kesinlikle hayır
Printable View
kesinlikle hayır
Bencede kesinlikle olmamalı,Ayrıca arkadaş ilk mesajında geçekten çok güzel şeyler yazmış kendisini takdir ettim.. :present: Ne yazık ki artık pek yapcak bir şey kalmadı..Meclisede yine gircekler,Cumhurbaşkanlığına istediklerini (ülke için hayırlı olanı değil) çıkartıcaklar..:angry8:
Hayir Olmamali Daha Erken En İyİ Aday Abdullah GÜl
vatanı milyeti avrupaya peşkeş çekiyorlar bide ne hatlerine cumurbaşkanı olmak
atatürkün mekanı bukadar uçuzzmuu ya.
allah vatanımızı ve milletimizi böyle kan emicilerden korusun
iiide türk silahlı kuvvetleri var
onlarda olmasa vayy halimizeee.
zamanında atalarımız savaşışmış almışş orada kan var kardeşşş 1 sürü insanın kanıvar 5 kuruşa peşkeşş çekilemezz yapancı alacana türk oğlu türk olsın 5 kuruş azzzz versin parayı ne olurkii hiç1 şey olmazzz
ama 1 taraflara yalakalık olacakyaaa
anlamadılar hala avrupa kabuledrmi diye düşünüyorlar bu vatan onları kabul edermi hiç soruyorlarmı acaba.......................
ak partiden biri olursa haaa erdoğan olmuşş ha başkasıAlıntı:
sonuçta hepsi değiştik bizz demedimi
erdoğanda neçmettin erbakanın yolundan gidiyor daha anlamadınızmıyaaa
ooooooo kardeş sen baya geri kalmışşsınyaaa
çifçiye lan diye şehide kelle diyen
apoya sayın diyen 1 partinin hiç 1 "elananından"
hayır gelmezzzz:nono::nono::nono::badprv::badprv::badprv::mad2::mad2::nono::nono::mod::mod:
Kesinlikle Cumhurbaşkanı olmamalı.
zaten darbeler bu memleketin yıllarını alıp götürmedi mi arkadaşım ??siyasete asker değil siyasiler müdahale etmelidir ya da halk askerin görevi vatanı düşmana karşı korumak ve savunmaktır
ben 23 yaşındayım baba banada gemi lasana
adı genesis 1 olsun
erdoğanın oğluna bu lafff
bide kendiniş maliye bakanı zan eden unakıtana
"başbakan olacak o kelleye"
insanına değervermeyen 1 başbakan önce insan olamazzz sonrada insanlığın hakkını veremzzz ve insanca ölemzzz
ecevit gibi olamazzz asla
Hayır olmamalı
olmalı diyen arkadaşlara bir sorum var cebren ve hile ile bi takım insanları ezerek basa gelen bi hukumet 70 trilonluk vergi borcunu sumen altı eden bi hukumet her ulusa seslenişte ekmege zam yapılmadı diyen bi hukumeti nasıl savunabiliyosunuz şaşıyorum sizlere yuce rabbim akıl vermiş ne olur dogru kullanın