valla bu konuya öle fazla karışmıyacaktım ama tam lafı bu beğenmeyen çeker gider. tebrik ederim.:present::present::present::present::45::45:
Printable View
gs78 ..arkadaşım...senin yukarda söylediğin ve kısmen doğru olan sözler...pkk ile ilgili..sen pkk'yı anlatmışın...
ve haklısın ama mevzu pkk değil...sen olaya fransız kaldın sanırım..burda biz pkk'nın kötülüğünden bahsetmiyoruz...onda herkez zaten hem fikir...
bu açılım...
tek bayrak ve tek vatan'ı savunan türkiye sınırları içersinde yaşayan kürt masum vatandaşlarımız için...
sanırım seninde aklına kürt dedim mi...pkk geliyo....az sağlıklı düşünün daa...:))
bu arada... "beğenmeyen çeker gider" diyosun....
ülkenin kanını emen siyasetçilerimizden demirel de başörtülü öğrenciler için .."gitsinler suudi arabistan da yaşasınlar" demişti...
olur canım...siz diyosunuz ya...çeker gideriz...
yunanistan da...bulgaristan da...almanya da...yaşayan türklere...ya da çinde yaşayan uygur türklerine...ya da israilin filistinlilere yaptıkları işkencelere...nasıl ..."ey vatandaşlar sizde rahat durun...bulunduğunuz devlet size ne kadar hak verirse o kadar hak alın...oturun oturduğunuz yerde."..diyemiyorsak...burda vatandaşlarımıza yapılan yanlışlara da...karşı duracağız...hak yerini bulsun için...
ne diyor şehit molcolm x....."hazır ol değiliz...rahat da durmayacağız..."!!! bu ül***e demokrasi gelene kadar mücadele edeceğiz...yasal yollardan...
yolları yasal olmayanlar bizi bağlamaz....ama
bu ülkede bir vatandaşımıza bir insanlık ihlali yapılırsa...dünya görüşü ne olursa olsun...onun yanındayız....
aslolan "insan"dır......
"insanı yaşat ki...devlet yaşasın..........."....:):)
sende lütfen şunu anla artık, destekçisini desteklemek ile kendisini desteklemek arasında hiiiiç bir fark yok, anlayacağın ha pkkyı desteklemişsin, ha dep-hadep (herneyse), yerel-genel seçimlerde görüyoruz o pkk destekçisi şer ref siz lere giden oy oranı açıkçası hiçte kardeşçe gözükmüyor :rtfm: iyiniyetli olan kürt kardeşlerim galiba azınlıkta, eeee öyle oluncada kurunun yanında yaş ta yanar, sözüm o ayrılıkçı (batının maşaları olan bir kısmı dağda bir kısmı kuzu postunda görünen) P-usht K-ahpe K-alleşlere vede onun ...... destekçilerine LOVE IT OR LEAVE IT ulan ...oğlu...Alıntı:
Bir eklemede bulunacağım: kardeşlik iddiasında bulunan güneydoğulu kardeşlerime açık bir çağrımdır, dep-hadep vs.den ayrı bir parti kursunlar, açıklamalarında üniter devleti kabul ediyor, pkk vede yandaşlarının "lanetliyoruz" veya "şiddetle kınıyoruz" desinler bakalım bir kardeşçe yaşamak isteyen doğuda % kaç oy alacak, iddia ediyorum ki bölgelerinde %20-30'u ge-çe-mez-ler, eee geriye kalan %70 liğin niyeti belli (kıt)akıllarınca kendi devletlerinin kurup özgürleşmek istiyorlar, demokratik haklar falan hikaye, masal (YE-MEZ-LER) :stop: :bangin:
ya burası türkiye devlet doğunun yoksulluğunu düzeltip okul ve iş istihdamı sağlayacak eksiklikler giderilecek o kadar onun dışında kusura bakılmasın ve kimse fazla bir şey beklemesin arkadaş üzülürek söylüyorum maç bile provakatörlük için kullanılabiliyor maalesef o yüzden fazla olayları arap saçına döndürmeden bu olayı tatlı bir şekilde kapatacaksın daha dün akp hükümeti için güzel söylemlerde bulunan adı farklı kendisi apayrı pkk sempatizanı dtp lideri kalktı akp yi korkaklıkla suçladı neden mgk dan çıkan sözler işlerine gelmedi bunlarda zihniyet belli verirsen iyisin önce devlet bu fareleri apo uşaklarını aradan çekip kendine adam gibi bir muhattap bulacak ondan sonra fazla kendinden taviz vermeden çözümlere gidecek kimsenin bu topraklarda ahkam kesmesi haddine değil açılım dedikçe herkes farklı beklentilere girdide burası türkiye amaç ve gaye ne olursa olsun bu ülkenin dünde söylendiği gibi çizgileri bellidir bu ç,izgiyi aşmakta kimsenin harcı değildir!
