Teşekkürler Arkadaşım Süper 1 Hafta Kesentisiz İzleyeceğiz TPS gurubunu saygılar,
Printable View
Teşekkürler Arkadaşım Süper 1 Hafta Kesentisiz İzleyeceğiz TPS gurubunu saygılar,
teşekkürler
tşk.sağlıcakla kalasın,saygılarımla.
teşekkürler
SRG AUTO
CW OK
FİXED CW OK
BİSS FULL OK
Arkadaşım ben senin verdiğin yazılımı yükledim ama inan hayal kırıklığına uğradım bunlar okey demişssin sen denedinmi bu yazdıkların malesef açmıyor bislerde de sadece yerli mali ok. diğerleri hiç biri yok bom boş *** filan yok fıxed cw de cw de yok bom boş içleri ama senin reklamın var kusura bakma ama lütfen içinde ne varsa onları yazalım olmayanları yazmayalım bu yazım sadece arkadaş dost tavsiyesidir yanlış anlaşılmaması nı isterim saygılarımla,
<<memedim>>
üstat keyleri yazılımdan kke+ile alıp mevcut kullanmakta olduğum yazılıma atıyorum absat,tps hariç hepsiniaçıyor onları neden açamıyorum.ayrıca hazır kke+ yükledim yine aynı neden olabilir acaba bilgi veririsen memnun olurum.şimdiden teşekkürler.
sayın arkadaş teşekkürler herşey için bu yeni yazılımlarda kanal 7 yi frenkasını 11175 h 14400 girdiğimiz zaman hata diyor bu konuda yardımcı olurmusunuz kanal 7 çıkmıyor
Arkadaşım hata vermesi Türksat Frekans listenin dolu olmasından kaynaklanıyor hiç sinyal almadığın eski bir tp frakans sil veya üzerinde düzelterek bu frakansları gir tarattır sorun kalmayacak dolu Tp listesi olunca yeni frakans kabul etmiyor güncel olmayanları temizle sorun kalmaz saygılar,
Yazılımlar için teşekkürler.