Tayyibin Başbakanlığını beğenmiyorum. 5 yıl boyunca ülkeyi kötü yönetti. Fakat cumhurbaşkanı olmaması için herkesin bilipte benim bilmediğim sebep nee?
Printable View
doğrusunu konuşmak gerekirse şu anda bütçe iyi durumda ama milleti sıktı bu ne yaptı kasayı doldurdu gelen ne ypacak kasayı boşaltacak sağa sola savuracak haliyle bu savurganlık bir kaç sene milletede yansıyacak gelene iş vercek gidene para verecek milletçe savurganlığı severizya
bence bununla 5 sene daha yola devam diyorum daha bunu çözemedim
kesinlikle hayır hatta siyasetten bile uzaklaştırılmalı
olmamalı.....olmamalııı.....
tabii ki olmalı. kim olacak yani .
muhalefet bile yapmayı beceremeyen insanlar mı olacak.
kriz falan da olmayacak. ak parti bir dahaki seçimde de tek başına iktidar olacak.
bu ülkeyi şu anda hakedenler yönetiyor. ve ben de hakettiklerine inananlardanım... :45:
bence olmamalı olursa hata yapar
bence olmamalı.belediye başkanlıgı ve başbakanlığı bile doğru düzgün becerememiş birinin ülkenin başı olarak cumhuriyeti temsil edemeyeceğine şüphelerim var.kötü bir siyasetçi ve diplomasinin d harfinden bile anlamıyor.
vatandaşını tersleyen
çocuklara şeker dağıtma ile bu iş
olmaz o kola turka satsın.
kesinlikle olmamalı çünki bu ülke yönetecek başka adam yok. alternatifi olmayan bir adam beğensenizde beğenmesenizde yine başbakan o olacak bazı şeyleri görmek hemen olmuyor 5 sene içinde hortumlanan banka duydunuzmu 5 sene önce doların hali nasıldı şimdi nasıl 5 sene önce kaç kişi intahar etti devalüasyon dan bunları unutmayı unutmayınki bu yönetici kadrosundan daha iyi yönetici kadrosu gelmez bu ülkeye. Daha önce yemişler yemişler heryeri boşaltmışlar bunların geri gelmesi elbetteki hemen olmuyor.
UNUTMAYIN GÜZEL GÜNLER GELECEK
arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyoruz herşey açık açık ortada arkadaşın belirtiği gibi cumhur başkanı olursa sadece akpartinin cumhur başkanı olur şunuda bahsetmeden geçemiyeceğim ben MUSTAFAKEMAL ATATÜRKÜN kurduğu TC vatandaşıyım ve kesinlikle cumhur başkanı olmasını istemiyorum aslında açıkca yazmak istemiyorum bazılarının zoruna gidebilr herkesin görüşüne saygım var
bence olmamalı..