Yazılımları ben yayınlasaydım,sadece ci olanı veriyorum..İkisinide yükledim ama hiç bi fark göremedim.. Fakat yükleyecekseniz ci olanı öneririm..
Printable View
HCakir kardeş 8400-CI ile 8400STA2 arasındaki fark hakkında bilgi veririmisin şimdiden teşekkür ederim
stream ile classico yazılım arasındaki farkları kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim acaba teşekkür ederim
a1.00.a5 bekliyorum. herhalde en sonda yayınlanır animasyonlu menüler hep en sonda geliyor. çalışmaya katkıda bulunan ustaların ellerine sağlık başarılar dilerim
:praying:
Clasico yazılımda auto kanal arama aktifdir menü dizay'nı daha değişiktir.Fakat fixed cw aktif değildir.Stream yazılımda auto kanal arama aktif değildir özellikle Türksat uydusunda fakat fixed cw aktif'tir.Her iki yazılımda da Tps auto'dur.Yanlız daha clasico yazılım gelmedi.Eğer stream yazılım kullanacaksanız yazılım atmadan önce kanal listenizi yedeklemeniz lazım yazılımdan sonra geri atarsınız.
KaonTeam Universals sizin deyimle classico yazılımlarında ci kısmı yoktur yani modül okumaz yazılım..Ama bence streamdan daha güzel bi yazılım bi kere menusu çok hoş.. Ve streama göre daha stabil çalışır..Alıntı:
Daha normal cihazlarada çıkmadı sunny yazılımı,isterseniz kaon animasyonlu cihazlar için yazılımlar var onları yükleyin..
bilgi için kucer06 ve HCakir arkadaşlar teşekkür ederim çalışmalarınızda başarılar üstadlar kolay gelsin
arkadaşlar bu yazılımda sirius uydusundaki ***tler kanalı ok mu acaba
Kucer06 üstad yazılımlar sirustaki ****ler kanalını açıyormu