dün geceden beri cryfralar full novaların bir kısmı polsatların bir kısmı paylaşıma gelmiştir arkdaşlar
Printable View
dün geceden beri cryfralar full novaların bir kısmı polsatların bir kısmı paylaşıma gelmiştir arkdaşlar
ya sevgılı cerazem kardesım ben bu datayı ıstanbuldan alamadım bır turlu.120 lık canak kullanıyorum mumkun degıl sınyal alamdım bu data frekansından.senın bır önerın varmı acaba.????cıhaz yatıp duruyor evde.
cerazem sende 12526 v 2890 frekansında kalıte kac alıyorsun ?????
%74 sinyal alıyorum o dediğin frekanstan arkadaşım
y6 yeni yazılım 3.35 .13.11.2011
ya arkadaslar bu 12526 v 2900 frekansında sınyal gelıp gıdıyor.gostergede sınyal %70 lerde kalıte ıse 2 sanıyede bır gelıp gıdıyor %75 80 lere cıkıyor ve tekrar sıfırlanıyor.yanı kalıte bır yukselıyor bır dusuyor.ne yapmam gerek acaba?????
dandik bir frekansa aldılar data yı,y6 öldü.çoğu bölgede 120 cm. çanakla bile sinyal alınamıyor.
normal cihaza dönüştürdüm elden çıkarttım y6 cihazlarını...
thor uydusunda data var mı ordakı datayı kestiler mi ustam
arkadaşlar y6dan sesseda yokmu .selamlar herkese.
the end.eks oldu.
yeni yazılım
arkadaşlar son yazılımı denedim önceki yazılımdan daha hızlı ve artıları daha çok.tüm arkadaşlara selamlar.
13 deki italyan kanalları 19 daki ispanyollar acık.
yeni 8.1 2012 yazılımıdır data w3 w6 atlantikbird
y6 nın emulu yazılımı lazım arkadaşlar elinde olan varsa yükleyebilirmi.
Saygılar
telstar 12.5 derecede server aktif olduğu haberini aldık son yazılımda bir test edin
hangi uydular ve kanallar açıktır ?
bence köylü olman gurur duyulacak bişey,utanıp sıkılınacak bir durum değil....Alıntı:
'' Köylü Milletin Efendisidir' demiş YÜCE ÖNDER ATATÜRK....
güncel kanal listesini vaktim olduğunda deneyip yazacam nasip olursa...
eyvalllah edirneli dostum
konuyu kapatalım arkadaşlar olmuş bir hata ..rencide edici yazılarıda silelim
bildiklerimizi paylaşalım bilmediklerinizi soralım alıntı yaparkende dikkatli olalım
arkadaşlar yazdığınız kelimelere özen gösterin kimse kimseği aşağlamasın !
buyrun
teşekkürler...
tümarkadaşlara selam ve sevgilerle.
Y6 YENİ Yazılım 11.01.2012 Kullanıcılara hayırlı olsun
Datalar
w3
Thor
Atlantic Bird1
kayseriden veya çevre illerden 90 cm ile data alan varmı
tokattan sinyal70 lerde ve hotbir nilsat açık ünlü51
y6 da çalışan yazılım hangisi
2 gündür yok bazı paketler
nova sportlari aciyormu devamli *** mi girmek gerekiyor biraz aydinlatabilirmisiniz
hangi yazılım ve data aktiff arkş
y6 ile uzun zamandır kanalları izliyoduk 10 gündür data yok acaba benim sistemdemi hata var yoksa yazılımmı değişti y6 çalışan arkadaş varmı varsa yazılım hangisi şimdiden tşk
y6 da data yok
3.31 yazılım ile data bu akşam 20 itibariyle aktifdir iyi seyirler
evet arkadaşlar paylaşım gelmiştir fakat anumaux paketi yok
arkadaslar bende yok w 3 e ayarlı data 12526 v 2900 dan yüzde 45 alıyorum yardımcı olursanız sevinir im
star 48 3.31 yazılımı at polsat nova yok nilsat belgesel yok yazılımsal olsa gerek
ilk mesaj günçellenmiştir 3.31 ile y6 ok..clean yazılımı atın sonra 3,31
y6 çalısıyormu arkadaşlar
evet çalışıyor iç dinlenmeden data kalite 45,,,,,,,50,,,,,,,arası...
önce clen yazılım sonra 3.31 attım sinyal w3 den %55 yesil ısık hiç yanmıyorr sorun ne sizce arkadaşlarr
data kablosunu çek tak çek tak hızlı hızlı sonra ışık yanacaktır inşallah
güzel ve gerçekçi sözler
sağol un arkadaşlar yaptım lnb den galibaa calısıyor suan astra ve nilesat dan actığı kanallar varmııı ?????
yeni yazılım.