alid kardeş bizdede kemiklerini sızlatma derler ölen birinin arkasından kötü konuşulursa yada kötü işler yapılırsa arkadaş yazı yazmış bir tek vatan haini ilan etmediğin kalmış olay dilde değil kalpte ve beyindedir ben asıl senin bu saldırgan ve tartışmacı uslubunu anlayamadım ben senin tam o dediğin sene frankfurt da doğdum ve 11 yaşında türkiyeye geldim umarım benim diksiyonumu beğenmişsindir saygılar!
Herkezin düşüncesi bu tabiki bundan gayrı düşünen ham bir hayal içinde.Alıntı:
kimsenin bu topraklarda ahkam kesmesi haddine değil
Yanlız benim anlamadığım bu muhalefetin tavrı.
bir dep milletvekili imralıdaki caninin görüşü alınmalı dedi muhalefet bunun peşine takıldı.
Herhangi bir Hükümet yetkilisinden duydunuzmu böyle bir şey.
mhp, hükümet imralıdaki caninin yol haritasını izliyormuş izlenimini verip toplumu kutuplaştırma ve germe gayretinde.
chp ise zaten bu güne kadar hangi konuda olumlu bir tavır içine girdiki onların derdi ülke değil milletvekili maaşında. salla muhalefetini al maaşını. bu güne kadar tek yaptıkları zaten bu.
yarın bu konuyla ilgili başbakan açıklamalar yapacak. peşin hükümlü olan topluma felaket tellallığı yapanlar ne yapacak bakalım.
demokratik açılımı destekleyen bizlermi mahçup olacağız, yoksa utanma arlanma duyguları varsa onlarmı.
hepinize saygılar.
arkadaşlar bu konuyu gündemde tutup hainlere prim vermeyin
Zaten bu acilimin basligi bastan yanlis, kürt degil, DEMOKRASI acilimi olmasi lazimdi. Vatandasa insanca yasama olasiligi veren düzenlemeler yapilmasi, hic kimsenin fikrinden dolayi zulüm görmemesi, kisinin dili, dini, irki ne olursa olsun hor görülmemesi, vs bu konularda hem fikiriz. AMA kisinin fikri ve zikri ayri olursa orda KESIN art niyet vardir. TÜRKIYE CUMHURIYETI´nin dili TÜRKCE´dir, sinirlari bellidir. Herkes evinde istedigi dili konussun, lakin dört duvar disina cikildiginda konusulacak tek dil TÜRKCE´dir. Madem insan haklari, demokrasiden bahsediliyor o zaman serefsiz pkk´nin uzantisi olan millet meclisindeki alcaklar ciksin pkk´yi ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz, silahlar sussun artik analar aglamasin TÜKIYE CUMHURIYETI vatanimiz kendi halkina silah ceken, asker, polis, coluk cocuk demeden cana kiyan serefsizdir, alcaktir bizden degildir, satilmis vatan hainidir desinler. Bu acilim imralidaki vatan haini katille, pkk ve onun uzantisi olan dtp´le olacaksa bu acilimi yapanda vatan haini ve alcaktir. Bizler yurtdisinda bisorunla karsilastigimizda begenmiyorsan cek memleketine git diyorlar. Mazlumun ve masum halkin yararina olacaksa olumlu bakarim, yok diger serefsizlere taviz niteligindeyse o zaman tek söz var. TÜRKIYE CUMHRIYETI hepimizin YA SEV YA TERK ET begenmeyen siktirolur gider. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE.