sayın kucer06 usta bende sunny 12 01 a5 makine var ama bir türlü digi tv açtıramadım burdaki softcamı yüklediğim halde ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler
Printable View
sayın kucer06 usta bende sunny 12 01 a5 makine var ama bir türlü digi tv açtıramadım burdaki softcamı yüklediğim halde ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler
Cihazınızın üzerindeki yazılım desteklemiyor olabilir.Yazılımı değiştirmeyi denedinizmi.
evet bu en son verilen günlük yazılım attım kaon stream ve sunny denedim ama nafile hangi yazılımı atmam gerikir acaba 12 01 a5
Açması lazım bir şeyi eksik yapıyor olmalısın.Böyle girilecek
Nagravizyon
2111 10 8E31EFBDD2D876A5 ;DigiTV
2111 11 947ABB07B6E813F5 ;DigiTV
diğer yerler açık sadece digi paketini açmıyor birde antene 1 kanalının elenbisi % 58 anten % 12 ondan olabilirmi yer burdur 120 motorlu çanak var
slm.birkaç sorum olacak: digi tv hangi uyduda acaba? bir de polsat paketindeki kanallardan birkaçtanesini yazabilirmisiniz..?
son olarak da: dün soft cam ve kke+ leri yukledim ve calıştı.MCT ve redline acılıyodu ama bugun yok. hala guncel mı acaba?teşekkürler
Güncellenmiştir.
merhabalar sunny den çevirme 8300 cı 12 01 A5 strem yazılmı çıktımı emeği geçenlere şimdiden teşekkürler