Snopy usta teşekkürler emeğine sağlık sağol
Snopy usta teşekkürler emeğine sağlık sağol
12 01 a5 leri sabırsızlıkla bekliyoruz elinize sağlık
ARKADAŞIM KOSKOCAMAN BİRİNCİ MESAJI ALINTI YAPMANA GEREK YOK LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT EDELİM !!! UMUTER
Eline sağlık usta, 13.42.65'i bekliy:clap2: oruz
Arkadaşlar,
cardsharing den vazgeçildi. TPS hotbird uydusunu terkedesiye kadar tps au (uydudan) yapacaktır bilginize. Diğer modellere yarın gece verilecektir. Stream yazılımını yüklerken eski kanal listesini kanal edit ile kopyalayın. (önce favori varsa bunları çıkarın) Yazılımı attıktan sonra cihaz reset ve yeni 4 favori yukarıda verilmiş olan kanal editörlen kanal listenizi yükleyiniz. Cihazınızı kapattıktan sonra tekrar uschuah tv üzerinden update yapınız.
Ve bazı arkadaşlarımızdan rica ederim yazılımın hiç bir kısmında değişiklik yapmayınız(İsim -reklam versaile). Cihazın performansını etkiliyecektir. Yazılımlar sonuçta kore de yapılıyor. Orijinal verilen yazılımlar sorunsuz çalışmaktadır.
selamlar
üstat 16.c0.a1 yükledim ancak menü'ye giremiyorum 00000 şifresini kabul etmiyor sorun nedir acaba?
merhaba arkadaşlar yazılımı attıktan sonra türksat takinallar hepsi gelmiyor
kanal listesinide yükledim gene gelmiyor yardım edermisiniz ???
Teşekküler serkan umarım eski boardlarada uydu üzerinden güncelleme yazılımları gelir üvey evlat durumda olmayız umarım :00000004:
evet haklısın dostum yazılımları kimsenin yaptığı yok yazılımlar koreden geliyor bazı arkadaşlar kendine mal etmeye callşlyor shereden neden vazgecildi acaba yazılım yapamayacakları icinmi vazgcildi?yoksa başka birşeylermi var?saygıler