-
-
akp, den daha iyisi varsa onu seçelim mevcut partiler içinde en iyisi o ben oyumu yine ona vereceğim herkez iradesinde özgürdür
-
milli duygular ağır basacak umarım.akp gibi vatan savunmasını beceremeyen bir hükümet daha bu ülkeye gelmedi..şimdi başka hukumetler olsa o kurtler bakalım oyle ayaklanabılıyorlar mıydı? ab ye gırecez dıye her seyımızı kaybedıyoruz.kahrolsun ab uyelıgı...sehıtlerımızın kanı adına bu hukumet gıtmelı hepsının kemıklerı sızlayacak...
-
bu vatan ın varlığı,birliği ve türk milletinin onuru için tabii ki MHP bu benim fikrim..
-
Ben uyarmıştım...konu karşılıklı polemiğe dönüşmeye gittiği için kısa süreli kapanmıştır...gerekli tartışma yaratan mesajlar düzenlenecek konu açıldığında tekrar aynı kişiler bu tutumlarını devam ettirirlerse malesef ceza almak zorunda kalacaktırlar...
Tartışma yaratan karşılıklı polemik içeren mesajlar düzenlenene kadar...
Konu Geçici Olarak Kapanmıştır...
-
Konu tekrar açılmıştır...lütfen karşılıklı polemik kavga yaratacak mesajlar yazmayınız...forum kuralları ve genel adaba uygun olduğu sürece istediğinizi yazabilir fikrinizi belirtebilirsiniz...şayet bu hususlara ısrarla uymamak ve kulak ardı edenlere...bu son uyarımdır...bundan sonra...kısa süreli forumdan yasaklamalar olacak herkesin bilgisine sunulur...
-
şu ana kadar gördüğüm hükümetlerin en iyisi bu daha iyisini buluncaya kadar dewam
-
geçen seçimde olmadı ama bu seçimde bende AKP diyorum
-
-
:devilprv: SAYGISIZLIKTIR CUMHURİYETE AKP İKTİDAR ÇIKSARSA İNANIN BU SEFER ORTALIK ÇOK KARIŞACAK..