selam arkadaslar bana acill NEXT 2000CX SUPER PLUS İÇİN YAZILIM NASIL YÜKLENİR?
selam arkadaslar bana acill NEXT 2000CX SUPER PLUS İÇİN YAZILIM NASIL YÜKLENİR?
serkan hocam sana yazı yazdım ama cevap alamadım sana tekrar yazıyorum bende nex 2000 süper pulus fta cihaz var ve bilgisayarım windows xp p4 bana göre cihazıma senden yazılım istiyorum yardımcı olursan teşekkür ederim cevabını bekleyeceğim:(
arkadaşlar bende next 9000 ultra cam ethernetli modeli var bu cihaza softcam nasıl atabilirim d+ izlemek için yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar biraz forumu kullanmayı ögrensek iyi olacak burada herkes ben şunu istiyorum ben bunu istiyorum diyeceyine cihazı ile ilgili bölüme baksa veya forumda arama sayfasında arama yapsa her şeyi bulacagız önce arayalım bulamaz isek ögle soralım herkese kolay gelsin
abi next star ye 8000 xcam plus cihaza reset attım fabrika ayarlarına döndü fakat uydu ayarları kısmında *** ekleme bölümü vardı ben ordan manuel şekilde kendimde ekliyordum.*** ekleme bölümü reset den sonra yok oldu tekrar nasıl geri getirebilirim?cvplarsanız memnun olurum.
teşekkür ederim mehmet kaynaklı sorun çözüldü.next 8000 xcam plus için bana en son yanlızca ''softcam'' dosyasını gönderebilir misin?ilk defa keyfly deneme yapacağım da... teşekkürler.....
slm hocam bende next ye 2000 cıs usb li var geçen bir program yükleyim dedim burdan yükledim sonrasında tüm kanallar gitti zor bela türksatı buldum diger uyduları ekliyorum sinyal yok nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim
hazır kanal listesi yükleyiniz..