Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kalemiz sağlam
KALECİ Hakan Arıkan, Beşiktaş'ın kaleciden yana sorun yaşamayacağını söyledi. Rüştü'nün, Milli Takım'daki performansı nedeniyle aldığı eleştirileri hak etmediğini vurgulayan genç file bekçisi, "Rüştü ağabey ile ben Beşiktaş'a yeteriz" açıklamasını yaptı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
01-07-2008, 11:00
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Harfiyen uydum
SAKATLIĞI nedeniyle geçen sezon birçok maçta takımdan ayrı kalan Serdar Kurtuluş, yeni bir sorun yaşamamak için kendisine iyi baktığını söyledi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan tavsiyeler aldığını belirten Serdar, "Bu tavsiyelere harfiyen uydum" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
27-07-2008, 18:22
sarıkanarya_41
27.07.2008
Kartal'a durmak yok Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Avusturya´da yeni sezona hazırlık çalışmalarının ikinci etabını sürdüren Beşiktaş futbol takımı, bugün iki saat süren bir antrenman yaptı.
27.7.2008
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki sabah antrenmanında, dünkü Schalke 04 maçında forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular koşu ile ısınarak başladıkları antrenmanı, dar alanda çift kale maçla sürdürdüler. Schalke 04 maçında aldıkları darbelere dayalı ağrıları olan Sivok, Nobre ve Delgado antrenmana katılmayarak, otelde dinlendi.
Avrupa Şampiyonası’nın ardından takıma katılan Gökhan Zan da özel programla çalışmasını sürdürürken, zaman zaman takımla birlikte çalıştı. Siyah-beyazlı ekibin akşam saatlerinde ikinci bir antrenman yapacağı, ancak bu çalışmanın basına kapalı gerçekleşeceği bildirildi. Yeni sezon hazırlıklarını 5 Ağustos’a kadar sürdürmesi planlanan Beşiktaş, kamp çerçevesindeki ikinci hazırlık maçını, 30 Temmuz Çarşamba günü İsrail’in Maccabi Hayfa takımıyla oynayacak.
Bu arada, takımla birlikte Loipersdorf’a gelen başkan Yıldırım Demirören’in bugün Türkiye’ye dönmek üzere bölgeden ayrılacağı belirtildi.
27-07-2008, 18:23
sarıkanarya_41
Kartallar yüksek uçar 2-1 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Avusturya´da Schalke ile karşılaşan Kartal, güçlü rakibini 2-1´lik sonuçla devirdi, güzel futboluyla taraftarların yüzünü güldürdü 27.7.2008
GELİYOR GELİYOR
Beşiktaş, Alman Panzeri Schalke karşısında mükemmele yakın oynadı, taraftarına umut saçtı
Perdeyi Zapo açtı
Beşiktaş, Avusturya kampının ikinci etabındaki ilk maçında Schalke’yle karşılaştı ve sahadan 2-1’lik sonuçla galip ayrıldı. Oyuna dengeli başlayan Siyah-Beyazlılar, kaptan Matias Delgado ve Holosko’yla etkili oldu. 22’de Arjantinli oyuncunun pasında topla buluşan Filip Holosko, müsait bir şanstan yararlanamadı. Ataklarını sıklaştıran Ertuğrul Sağlam’ın talebeleri, 39. dakikada golle buluştu. Tello’nun kullandığı köşe vuruşuna, ön direkte kafayı vuran yeni transfer Zapotocny, Kara Kartallar’ı öne geçirdi ve devre 1-0 sonuçlandı.
Bobo sahneye çıktı
İkinci 45 dakikaya her iki takım da oyuncu değişiklikleriyle başladı. Savunmada rakibine şans tanımayan Beşiktaş, 56. dakikada yakaladığı kontrataktan farkı ikiye taşıdı. Bordon’dan topu söken Bobo, kaleciyi şık bir çalımla geçti ve durum 2-0 oldu. Karşılaşmanın son bölümünde oyuna ağırlığını koyan Alman takımı, 73. dakikada Höwedes’in golüyle farkı bire indirdi. Schalke bu golle umutlansa da, oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Beşiktaş, aldığı galibiyetle yeni sezon öncesinde taraftarlarının yüzünü güldürmeyi başardı.
İŞTE SANİYE SANİYE GOL!
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Maçtan notlar...
