Neden böyle birşey yapmayı düşündün anlamadım.Umarım düşümdüğüm şey değildir .Zaten sizden başka bu yazılımı yapan da yok.Virgül olunca çoğu kişi yükleyememiştir sanırım.Alıntı:
Saygılarımla,
Printable View
teşekkürler volkancım, ellerine beynine sağlık.
En çok indirilen gm 9400 vcı olduğu için olabilir...tahminim Volkanın yazılımını alıp kendi yapmış gibi çevreye lanse edenlere yönelik küçük ama çok anlamlı bir uyarıdır...bence doğru bir deneme yapmış...:wave:
Şimdi şunu söylemek lazım.Diğer forumlarda Volkana teşekkür edilerek verilen yazılımlar var bunu herkez biliyor zaten.Ayrıca bu yazılımı Volkan arkadaşımızdan başka da editleyen yok bunuda herkez biliyor.Kısa bir süre önce Volkan ın işleri nedeniyle forumdan ayrılması sonucu bu yazılımı diğer forumlarda veya burada editleyeni görmedim zaten.O nedenle böyle bir yola neden başvurdu anlayamadım.Bizler zaten Volkan olmaz ise bu kanalları izleyemeyiz bu nedenle kendisine minnettarız.Alıntı:
Saygılarımla,
slm . goldmaster sat-20200 FTA-2 cihaz için yazılım bulabilirmiyim acaba? ya da buna uyan bişeyler?.. teşekürler
birinci mesaja 16 Mart 2007 tarihli 1 günlük absat yazılmları eklenmiştir.
Volkan kardeş, yine bizim yüzümüzü güldürdün. Bu dünya'da seninde yüzün güler inşallah diyorum. Ellerine sağlık, teşekkür ediyorum.