kardes sıstem sıfresıne gırıyor ama sıstemde kanal kılıt bolumune gırdıgın zaman kanal kılıt bolumunde sıfreyı tekrar sordugunda sıstem sfresını sordugunda kı sıfreyı yazdıgımda kobul etmıyor. ılgın ıcın tsk.
Printable View
kardes sıstem sıfresıne gırıyor ama sıstemde kanal kılıt bolumune gırdıgın zaman kanal kılıt bolumunde sıfreyı tekrar sordugunda sıstem sfresını sordugunda kı sıfreyı yazdıgımda kobul etmıyor. ılgın ıcın tsk.
formatlasam sıfrelerde degısırmı arkadasım.ne dersın
Cihazınıza format yani fabrika ayarına döndürürseniz.cihaz keyleri ilk yazılım atılmış hale gelir.cihazına son yazılımı yükledikden sonra keyleri resetleyin.sonra cihazın reset atın.yeniden kanal taraması yatırın.Alıntı:
selcuk Nickli Üyeden Alıntı
:computer: bak selçuk kardeş benim yazdıklarımı yap menü +sistem ayarları uzerine gel ok bas cıkan şifre sogusuna sıra ile kırmızı+yeşil+sari+mavi bas cihazın bütün şifreler sıfır (0000)olur özel kılıtte dahil sistem ayarlarındaki kanal kilidi emü aktifAlıntı:
selcuk Nickli Üyeden Alıntı
etmek için acık konumda olmalı
ben sadece cidden böyle bir şeyin olmadıgına inandım mach1 ustaya sordum msnden hayır diyor daha algolar puclık degil diyor bu ne anlama geliyor onun gibi biri yok diyorsa yoktur bence...
Exelans dostum genel bir veriye ulaşıp test etmekte misin yoksa daha bu veri mi bekleniyor?
Saygılar
iyi bayramlar.
algolar var fakat yeni atak yaptılar birde rsa keylerin yenisini bekliyom iyi bayramlarAlıntı:
irdetofun Nickli Üyeden Alıntı
yazılımı hazırlayıp vermek o kadar kolay mı kardeşim exelans hoca yavaş yavaş halledicek inşallah.biraz sabırlı olun..saygılar..:angry8:
Senin için sorun olmazsa fikir vermek amacıyla verileri pm veya mail aracılığıyla paylaşır mısın?Alıntı:
exalans Nickli Üyeden Alıntı
Saygılar.
There is no AES auto right know, but with these firmwares is working Digital+ both on Astra and Hispasat.