ben hepsini kullanıyorum yalnız turkceel ıyı ama pahalı bırde fıyatı ekonomık olsa ıyı olur sanırım
Printable View
ben hepsini kullanıyorum yalnız turkceel ıyı ama pahalı bırde fıyatı ekonomık olsa ıyı olur sanırım
vodafon..........
bence en iyi operATÖR müşterisine önem veren pahalı konuşturmayandır. yani vatandaşın cebinde gözü olmayandır.....tebiii bulabilirsem
ben turkcell ve vodafoneyi yani her ikisinide kullanıyorum .
turkcell heryerde çekiyor ama pahalı vodafone daha ucuz ve kampanyaları çok avantajlı eh bu devirme ister istemez cebimizi düşünmek zorundayız
onun için bence VODAFONE :)
en iyisi vodafon bunu dunya biliyor
bizimkinin ismi turk cogu yabancıların (turkcell)
ben vodafona oy verdim ilginc olan turkcell kullanmam
fiyat bakımından turkcell çok pahalı olmasına rağmen heryerde şebekesi olması nedeniyle turkcell kullanıyorum ama en uygun tarifeli hatlar vodafon ve avea tabii ki
turkcell
avea nın tarieleri daha uygun fakat heryerde çekmesi nedeniyle oyum türkcell e veriyorum ve türkcell kullanıyorum
bence en iyisi turkcell
arkadaşlar bendede her operatörün hattı var ama dendiği gibi en avantajlı olarak avea ve vodafone turkcell'i mecbur olduğum yani enyaygın hat olduğu için kullanıyorum umarım en kısa zamanda diğerleride yaygınlaşır iyicede bizde rahatlarız bence fiyat olarak en uygunu avea .