Halil’in forması Ertuğrul Sağlam’a
Schalke’nin yıldızı Halil Altıntop, karşılaşma sonrasında formasını teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a hediye etti
‘Burada mutluyum’
Schalke'nin en önemli gol silahları arasında gösterilen temsilcimiz Halil Altıntop, dün büyük bir jest yaptı. Karşılaşmadan sonra soluğu Beşiktaş soyunma odasında alan gurbetçi futbolcu, formasını Ertuğrul Sağlam’a hediye etti. Bazı transfer teklifleri aldığını doğrulayan Halil, “Ben Schalke’de mutluyum” demekle yetindi.
Sarsmaz’a teşekkür
Başkan Yıldırım Demirören, kafile başkanı Dr. Nedim Sarsmaz’a övgüler yağdırdı. Başkan, “Sayın Sarsmaz 24 saat takımın başında. Ekibimde böyle özverili yöneticiler olduğu sürece, kamplarda artık en küçük sorun yaşanmaz. Eski olaylar unutuldu ve çok iyi bir atmosfer oluştu. Bu tabloda en büyük pay, kafile başkanımız Sarsmaz’ındır. Kendisine teşekkür ederim” dedi.
Delgado saklandı
Kampın ilk gününde ayağına darbe alan ve idmanı yarım bırakan kaptan Matias Delgado, dünkü karşılaşmada da sadece 40 dakika forma giydi. Ayağına tekrar darbe alan yıldız futbolcuyu riske etmeyen Ertuğrul Sağlam, Delgado’yu kulübeye çekti. Arjantinli oyuncu maçtan sonra, “Oynamak isterdim, ama daha önemli bir sakatlık olabilirdi. Riske girmemek daha iyi” ifadesini kullandı.
27-07-2008, 18:24
sarıkanarya_41
Cisse'nin yerine Cardozo Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Beşiktaş Yönetimi; İspanyol takımlarından teklif alan Fransız yıldızı gönderirse, Matias Delgado´nun babası Eduardo´nun önerdiği Tangocu yıldız için harekete geçecek... 27.7.2008
Edouard Cisse giderse, Beşiktaş’ın hedefindeki yıldız belli... CARDOZO
Delgado’nun babası Eduardo’nun, Beşiktaş’a Cardozo’yu önerdiği ortaya çıktı. Bu gelişmeden sonra Cisse’yle yolların ayrılması gündeme geldi
Boca’da oynuyor
Beşiktaş'ta yaşanan Cisse ikilemine yeni bir perde daha eklendi... İspanyol kulüplerinden teklifler aldığını yönetime bildiren Fransız oyuncu hakkında Ertuğrul Sağlam ‘Kalmalı’, Sinan Engin ise ‘Gidebilir’ raporu vermişti. Ancak Sağlam’ın raporu doğrultusunda takımda kalan tecrübeli futbolcunun yerine çok uzaklardan ünlü bir yıldızın önerildiği ortaya çıktı. Arjantin’in Boca Juniors takımından Neri Cardozo, Beşiktaş’a teklif edildi.
Mercek altına alındı
Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul’a gelen Matias Delgado’nun babası Eduardo, kulüple sözleşme yenileme konusunda görüşmelerde bulunmuş ve anlaşmaya varmıştı. Eduardo’nun, Boca forması giyen Cardozo’nun çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ve futbol yaşamını Avrupa’da sürdürmek istediğini Beşiktaş’a ilettiği belirtildi. Öneriyi dikkate alan Sinan Engin, Cardozo hakkında iyi referanslar aldıktan sonra Cisse’nin gidişine yeşil ışık yaktı.
2 KEZ MİLLİ OLDU
21 yaşındaki Neri Cardozo, orta sahanın ortasında ve solunda görev yapabiliyor. 2003 Dünya Gençler Şampiyonası’nda dördüncü olan Arjantin Milli Takımı’nın formasını giyen Cardozo, turnuvanın en göze çarpan isimleri arasındaydı. Genç yaşına rağmen, Arjantin Milli Takımı’nın da formasını giyen Cardozo, “Artık Avrupa’da futbol oynamak istiyorum” açıklamasından sonra tepkileri üzerine çekmiş ve Boca’daki formasını da kaybetmişti. Güçlü bir oyuncu profili çizen Cardozo, frikikten attığı gollerle de dikkat çekiyor.
