ben 1991 den beri uydu kullaniyorum enson tatilimde Kibris'ta GM9600 cip'e
rasladim ozelliklerine bir baktim bana cok uygun geldi hemen aldim pisman
degilim kullanim cok kolay ayrica 5w ozelligi pek kolay bulunmaz cok memnunum. Saygilar:45:
Printable View
ben 1991 den beri uydu kullaniyorum enson tatilimde Kibris'ta GM9600 cip'e
rasladim ozelliklerine bir baktim bana cok uygun geldi hemen aldim pisman
degilim kullanim cok kolay ayrica 5w ozelligi pek kolay bulunmaz cok memnunum. Saygilar:45:
BENCE GOLDMASTER 9000 SERİSİ EN SAĞLAMI GOLDMASTER DEN BAŞKA CİHAZ BİLMEM TŞKLER KOLAY GELSİN.
herkese merhaba bende inpax 5100 vardı yazılım desteyi almdığım için .d-sımar"le takas etim şimdi kafam rıhat yazılım sorunu yok kendi kedini amurtu ediyor herkese tavsiye ederim saygılar
bence akai marka ve bu tabana sahip ani metavare tabanlı cihazlar yazılım sorunu yok özellikle ruslarda bu tabanlı makinaları kullanıyorlar saglam makinalar
forum sitelerinde güncel yazıylımlar var genelde
zannedersem yazılım destek konusunda kaon marka daha aktif ben 9400 vcı kullanıyorum kolay kolay arıza yapmıyor ama ben sorunun cevabını işaretledim en çok yazılımı çıkan model kaon ama g.master 9000 serisi de mükemmel bir model
next önde gibi olsada aslında kaon board'lu cihazları topladınızmı açık ara kaon'lar önde.:clap2:: :common001: :clap2::
Ben goldmaster 55000 vci kullanıyorum. cihazdan şikayetim yok. Ama yazılım çok geç çıkıyor. Bu yüzden bir ara cihazımı değiştirmmeyi düşündüm
ben cihaz alırken en iyisi goldmaster dediler. cihaz alındıktan sonra unutulduk.bir de sık sık arıza yapıyor. anlayacağınız goldmaster alacaığma bin pişman oldum.hiç tavsiye etmem
valla gerçekler gün gibi görünüyo....7 farklı isim altında verilmiş olmasına rağmen kaon boardlı cihazların toplamı en yakın rakibine ezici bir üstünlük kurmuş durumda.....
ben sunny 1030 kullanıyorum tps'i unuttum artık.ne yazılım nede destek bizleri ıskartaya aldılar.yakında cihazı değiştireceğim next almayı düşünüyorum.sunny de sürekli c bordlara yazılım geliyor.olmuyor böyle.ben oyumu nexte ve hiç sevmememe rağmen goldmastera veriyorum.bende sunny bitti...:46: