Ben Turkcell 5 Yil Kullandim Ama GÖrÜŞmelerİ Hep Kisa Tututum ÇÜnkÜ Kontor Dayanmadi Vadafona GeÇtİm Ve Çevremİde Vadafon Yaptim Hem Ekonomİk Hemen Kapasama Alani Turkcelle Ayni DÜzyede Vadafondan ŞaŞmayin Derİm
En İyİ Hat **vadafon**
Printable View
Ben Turkcell 5 Yil Kullandim Ama GÖrÜŞmelerİ Hep Kisa Tututum ÇÜnkÜ Kontor Dayanmadi Vadafona GeÇtİm Ve Çevremİde Vadafon Yaptim Hem Ekonomİk Hemen Kapasama Alani Turkcelle Ayni DÜzyede Vadafondan ŞaŞmayin Derİm
En İyİ Hat **vadafon**
Tabiki Türkcell, özellikle altyapı ve hizmet amacıyla, fiyat konusu ise hiç farketmiyor. Çünkü biri zamandan çalıyor, diğeri farklı çalıyor buda pahalı satıyor. Eninde sonunda hepsi = oluyor. onun için alınan hizmet kardır diyorum. Selam ve saygılar.
vodafone atakta belki sitede turkcelli geçebilir:)
Turkcell diyorum ama tarifeleri birazdaha ucuzlatsa iyi olacak
valla turkcell diyecem ama onunda görüşme ücreti çok yüksek. Gerçi bende hem turkcell hem avea var. Çift tabanca gibi çift telefon taşıyoruz artık. Demekki hiçbiri mükemmel değil
turkcell
Arkadaşım denemeden konuşma derim, ben hepsinden kullandım. Sen hiç kullanmadığın zaman aylık faturan ne geliyor bir dene. Telsim (Vodafon) de 3 YTL.yi geçmiyor. Aylık faturam da ev telefonundan dahi daha hesaplıya geliyor. Ben memnunum ve benim gibi düşünenler de çoğunlukta. Telsimde olup da benim gibi düşünmeyen varsa söylesin. Ama senin gibi Türkcell de olup da yakınan bu forumda da görüldüğü üzere çoğunlukta. Daha sen neden bahsediyorsun, ha.
bence de türksel
türkcelden türkcele bile mesaj konturla eski adı telsim bu konuda iyi tabi yarın ne olur bilinmez