Gökhan Zan: Ben hazırım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Henüz topla çalışmalara başlamayan Gökhan Zan, "Hazır değil, takımla açığını kapatıyor" yorumlarının yanlış olduğunu söyledi. 27.7.2008
Henüz topla çalışmalara başlamayan Gökhan Zan, “Hazır değil, takımla açığını kapatıyor” yorumlarının yanlış olduğunu söyledi. Milli futbolcu, “Ben milli takım ile birlikte çalışırken, arkadaşlarım uzun süre tatil yaptılar. Kimseden geri kalmış değilim. Sadece hocamın verdiği belli bir program çerçevesinde hazırlanıyorum. Artık sakatlık sorunum da yok. Omuzlarımdan ameliyat olmama da gerek kalmadı. Hiçbir oyuncu sakatlanıp kenarda kalmak istemez” açıklamasını yaptı.
27-07-2008, 18:25
sarıkanarya_41
'Fener'den banane!' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
"Bobo, 3 Güiza eder" diyen Sinan Engin, sözlerini açıkladı: Rakipler bizi ilgilendirmiyor... 27.7.2008
"Bobo, 3 Güiza eder" diyen Sinan Engin, sözlerini açıkladı: Rakipler bizi ilgilendirmiyor... Sadece 'Fener'de Güiza varsa, bizde de Bobo var' dedim.
Açıklaması olay yarattı
Her sözüyle olay yaratan Beşiktaş Menaceri Sinan Engin, “Fenerbahçe Güiza’yı aldı. Ancak Bobo, 3 Güiza eder. Bizim Brezilyalı yıldızımız, Fenerbahçeli oyuncudan en az 3 gömlek daha üstün. Güiza da iyi, ancak kesinlikle Bobo kadar hareketli değil” demişti. Bu açıklamaları olay yaratan Engin, FANATİK’e konuştu ve sözlerine açıklık getirdi. Tecrübeli futbol adamı, “Biz kendi işimize bakıyoruz. Rakiplerin transferinden bize ne” dedi.
‘Kimin Delgado’su var?’
Yeni sezonda sadece şampiyonluğu düşündüklerini belirten Sinan Engin, “Ben sadece, Fenerbahçe’de Güiza varsa, bizim de Bobo ve Holosko gibi yıldızlarımız var. Biz sadece kendi takımımıza bakıyoruz, oyuncularımızla ilgileniyoruz. Bazı otoriteler, ‘Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu yok’ diyorlar. Ben de buradan soruyorum: Delgado, Bobo, Holosko, Sivok gibi oyuncular Süper Lig’de hangi takımın kadrosunda var?” diyerek tepki gösterdi.
FANATİK AVUSTURYA'DA ORHAN YILDIRIM MURAT AKBAŞ
27-07-2008, 18:25
sarıkanarya_41
Beşiktaş günlüğü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Avusturya kampının ilk etabında öne çıkmayı başaran genç futbolcular Emre, Necip, Can Erdem, Rasim, Erdem, Sezer bu kez aynı tempoyu yakalayamadı.
27.7.2008
Gençler frene bastı
Avusturya kampının ilk etabında öne çıkmayı başaran genç futbolcular Emre, Necip, Can Erdem, Rasim, Erdem, Sezer bu kez aynı tempoyu yakalayamadı. Bu oyuncular, tecrübeli ağabeylerini bu kez sollayamayıp, arkada kaldı. Ertuğrul Sağlam yine de gençlere yakın ilgi göstermeyi sürdürüyor.
Kartal, ABD’de oyuncu arıyor
Geçen sezon altyapıdan, A takıma kazandırdığı yeteneklerle dikkat çeken Beşiktaş, Amerika’da oyuncu arıyor. Amerika Beşiktaşlılar Derneği ve Beşiktaş Yönetim Kurulu işbirliği ile hayata geçirilecek olan proje ile ABD’deki 6 ile 14 yaş arasındaki futbolcular Beşiktaş’ın altyapısına kazandırılacak. Altyapı sorumlusu Halim Aydın ile hocalar Mehmet Ekşi ve Necdet Ergün, bir hafta boyunca, adayları izleyecek.
Yeniler çalışıyor
Beşiktaş’ın yeni sezonda çok şey beklediği flaş transferler hâlâ eski futbolcuların performansına yaklaşamadı. İlk Avusturya kampında sakatlanan Tuna Üzümcü başta olmak üzere Sivok, Seric, Zapotocny ve Ekrem, takımdaki eski isimlere ayak uyduramadı. Takıma katılır-katılmaz sakatlık yaşamasına karşın Uğur ise, yenilerin bir adım önünde.
