zu hahahaha yukarıda ki biraz saçmalamıs
Printable View
zu hahahaha yukarıda ki biraz saçmalamıs
slm arkadslar .d smart kandırmaya devam ediyor.ilk once delir sadece localar kontorlu olacak .su an tum guzel kanalar kontorlu . ve animal planet ve dıskoveri deger acık bıraktıklari kanalar aynı yayını yayılıyor .cıhazlar kılıtleniyor modul rele uymsuzluklar kanal tasıma .yani aydın dogan fre tv sansuiiii .su an tuketıcıler cıhaz almaktan cekıniyor .ve d smartın onumuzdeki gunlerde satısı cok dusecek kaybeden d smart olur.su an mustrei hizmetlerını arayan .1 ssaat beklemek zorunda .tel faturalari kabarık geliyor d smart abonelerının .ozelikle istanbul dısından .herkese saygılar:wave:
d smart iyi güzel birşey ama belli bir süre sonra değişik yaptı ve bazı müşterilerim aldığına pişman oldu animal ve dıscoveri olmasa kimse almaz arkadaşlar....:46:
Arkadaşlar bende ne Dzımart,nede dişitürk var ama ankete aynen katıldım.Çünki bunları alcek para yok.Arkadaşlar kandırdı diyosa KANDIRMIŞ'lardır ve hayır diye oy kullananlar için de KANMASAY'mışlar diyorum.
daha bu başlangıc durun hele?????????
sonunda kimse almaz kendileri izlerler
Global ekonominin bir gereği bu bir şirket varsa şirket kar edecektir.Bedava hiçbirşey yoktur
bedava olan şeylerin de arkasında yine kar eden bir şirket vardır.
beş para etmez kimseye tavsiye etmiyorum
dediklerine sonuna kadar katılıyorum lakin bir şey dışında eğer şirketler bu parayı bizlerden kazanacaksa insanları kandıramazlar kandırdıkları sadece kendileri olur çünkü her şirketin bir alternatifi ve rakibi vardır ve birbirlerinin açıklarını beklerler işte rakiplere fırsat evet gerçekten halk kandırıldı ama ikinciye bu halk kanmaz o dekoderleri de ellerinde patlar saygılar!:49:
Alanlara Müstaktır Hakediyorlar Millete Söyledikce Aldılar iyilik yaramaz bunlara