yaw kardeşim bende ne oldu diyordum redline.bekliyorum 10 şubatı:yahoo:
Printable View
yaw kardeşim bende ne oldu diyordum redline.bekliyorum 10 şubatı:yahoo:
evet bekleyelim bakalım. güncelleme yapamıyoruz bu aralar, yada ben uzun sürdüğü için kaptıyorum. bakalım yenilikler neymiş.
Günaydın arkadaslar,
Bende merak ediyorum arkadaslar yenilikler neler bekleyip göreceğiz...
Bekleyen dervis sonunda acaba ne olurmus 10 şubat'a görecez arkadaslar...
İyi çalısmalar dilerim...
arkadaşlar elle güncel *** girdim yine açmıyo bu mered multivizyonları sadece astra piremierleri açıyo mctler yada ***vievlerde açmıyor acaba 10 şubattan sonra yenilikler bunlarmı olacak cihazımın markası redlinecs10x birde benim gibi eski model cihazı olanlar inşallah mağdur olmaz yenilikler hep yeni cihazları kapsıyor online olarak internetten xxxxxxxxxizliyorum uyduda xxxxxx gerek duymuyorum yaşasın xxxxxONLAR SAĞOLSUN saygılarla
tesekkürler arkadaslar bilgi
tüm redline kullanıcılarına selamlar arkadaşlar güncellemerden bir haber varmı neden yetkililer bizi bilgilendirmiyor cihazlarımızın hali içler acısı böyle giderse uydu yayını izleme zevkimiz kalmadı eskiden heyacanla cihazlarımızın başına geçerdik şimdi kumandayı elime alasım gelmiyor 10 ŞUBATdediler hala 11467V22000 sinyal yok satcodxde bu tp nin yerinde yeller esiyor galiba güncelleme balonu erken söndü ne yapalım yarın da başka bir şey çıkar biz türk milleti haydi hücum ederiz bir masraf daha cihazlar elimizde kalır ne yapalım düzen bu bu uydu dünyasında vur kaç taktiği işliyor saygıllarımla redline yetkililerini göreve davet ediyoruz:bangin: :bangin:
sayın sensi arkadaşım redline kullanıcısı olarak cihazdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim .uydudan yazılım yüklemede kullanılan sistemde yenileme çalışmaları olduğu için bir süreliğine ara vermiş durumda redline bu demek değilki tps leri polsatları türkçe eurosport kanallarını ayrıca swis paketini izleyemiyeceğiz servisler geçici olarak yazılımı bilgisayardan yükleme yapıyor eğer arzu ederseniz bi servise götürün cihazınızı izlemeye devam edin.boşuna ümitsizliğe kapılmayın bundan sonra inanıyorumki dahada güzel olacak redline bundan emin olun. daha iyi günlere ulaşmak için çalışanlara çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerime son veriyorum.
Ben redlineyi unuttum artık. Alıncaya kadar türlü vaatler yapılıyor. Sonra artık bitiyor. Ben redline 18500 pvr kullanıcısıyım. Cihazı 580 ytl ye aldım. Şimdi depoya kaldırdım. Artık güncelleme verilmiyor. Biz bir senedir zaten unutulmuştuk. Demek ki csx 100 serileri de unutuldu.