir kısmı açık...
cyfra+ lar açık...
anumaux lar açık...
filmbox lar açık...
jsc sport açık...
+ 18 ler kapalı sct açık...
nilesat fuuull... osn cınema kapalı..
astra ile 16 derece kapalı...
top yok...
cyrf+ ların yarısı kapalı nilsat yüzde 40 açık nova spor ve cinema acık absat açık
yeni yazılımı deneyen yok mu bende sadece w3 var w6 çeviremiyom merkezi anten 4 lnb 4 daireye giden deneyen var ise yazsın
arkadaşlar 3.25 te kalın w3 data:)
şuan 3,25 w3 data ile jsclar varmı?
var jsceler
tşkler komutanım bilgi için
:45:
komutanım kapalı dfiyo diğer arkadaşlar eminmisin şuan itibariyle açık olduğundan hotbirddeki jscların?
açıktı bakem bi
bak bakalım komutanım ?:49:
hotbird kapalı nilsatta açık
hortbirtte elcezireler kapalı belgeseller sinemalar fransızlar acık
3.21 yazılımıda denedim işyok
yinede 3.25 te kalın
3.25dekaldım toru deneyemedim canak tora cevrilideğil onunicin
3,25 te w3 data ile halen hotbirdde jsc lar kapalımı?
jsc planet tv historiy gelmiştir nilsat nat geo adventur discoverler fuldur
dragon kart denemesi yapıyorlar bu hafta hotbird fulll gelcek yukarda yazılan kanallar geri kapandı nilsatta nat geo wild de donmalar var
planetler geldi escalesler novalar gitti animax açıktır
13deki cezireleracık
bilgi için tşkler bayındır
3.25 w3 data kapalımı?
açık escales ve enlepodi kapalı animax açık
bende paylaşım yok 3.25
paylaşım var abi y6 adaptörünü elektrik fişinden 10 15 saniye çekip tekrar takın ...yakında Y6 yeni bir görünüm başlamak
فلنرحب جميعا بالشبح الخارق y6 Flanreh tüm gizli savaşçıları Ripper Y6
الان y6 يخترق السيرفر الكوري العملاق ( سيرفر الشبح ) Y6 sunucusu şimdi Koreli dev (Ghost Server) geçiyor
على سوفتوير 3.25 تاريخ 8-12 tarih 12/015 3.25 Yazılım hakkında
قمر الشيرنج w3 Ay w3 Megaupload
مبروك للجميع الشبح الجديد --- y6 Tebrikler tüm yeni gizlenme için --- Y6
y6 الى أبعد مما تتصورون uzak Y6 düşündüğünüzden daha
مع y6 انتم الرابحوووووووووون هههههههههههههههههههههههههه Y6 sen Alrabhowoowoowoon هههههههههههههههههههههههههه ile
تمت التجربة مع الاخ الغالي ريال مدريد sevgili kardeşim Real Madrid ile tecrübesi
tamam oldu yazılımları karıştırmışım bunu attım tüzeldi:)
nasıl karıştırmayım onça yazılım var
arkadaşlar şuan 13deki cezireler abmotor nova spor ve belgesellerin bir kısmı yok tabi 19 ve16 derecedekilerde dahil.
y6 nın elektirik fişini cıkardım yarım dakika sonra taktım cezireler ve diğer kanallar acıldı arkadaş lar.
hacı kardeşim bir selamlaştık sonra meydanlarda yok sun .sensiz zor oluyor selamlaşmayı kesmeyelim .
evet cezireler var
şu w3 data hoşuma gitmemeye başladı bir var bir yok
thor,ra dönmek var hangi yazılımla thor data çalışıyor...
galıba bu 3 25 te patladı arkadaslar.hıc randıman vermıyor.evet bende boyle bırseyler duymustum w3 servere nın korelılere gectıgıne daır.daha ıyı olacak falan dedıler ama artık bılemıyorum dogruluk derecesını.:(
valla yakında düzelir bu w3 için dragon kart deniyorlar
Sayın ercişsat bu bilgileri nereden alıyorsunuz y6 nın orjinal sitesi varmı acaba?
Sayın ercişsat emeklerin ve ilgin için teşekkürler hayırlı görevler
sende sağol ünlü dostum elimizden gelini yapıyorum
bilgilendirmelerinize hayranım seni ve müslüm babayı takip ediyorum çok teşekkürler.
arkadaşlar tor daki data hangi tp de 3.24 ü yükledim ama yeşil ışık yanmıyor bilgisi olan varmı
3.25 iw3 dataya çevirdim dosttum 13dekiler faal 19 16 yine yok.