Batu & Aydın kalıyor
Daum’un çalıştırdığı Köln’den teklif alan Batuhan ile Karşıyaka’nın ısrarla istediği Aydın Karabulut konusunda teknik ekipten izin çıkmadı. Batuhan’ın, “Kendimi geliştirmek için sürekli oynayabileceğim bir takıma gitmem iyi olabilir” yorumuna karşın, Ertuğrul Sağlam iki futbolcunun da kadroda tutulmasını istedi.
Rodrigo Tello yan çizdi!
Malzemeci Süreyya Soner’i kaleye geçirip, “Her şutum gol olacak. Bir tanesini tutarsan, ne istersen yapacağım” diyen Tello sözünden döndü! Bir kurtarış yapan malzemeci Süreyya, 3 tane saat isteyince Tello, “Şutları çorapla attım. Kramponla atınca yemezsen saatlerini alacağım” diyerek kaybettiği iddiayı yerine getirmedi.
Hakan Arıkan hayata döndü
İlk etap kampında kendi halinde bir görüntü çizen Hakan Arıkan, Rüştü’nün gelişi ile birlikte kendine geldi. Genç file bekçisi, Rüştü’yle birlikte iyi bir çalışma ortamı yaratıp, çalışkanlığıyla yeniden göze girmeyi bildi.
Serdar Özkan çok umutlu
Geçen sezon büyük bir patlama yapan ve ilk 11’in değişmez isimleri arasına giren Serdar Özkan, bu sezon da formayı elinde tutmak istiyor. “Takım içinde büyük bir rekabet olacak” diyen genç yıldız, “Her şey şampiyonluk için. Hocamızın adaletine güveniyoruz. Hak eden arkadaşımız formayı giyecek. Kendime güveniyorum ve yine ilk 11’de olacağıma inanıyorum” diye konuştu.
Geleneksel piknik bugün
Beşiktaş Divan Kurulu’nun geleneksel olarak düzenlediği piknik bugün gerçekleşecek. Organizasyon Nevzat Demir Tesisleri’nde, saat 11.00-16.00 saatleri arasında yapılacak. Etkinliğe katılacak üyeler için Akaretler’deki kulüp binasından ve Bostancı Deniz Otobüsleri İskelesi önünden saat 10.30’da servis kaldırılacak.
27-07-2008, 18:26
sarıkanarya_41
Kaptan'dan mesaj var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Rıza Çalımbay, "Hem Üzülmez, hem de Toraman çok üzgündür. Bana kalsa, ikisini de affederdim" dedi.
27.7.2008
‘Beni çok mutsuz etti’
Yıllarca Beşiktaş’ın kaptanlığını yapan, bir dönem teknik direktörlük koltuğunda oturan Eskişehirspor’un hocası Rıza Çalımbay’dan ilginç açıklamalar... Çalımbay, “10 yıl aralıksız Beşiktaş kaptanlığı yaptım. Toraman da, Üzülmez de benim çok sevdiğim, beğendiğim iki futbolcu. İki kaptanın kavga etmesi beni son derece üzdü. Ancak kavgadan daha çok olayın evveli çok önemli. Bunu araştırmaları gerekirdi” dedi.
‘Olayın sızması kötü’
Kendi kaptanlığı döneminde de benzer olayların yaşandığını itiraf eden Çalımbay, “Kötü olanı, aile içinde bir konu oluyor ve basın bunu yazıyor. Ben de kaptanken fikir ayrılıkları oluyordu, ancak yumruklaşarak değil, konuşarak çözülüyordu. Kişiler değil, Beşiktaş camiası çok büyük. İki futbolcu da çok pişmandır. Bana kalsa ikisini de barıştırır affederim. Ama kavga sebebi mutlaka araştırılmalı” ifadesini kullandı.
27-07-2008, 18:26
sarıkanarya_41
Juanfran'a AEK kancası Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Del Bosque döneminde Beşiktaş´a transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Juanfran, Yunanistan´a transfer oluyor.
27.7.2008
Del Bosque döneminde Beşiktaş’a transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Juanfran, Yunanistan’a transfer oluyor. İspanya’da küme düşen Zaragoza’dan ayrılacağını açıklayan İspanyol futbolcunun, AEK’yla anlaşmaya vardığı ifade edildi. Transferin önündeki tek engelin, Real Zaragoza’nın istediği 2 milyon Euro’luk bonservis bedeli olduğu kaydedildi.